Отговори
# 660
Мирама-на теб кога ти е термина,че не те виждам на 1-ва стр.???

# 661
Мечо:), нагревателят за шишета и буркани, така и не използвах, продадох го после почти нов.
Установих, че поставянето на бурканчето, шишето в топла вода върши по-добра работа от нагревателя.

# 662
  • София
Аз сутиен и подплънки ще си нося задължително, не искам да стане като миналия път, с вечно мокра нощница...  ooooh! Аз май реших за раждането - Шейново, но упойката още я мисля. Еднократни гащи няма да взимам, не ми допаднаха, за това - обикновени памучни бикини. Багажа не съм го мислила, де, имам още време.

И ЧНГ и от мен!  Hug Ние се прибрахме, изкарахме добре, макар и разочаровани от хотела, но компанията беше важна  Simple Smile Децата изкараха страхотно, добре, че не се впечатляват от битовизми още. Моя милост естествено не се удържа да не преяжда, та си страдах през нощта от киселини, сега малко ще съм на разтоварване...

# 663

По първоначални данни - 6ти април. )
Но последно, след ФМто в София и консултация тук с моята лекарка е изместен за 20ти март.
За това помолих да ме махнат от 1ва страница. Но си свикнах с вас и ми е приятно да пиша. )

# 664

По първоначални данни - 6ти април. )
Но последно, след ФМто в София и консултация тук с моята лекарка е изместен за 20ти март.
За това помолих да ме махнат от 1ва страница. Но си свикнах с вас и ми е приятно да пиша. )

# 665
ЧНГ и от мен! Simple Smile Геройски издържах до 7ч сутринта, като не спах предния ден (както си мислех да правя).

С покупките съм стигнала само до легло и матрак; останалите неща мисля да купувам последните 1-2 месеца. За козметика изобщо не съм мислила; за къпането на бебето определено мисля да е само с вода в първите месеци (http://---reklamen-spam---/2010/12/08/%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%BE%D … 2-3/#.UOSFYKwbhvE).

По въпросите за раждането - някой има ли информация за раждането във вода в Пловдив? В интернет намирам стара информация, затова се надявам някоя от вас да сподели новини Simple Smile За сега съм се насочила към този вариант, ако не - се чудя дали пак да е в Пловдив или в МД. Причината да избера Пловдив (УМБАЛ "Св. Георги") е точно условията и хигиената там. Пролетта ми се наложи да лежа в патологична бременност и бях очарована от условията - чисти стаи, по 3ма в стая и със собствен санитарен възел. Хлебарки имаше само в банята (видях 1-2 за една седмица), но в стаята и в гардероба, където са ни дрехите, беше чисто.
За сравнение - за подобни условия в МД си плащаш по 40лв/вечер...

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 21:35 от animal

# 666

Всички съществени според мен неща обаче бяха под всякаква критика: хигиената беше ужасна - минаваше веднъж на ден една санитарка да замаже с един и същ парцал всички стаи, тоалетните не се затварят и не са ремонтирани от сто години, первазите на прозорците са целите нацвъкани от гълъби и никога не се чистят. Бях си оставила раницата до леглото и през нощта като ставам и гледам нещо мърда около чехлите. Вдигам раницата и под нея изкачат 3 хлебарки.

Мда, нещата изобщо не са се променили в МД, за съжаление  ooooh!
Раждах там преди почти 8 години, как е възможно да няма никаква промяна, а уж толкова много средства се наливат в тази болница.   newsm78

# 667
Анимал,
ето - http://www.unihosp.com/?menu=birth, явно точно в "Св.Георги" има.
Имам някакъв спомен и че в Окръжна има, но явно се бъркам.
Гледам излизат резултати и за ВМИ, ама пак от преди 2 години.
Така и така си се ориентирала към университетската, направо ги питай Simple Smile

# 668
Еовин, мерси за инфото.
Вече писах на болницата и ми казаха, че се заявява при постъпване в болница, но от стари мнения чета, че всъщност става с предварително записване... май ще изчакам денят на отворените врати и ще отида на място да питам как стоят нещата Wink
Иначе в София има в 1АГ "Св. София", но раждането струва 500лв и задължително искат избор на екип (още 900лв); в Пловдив се плаща само за раждането - 300лв.

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 23:06 от animal

# 669
Нещо не мога да си намеря удобна поза за сън последните дни. Цялата се схващам. Търсих си упражненията за бременни от предишната бременност и се поразтегнах малко. Явно до йогата няма да стигна скоро, а спорта винаги го зарязвам когато разбера, че съм бременна. Странното е, че най-голямо схващане имах не само на гърба, но и на корема и гърдите, като мускулна треска Thinking.
Така ми се хапва нещо, но ще трябва да изчакам до 10.30 на преглед съм, и изследвания ще ми пускат. Сестрата на лекарката по ЗК ужасно ме изнервя, вчера не можех да се разбера с нея за час.......От както е при лекарката, ситуацията се усложни. Присъствието и по-скоро пречи, отколкото да помага.

И нещо да се посмеете, нали се очаква реколта овни и телци:

ОВЕН
Овенът тичал по своя важна работа между релсите на железопътна линия. Изведнъж срещу него се задал влак.
- У-у-у-у! - изсвирил локомотивът.
- Бе-е-е-е! - отговорил му овенът и продължил напред.
"Бух!" - чуло се накрая, когато машината и животното се сблъскали и отскочили от удара назад.
Овенът се поотръскал и пак поел по своя път. Локомотивът, даже без да се отръсква, се понесъл срещу него. И пак: - "Бух!". И отново отхвръкнали назад. А на третия път... На третия път машинистът излязъл по-умен, дал заден ход, отбил в страничната линия и направил път на овена, който продължил да тича по своята важна работа...

ПОУКАТА:
По-упорит от овена може да бъде само друг овен.

~ . ~ . ~

ТЕЛЕЦ
Телецът пораснал и станал голям бик. Един тореадор го поканил да си поиграят на корида - борба с бикове. Телецът с удоволствие се съгласил, защото обичал игрите и не знаел, че за биковете тази забава свършва лошо. Тореадорът размахал червен плащ. Телецът се разярил и го подгонил, но в един миг се спрял като закован. Какво ли не правил тореадорът - ръчкал го, плезел му се, наричал го готован и мързеланко, но бикът не помръдвал. Злополучният бикоборец се разплакал и си отишъл. Тогава телецът вдигнал копитото си, с което бил настъпил случайно попаднала на полето жълтица, прибрал я и така не само спасил живота си, но и забогатял...

ПОУКАТА:
Не бягай от късмета си!

От тук:
http://www.pozitivnoto.info/2010/10/prikazka-s-pouka-za-vsqka-zodiq.html

Мирама, е типичен овен Laughing

# 670
и аз като Mirama съм с термин само че началото на май, ама си стоя в тая тема Wink харесва ми Simple Smile

Alexiana напомни още нещо Wink - пожелавам на всички и леко раждане Simple Smile

Мечо, сутиен за кърмене си взех предварително един и с подплънки в МД с него,
съвсем малко е там, но се мокриш, не е удобно само с нощница освен, ако нямаш 5-6 броя.
за после си взех още за смяна, че като слезе кърмата и докато се регулира е много необходим,
моят беше памучен, не беше хич стегнат.
ето виж тук какво имам предвид:
брех, сега видях за какви найлонови еднократни гащички става дума, на линка попаднах и на тях... ее, не, такива не.

Ani,за характера и асцендентите ни са важни Simple Smile това за телеца много ми хареса  Joy

# 671
jos, знам, знам, интересувам се по-задълбочено от астрология, но не исках да досаждам с по-сериозни коментари, а само да погледнем от веселата страна hahaha
На мен, повечето ми харесват, за това и дадох линк, който иска да си прочете за неговият слънчев знак.
Ще умра от глад до 11.00 ч.......
Кой какво му се яде, или ще готви, трябват ми идеи за вечерното меню, това ми е най-трудната част newsm78
Четох, че имало добро намаление на детското на Теранова на Пиротска, смятам да прескочим с малкия, така и така имам работа в центъра. Принца не е на градина, пак е лепнал някакъв вирус, и ще идва с мен на преглед .

# 672
Не знам у вас дали ще мине, ама ние правихме картофени кюфтета скоро, със салата от леща, мариновани чушки, моркови и царевица със сок от лимон, много добре се получи  Grinning

# 673
Добро утро и от мен. )
Днес ще ходя за болничния си, ама чак след обед.
Ще изпращаме и сестра ми за София, че утре рано сутринта си лети за Германия. Ще се видим най-рано след 4-5месеца, като си дойде за следващата ваканция. )

ani27, хаха, вица е добър. ) Но с времето човек маааалко се научава да не си троши всеки път главата като тича срещу влак. )

Аз сега пак съм в размисъл за зодията. По термин ако родя, детето ще е риби. Което хич, ама хич не ми харесва. А докторицата ми няма да се съгласи да ме оперира с 30дни по-рано, за да е поне водолей. Освен ако бебока сам не реши да излиза до 21ви февруари. )

# 674
Не знам у вас дали ще мине, ама ние правихме картофени кюфтета скоро, със салата от леща, мариновани чушки, моркови и царевица със сок от лимон, много добре се получи  Grinning
като писа мариновани чушки и моркови
Скрит текст:
много добре се получават и карамелизирани, вчера хапвахме такива, плюс карамелизиран лук.
леко се задушават за две-три минути тия три неща, правиш си карамел в уок тиган, може и касерола да е без капак, после ги задушаваш в карамела за още няколко минути и стават чудни.
ако искаш нещо по-леко може пиле фрикасе и зелена салата. ако искаш нещо бързо - по един омлет с разни работи вътре Wink

Mirama, отсега ще ти прави напук, а  Mr. Green в рамките на шегата го пиша Wink

Общи условия

Активация на акаунт