На "Нова Година” се празнува обрязването на Христос (8-я ден)

• 16 656
  • 165
  •   1
Отговори
# 45
Авторът много тромаво се измъкна от въпроса за хилядите векове. Хвърли прах в очите да замаже работата и изобщо не отговори на въпроса. Но то това се и очакваше де.

Прекалено много трябва да кажа. Тук все пак е форум. Аз мога да дам насоки, което всъщност и правя. Всичко е описано много добре в книгата на Николай Левашов "Русия в кривите огледала" http://www.levashov.byethost16.com/books.html#09  Но тя за съжаление още не е привидина на български. Има много информация още и на сайта http://www.peshera.org/khrono/khrono-02.html, който пак е на руски. Който може нека да я преведе.

Според Н. Левашов ние сме експеримент на Земята. Първите хора са се появили
 преди 650 000 години на континет ДаАрия

Картата може да бъде свалена оттук (мн. добро качество) http://narod.ru/disk/6534930001.7223c36cf791657ea5a0eaba38c662a9 … kolohost.rar.html

В основни черти експериментът се състои в това,  да се смесят бели хора от различни планети с различна генетика, за да се появи човек със суперспособности. Предците ни от цивилизациите-майки също са вървяли по технократичния път на развитие, само че с използване на "тъмната" (dark metter) материя в качеството на гориво. Те са разбрали, че технократията има предел и само като се отделят хората на друга планета, те могат да намерят нов път.  Е, Н.Левашов го е открил - това е РА-З-ВИТИЕ  на СЪ-ЗНАНИЕ.  То няма край и с помощта на знанието човек на определено ниво на развитие може да въздейства на материален свят. Но той трябва да носи отговорност за последствия от действията си, за да няма катастрофа. значи, той трябва да е на мн. високо еволюционно ниво.
Е за това, как тук на Земята са се появили другите 3 раси и сивата подраса (евреите) трябва да се чете книгата "Русия в кривите огледала". Тя е над 300 страници. Не мога да я преразказвам тук. Но ще кажа, че учените вече знаят, че ние генетично не сме съвместими с неандерталци. Те са намерили Отци в Алпите - замразено тяло и са направили генетичен анализ, резултат от който е показал, че съвременният човек и неандерталец не могат да имат потомство така, както коня със зебрата.
След което в историята се намесват социалните паразитични цивилизации от другите планети. После те оставят наместника си тук на Земята - бог Яхве, за да може той да сформира тук пятата колона от сивата подраса - евреи. Спомнете - Библия, Ветхи Завет: преди "ангелите" да отидат да разрушат Содом и Гомор, господ и ангелите идват при Авраам и Сарра. Той е зарязал теле, а Сарра е замесила хляб и .... ТЕ СА ЯЛИ.... Никой нищо не забелязва? (виж Ветхи Завет, Битие, гл.18, стихове 1- 8  http://religia.shumenbg.com/center.php?wform=h&p=s&d=0&a … f3ccfcac1d09f0aef)
Щом са яли, значи и са ходили до тоалетна. Значи са били от плът и кръв - заселници от други планети, които са се криели в градината. Баш като терористи. Засланци.
Не мога повече да пиша тук. Прекалено е много информация.
Затова дадох филм за Великата Тартария. Не мога да опиша всичко.

Последна редакция: пт, 21 дек 2012, 16:38 от Liubo1

# 46
Филмът е дублиран на български

Иисус Христос - Радомир - Радост на мира (света)

Последна редакция: пт, 21 дек 2012, 16:36 от Liubo1

# 47
Четох преди време един друг руски автор, който споделяше мислите си в няколко поредни книги, доста простовато написани, нещо от сорта - стоях пред планината и о, чудо, точно от това място и от ъгъла, от който я гледах тя изглеждаше досущ като пирамида. И изведнъж ме осени прозрение - това не може да е дело на природата, тук има чужда намеса и тази планина/пирамида е поставена тук с цел....
Не знам защо, но четейки тази тема се сетих за онази книга,  та и аз така- да споделя какво си мисля на глас.

# 48
На мен пък любимият ми въпрос е откъде е дошло човечеството, с кого се е съчетал Каин. Отговорът е кръвосмесителен, но на кого му пука.  Grinning

Каин е евреин, а нито един евреин не смята ГОЙ (така евреите наричат славяне и всички бели хора) за евреин. (Между другото интересно е - ГОЙ - а наобратно е ЙОГ)

Това го знаем, ама каква е връзката с това, което аз съм казала.  Laughing

# 49
Дидит, аз понеже съм бяла и добра, ще предположа, че вместо векове е трябвало да бъде години.  Laughing Но това след като чинно се присмях на хилядите векове.
Ако е така, защо просто не си го признае всезнайкото - печатна грешка, случва се, пък и цитатът не е негов. Но два пъти да отбягва въпроса, а и от втория "отговор", намирисва да го вярва че са хиляди векове, затова да не иска да го отдаде на грешка. Но пък и не го казва директно, да не му се смеем още повече. Айде да кажем засега да му оставим едно прозорче ако е била грешка, но потвърди ли че не е, тогава тотално се закопава, и той го знае.

# 50
Дидит, аз понеже съм бяла и добра, ще предположа, че вместо векове е трябвало да бъде години.  Laughing Но това след като чинно се присмях на хилядите векове.
Ако е така, защо просто не си го признае всезнайкото - печатна грешка, случва се, пък и цитатът не е негов. Но два пъти да отбягва въпроса, а и от втория "отговор", намирисва да го вярва че са хиляди векове, затова да не иска да го отдаде на грешка. Но пък и не го казва директно, да не му се смеем още повече. Айде да кажем засега да му оставим едно прозорче ако е била грешка, но потвърди ли че не е, тогава тотално се закопава, и той го знае.

Славяните и Ариите са дошли на Земята преди 650 000 години и са живеели на континент ДаАрия.
1 век се равнява на 100 години, нали така?
650 000:100=6 500 векове. Може да се каже  - хиляди векове.
Не отбягвам въпроса, а постоянно отговарям на въпроса.
Дори давах филм и пак ще го дам

"Велика Тартария - забравеното име на Русия"

Последна редакция: пт, 21 дек 2012, 23:40 от Liubo1

# 51

«TARTARY, a vast country in the northern parts of Asia, bounded by Siberia on the north and west: this is called Great Tartary. The Tartars who lie south of Muscovy and Siberia, are those of Astracan, Circassia, and Dagistan, situated north-west of the Caspian-sea; the Calmuc Tartars, who lie between Siberia and the Caspian-sea; the Usbec Tartars and Moguls, who lie north of Persia and India; and lastly, those of Tibet, who lie north-west of China».

(Encyclopedia Britannica, Vol. III, Edinburgh, 1771, p. 887).

Превод: «Тартария е огромна страна в северната част на Азия, граничеща със Сибир на север и запад. Тази страна се нарича Велика Тартария. Тартарите, живущи по- наюг от Московия и Сибир, се наричат Астрахански, Черкаски и Дагестански, живущите на северо-запад от Каспийското море се наричат Калмъкски Тартари и които заемат територията между Сибир и Каспийско море; Узбекските Тартари и Монголи са тези, които живеят по-насевер от Персия и Индия и най-накрая Тибетските са тези, които живеят на северо-запад от Китай»).

(Энциклопедия «Британика», первое издание, Том 3, Эдинбург, 1771 г., с. 887).

качеството е добро и може да се чете направо от оригинала.

Всичко за Великата Тартария има тук http://www.peshera.org/khrono/khrono-08_2.html#02

Археологичните свидетелства за древността на Славяно-Арийската история са тук
http://www.peshera.org/khrono/khrono-03.html

# 52
Какви славяни и арии, нали за християните беше въпроса че съществували от хиляди векове?! Пак не отговаряш на въпроса, защото въпросът е за християнството конкретно - религия която съществува едва от няколко хилядолетия, не от хиляди векове. 

С тия 650 000 години обаче вече окончателно изгуби всякакви шансове да те вземем насериозно. Изстреля се директно при откачалките. Хомо сапиенс съществува само от 200 000 години, в съвременния си вариант от 50 000. Няма начин твойте хора да са тук от 650 000. Освен ако не са извънземни, за което явно намекваш. При всички положения измислената ти история е направо смехотворна. И не си мисли че картинка на Британика може да ти спечели правдоподобност - не виждам в цитата никъде да се споменават тия измислени 650 000 години. Просто пише че са съществували тартарите - чудо голямо.

# 53

Какви славяни и арии, нали за християните беше въпроса че съществували от хиляди векове?! Пак не отговаряш на въпроса, защото въпросът е за християнството конкретно - религия която съществува едва от няколко хилядолетия, не от хиляди векове.

На втората страница от темата ти пишеш следното:

Славянската цивилизация е процъфтявала на тази планета хиляди векове.

Кой е казал, че християните са съществували хиляди векове?

Даденият от мен 1-ви пост на първата страница от започнатата от мен тема започва със статия на Елена Любимова "Славянска „Нова Година” – Новолетие":

Славянската цивилизация е процъфтявала на тази планета хиляди векове. Нормално е в различно време, поради различни причини за нашите предци славяни да са се създавали различни календари, които са увековечавали определени важни събития…"

Нещо за християни да видиш?

С тия 650 000 години обаче вече окончателно изгуби всякакви шансове да те вземем насериозно. Изстреля се директно при откачалките. Хомо сапиенс съществува само от 200 000 години, в съвременния си вариант от 50 000. Няма начин твойте хора да са тук от 650 000. Освен ако не са извънземни, за което явно намекваш.

Аз нищо не намеквам, а давам информация с доказателства на адрес
 Археологичните свидетелства за древността на Славяно-Арийската история са тук
http://www.peshera.org/khrono/khrono-03.html

А това, че съзнанието ти не може да приеме цифрата 650 000 години за реалната възраст на Славяно-Арийската цивилизация, това е нормално.
Преди 10-15 години един учен е спорил с мен, доказвайки, че разумните хора са се появили преди 3 500 години.
А ДНЕС ТОВА ТВЪРДЕНИЕ изглежда смешно.

# 54
И не си мисли че картинка на Британика може да ти спечели правдоподобност - не виждам в цитата никъде да се споменават тия измислени 650 000 години. Просто пише че са съществували тартарите - чудо голямо.

Чудото действително е голямо. Някой от Вас чувал ли за такава държава - ВЕЛИКА ТАРТАРИЯ???
Защо ли в Британската енциклопедия подробно се разказва за тази държава в изданието от 1771 година. А в изданието от 1773г. вече няма нито дума за тази голяма държава???

Или британците са (ще използвам твоите думи Дидитка) "смехотворни" и това ги "Изстреля  директно при откачалките"???

Всичко за Великата Тартария има тук http://www.peshera.org/khrono/khrono-08_2.html#02

# 55

И да завършим с Иисус Христос - Радомир.

Откъс от книгата на Н.Левашов "Огледалото на душата ми", том 2, гл. 5:
"...Един от най-известните художници на Ренесанса - Тициан, в известната си картина «Ecce Homo», нарисувана през 1535 година, изобразява Пилат Понтийски с брада, в дрехи, които повече подхождат на руски болярин с типична славянска външност. Това случайно ли е или не!? Мисля, че хората през XVI век знаят по-добре от авторите на съвременната “история” как изглеждат техните предци! Тази картина Тициан рисува по поръчка на своя приятел маркиз Фредерико Гонзага (Marquis Frederico Gonzaga), херцог на Мантуа (Duke of Mantua) и тя се явява първата от серията на картините му «Ecce Homo». Става ясно, че няма в Ромейската Империя нито бели туники, нито сандали на гол крак, както сега е прието да се изобразяват времената на Древен “Рим” и неговите патриции! Понеже, съгласно съвременната легенда, именно легенда, а не летопис, Пилат Понтийски принадлежи към “римските” патриции! ..."

# 56
  • в сърцата на децата <3
Добре де, само на мен ли не ми стана ясно за какво се води спора? Очевидно Любо вярва в еди-си-какво, а останалия християнски свят - в друго. Мюсюлманите - в трето, будистите - в четвърто и т.н.т. Този спор е точно толкова безмислен, колкото да започнеш да спориш с будис дали Буда е божество или човек. Хубавото е, че всеки има правото да вярва или не в каквото си поиска. Истина е, че много голяма част от хората приемат твърде буквално Светите книги - дали Библия или Коран - все тая. Ясно е като бял ден с каква цел е създадено християнството и с каква цел е наложено. А също и защо в "модерната" религия водещо е мъжкото начало (колкото и да е странно) а не женското. Но така или иначе хората си вярват, радват се на празника - радват се не защото на някой са му отрязали част от пишката, или защото се е родил, а защото са почивни дни и това е повод да се събереш със семейството си, да се замислиш върху себе си и постъпките си. Кое му е лошото на това? И какво значение има дали ще го правим през септември или през декември?

# 57
Няма спор, Любо пропагандира едни антропологични идеи и призовава да не празнуваме Коледа.

А защо се цитира издание на Британика отпреди 3 века, вместо съвременното? Сигурно и там има за татарите.

# 58
А защо се цитира издание на Британика отпреди 3 века, вместо съвременното? Сигурно и там има за татарите.
Защото Любовото мислене явно е зациклило на определен период в миналото и е пропуснало прогреса на цивилизацията от тази точка насам  hahaha Пропуснал е откритията на антропологията и астрономията и тяхната роля в разбирането на историята. Щом се чуди защо нещо публикувано в книга преди 3 века е махнато от съвременните издания, то си личи какъв вид мислене може да доведе до заключението че премахването е заради конспирация! Ми те преди 3 века са вярвали във вещици и са горели невинни хора (и деца!!!) на кладата! Любо, наистина ли слагаш примитивните вярвания на такива хора пред знанието което сме натрупали оттогава?!? Ми то по същата логика ако се върнеш малко по-назад, ще откриеш книги от величието на Британика в които пише че слънцето се върти около земята! И какво сега, днешната Британика скрива този неоспорим факт заради конспирация и ни кара да си мислим че земята се върти около слънцето??  Joy Не са виновни горките хора че тогава още не са имали възможността да си обяснят нещата от живота. Поне са се опитвали, и са вървяли напред, достигнали са днешните открития и знание. Докато ти си останал някъде там.

# 59
Исляма и юдаизма са лунни религии, това е всеизвестно, а Соломон е бил черен магьосник.

Общи условия

Активация на акаунт