Отговори
# 690
За тази на бертони и ние бяхме се спрели, но ме отказаха. Сега сме се стопирали на тази, даже сме решили http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=11959&cat=66

# 691
а защо те отказаха, не бяха ли доволни от нея  Rolling Eyes
и аз се бях спряла на тази, която си пуснала
но се отказах защото ми казаха, че когато е с 2 дръжки се управлява трудно. ако например ти звънне телефона и говориш, а трябва да продължиш да буташ е много трудно  Rolling Eyes
все пак ти си решаваш де

# 692
Jos, Kameliya благодаря за съветите.
Пробвах го това с ракията и зехтина - то даже е вкусно,  днес сутринта пак си правих. Болката слезе малко зад гърлото и през нощта покашлях малко, но разхрачено.
Днес съм първи ден на работа и уж се чувствах по-добре сутринта, но през последния час голямо кашляне.
Личния чак утре следобед мога да го посетя и не знам какво да правя. Някой преди беше  писал, че е вземал спрей Тантум верде и Осцилококцинум, мисля това да си взема и да закрепя положението до утре поне Sad

Като имам време днес ще се върна да ви допрочета назад, че пак сте пописали Simple Smile

ще се оправиш, явно има подобрение, осцилококцинум давам на малката в зимните месеци по едно на седмица, и ако има болни в групата й, давам един ден сутрин и вечер. виж в листовката по нета има ли наблюдения върху бременни и ако е разрешено, ще помогне сигурно, няма да навреди поне.
а кашлянето може да е като си се събудила от сухия въздух, ако вече е поотминала кашлицата, а не се засилва. опитай да подишаш малко над тенджера с вряща вода вътре глава лук с люспите, разрязана на 4 или лайка, ако имаш сложи във водата, ще те облекчи.
може да си направиш гаргара с отвара от лайка и вътре половин лъжичка сода за хляб.

стискам палци да се разминеш леко  Praynig

Mirama, сещаш се ти Simple Smile)) и моя док се шегуваше секс и разходки, разходки (преди раждането на малката като го питах какво да правя, че по-лесно да излезе бебо  hahaha)

Скрит текст:
на ФМ сега, обаче му споделих, че от няколко седмици не правим секс (в пълния смисъл) с мъжа ми, иначе искаше да му изписва едно гелче заради кандидата ми, за всеки случай, че бил забравил преди.

ама на мен ми натежа тумбака и някак ме е страх сега, с миналата не беше така, но след 7ми мес вече не правехме, от страх, че може да предизвикаме преждевременно раждане.
сега по-рано спряхме заради същото... после си наваксахме, така че за това не се притеснявам Wink
сега компенсираме по всякакъв начин.

Smurf, сега ще разгледам количките, но при моята се сваля само покривалото отгоре, мести се още едно нещо и количката е в зимния вариант, с лице към мен, не въртя самия кош.

даже за малкото бебче е хубаво кошът да е винаги към теб, няма за какво да го въртиш, чак като започне да се надига на 45 градуса, да се заглежда повече, ето и по-топло ще е станало, връткаш летен вариант да гледа напред и готово, няма нужда да връщаш погледа му към теб.

нашата е с две дръжки, много са удобни, с повдигане и сваляне няколко см, много е маневрена и може да се управлява лесно и с една ръка, върви си направо, важно е и колелата да могат да се въртят на 360 градуса, ти защо искаш дръжките да се въртят? сигурно е удобно, но надали ще ти се наложи два-три пъти   newsm78

# 693
За тази на бертони и ние бяхме се спрели, но ме отказаха. Сега сме се стопирали на тази, даже сме решили http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=11959&cat=66
нашата е тази, но други цветове, и то купувана 2010 Wink експлоатирана и в преспи, и по баири, няма нищо сменено по нея нито счупено.

# 694
Здравейте, момичета,

Като заговорихте за колички - някоя от вас да има опит с моделите триколки на Чиполино? За сега съм се спряла на оптима и не мога да разбера каква е разликата между http://www.detski-magazin.com/detski-kolichki/939--2-chipolino.html и http://www.detski-magazin.com/kombinirani/1136-chipolino-optima- … 012-fuchsia-.html (освен цената)? Другият ми вариант беше http://www.detski-magazin.com/detski-kolichki/943--chipolino.html, но триколката ми се стори по-удобна и маневрена. Като килограми са общо взето еднакви - бутала съм перфектата с "багаж" (бебе) и е доста лека Simple Smile

# 695
animal, третата най-ми харесва, има и поставка за чаша Wink супер удобно за разходки, аз си слагам термочашата отстрани на нашата, има място и от двете страни Simple Smile
ако няма да ги сгъваш стават, че...  Rolling Eyes рамката и гумите, като прибавиш коша и покривалото  #Crazy пак много място заемат, ако трябва да се пренася някъде. така си мисля, де, можеи да не е така.
сравнявам с нашата, по-горе е показана на линк, нито местя целия кош, нито разглабям гуми, просто сгъвам цялата количка и я бутам в багажника на колата, пък и е пътувала освен в багажника и отгоре на багажника на колата до морето Wink

като разлика между първата и втората виждам, че втората има пълно легнало положение, както и че зимният вариант е по-широк.

# 696
jos, първите две и двете имат пълно легнало положение (виждала съм ги в магазин); а втората (пак в магазин) имаше и поставка за чаша Simple Smile

За сгъването - ще се наложи да се сгъва, за да се прибере в багажника Simple Smile още не съм измерила дали ще се събере в нашия багажник, но...се надявам да стане Simple Smile

А по принцип с 3 или с 4 колела е по-удобна?

Мерси за мненията Simple Smile

# 697
jos а каква марка е вашата количка
ти защо искаш дръжките да се въртят? сигурно е удобно, но надали ще ти се наложи два-три пъти   newsm78

защото с една приятелка големи ядове брахме, като се разплака нейното детенце, а трябваше да бързаме / при нея се завърта целия кош/ а вече детето беше тежко и нямаше как да я завъртим, така че големи премеждия. та затова не искам, един път може да ми се наложи, и като няма да мога....
 newsm78
в голяма чуденка съм и за зимния кош, да си взимам ли , или няма да ми е нужен, особено за нас, то ще е топло вече

# 698
S_m_U_r_f , за зимния кош прецени и дали ще имаш място къде да го слагаш. Повечето колички имат пълно легнало положение без да имат зимен кош;
аз лично съм се спряла на вариант без отделен зимен кош, защото няма къде да го съхранявам, когато не ми трябва, а и защото бебето ще е пролетно Simple Smile

# 699
Момичета отивам да си взема болничния. надявам се да не изпишете темата докато се върна, че трябва да пусна новата  Simple Smile

# 700
S_m_U_r_f , за зимния кош прецени и дали ще имаш място къде да го слагаш. Повечето колички имат пълно легнало положение без да имат зимен кош;
аз лично съм се спряла на вариант без отделен зимен кош, защото няма къде да го съхранявам, когато не ми трябва, а и защото бебето ще е пролетно Simple Smile

точно така мисля и аз, но вече двама души ми казват как нямало да мога без зимен кош, защото бил напълно равен, а количките имали лек наклон, който не бил полезен за бебето.
но ми казаха че имало подложки които обирали наклона, така почти съм се разубедила

# 701
  • София
Здравейте,

И аз преди половин час се върнах - ходих да си дам картона за да ми издадат новият болничен. Днес съм на преглед в Токуда и чакам с нетърпение да дойде времето за да видим нашата непослушка....от снощи нещо много се е превъзбудила и само ме рита и прави салта в корема ми. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
А и явно мястото и умалява и не може да си намери правилната позиция в която да седи.

# 702
май и тя чака с нетърпение да я зърнете  Laughing
аз от една седмица започнах да усещам само плавни движения, наистина им става тясно на бебоците

# 703
  • София

И аз съм се спряла на количка с пълно легнало положение без зимен кош....просто няма смисъл. През април няма да е толкова студено, а и докато стане време да излизаме с количката ще е поне май месец, когато вече наистина ще е топло. Просто не виждам смисъл да давам 100 - 200 лв. за кош, който надали ще ползвам и 1 месец....а после не съм сигурна и дали ще мога да продам.

# 704
аз в понеделник съм на преглед,моите бебки са много активни,особенно вечер,предполагам че им е тясно на миличките.

Общи условия

Активация на акаунт