Отговори
# 705
ако ти се струва, че не е напълно равно може да се сложи някакво одеалце или тънък матрак отдолу на количката; също така съм виждала да возят бебета в кош за кола, вместо в количка в легнало положение (лятото, разбира се) Simple Smile

# 706
благодаря ви, момичета за съветите  Hug
наистина и аз смятам че коша е излишен за пролетно бебе, ще се справим с пълното легнало
само да харесам количката де  Laughing

# 707
аз кошове съм си взела,моите бебки ще са март,другото което е за близнаци по отношение на колички сме ощетени,и няма напълно легнало положение,а и не ми се рискува да слагам разни дюшечета и т.тн.а и моите бебки ще са мънички смятам кошовете да ги ползвам поне 3 или 4 месеца.независимо че е лято. Hug

# 708
S_m_U_r_f, коша за новородено е поредния трик на производителите в последните няколко години. )))
Особено за пролетно бебе, никаква полза не виждам.

# 709
animal, виждам, че пише, че имат, сега видях че имат и от дълбокия зимен кош, ама много натурки имат, ако трябва всички да са в багажника или колата... по-добре премери като обем как са, дали се побират и по ширина в багажника като са сгънати Wink и тоя зимен кош, ние не сме имали и не ми е трябвал.

аз като си избирах не съм искала с три колела, просто защото много са големи и с рамката, ги бях изключила като желание.
бутала съм такава количка с 3 колела, неудобното е, че при слизане или качване по стъпала, вдигаш докато се качи цялото голямо колело, при слизане подрусва повече, докато с четири колела първо можеш да качиш едното, после другото, ако се въртят предните на 360 е още по-лесно, обират луфта някак от подрусването, при слизане пак ми се струва по-меко.
за маневреност мисля, че и с 3 и с 4 са маневрени. но ако има преспи, по-лесно е с 4 колела Wink
ама при нас едва ли ще има толкова, така че това не е от значение в случая.
това споделям от опит.

сега видях в Дундьо има намаления сега, на количките е голямо още Simple Smile

Smurf, и на теб да пиша, аз зимен кош не съм купувала, а бяхме зимно бебе кажи речи Heart Eyes
и смисъл не видях да купувам и после, а е спала малката навън в количката с часове. легнало си беше положението там където трябва, бебето е 50см Wink слагах поларено одеалце отдолу, че я обличах леко, отгоре вълнено одеало, шапка, покривалото и така зимата. после съвсем тънка възглавка под главичката и вече отидохме на летния вариант Simple Smile

налагало ми се е и на мен няколко пъти навън да обръщам варианта, като започна малката да се оглежда и аз смела, айде летен вариант, излизаме така от нас, ама навън като вейне един супер силен вятър и носи боклуци, бързо обръщам покривалото отгоре, това за крачетата, завъртам бебока и пускам сенника до най-долу да не влиза вятър.

нашата е кангаро даяна. сега ще метна снимки някъде да покажа.

# 710
коремчета да ви питам за кантарчета за бебета ще взимате ли?

# 711
  • София
благодаря ви, момичета за съветите  Hug
наистина и аз смятам че коша е излишен за пролетно бебе, ще се справим с пълното легнало
само да харесам количката де  Laughing

Смърф аз съм се спряла на една от продавалник - нова просто е мостра купена от магазин и смятам, че си заслужава цената. В магазина е 999 лв., а в продавалник я продават за 399 лв.
http://prodavalnik.com/namalena-nova-mothercare-xcursion-v-3-tsvyata-i14621597#

# 712
jos, мерси за съветите Simple Smile зимен кош определено няма да взимам Simple Smile

# 713
коремчета да ви питам за кантарчета за бебета ще взимате ли?

Всеки месец сте на консултация, този кантар за какво ви е?
Дори аз не съм купувала с щерката, въпреки че беше недоносена.
Напълно безсмислено нещо, освен ако нямаш 100-200лв. излишни.

# 714
благодаря ти Мира,защото ми казват че било задължително,а като ги гледам колко са скъпки ooooh!

# 715
благодаря ти Мира,защото ми казват че било задължително,а като ги гледам колко са скъпки ooooh!

Е как пък задължително?. )))))
Кой ги разправя тези щуротии?

# 716
  • София
Имах кантар преди, сега не мисля да взимам пак. Голям зор ми беше да купим, защото дъщеря ми се роди с ниско тегло... Но сега знам, че само в излишни филми може да се вкараш с това мерене, така че по-добре - не Wink

# 717
тука в пловдив мамите с близнаци,ми казват че трябвало да ги тегля,хм и аз се учудих защото нали ще ги мерят всеки месец. newsm78

# 718
  • София
А защо да нямат легнало положение близнашките колички? Гледам разни, дават ги от 0+, и без отделни зимни кошове  newsm78

# 719
А защо да нямат легнало положение близнашките колички? Гледам разни, дават ги от 0+, и без отделни зимни кошове  newsm78
защото повечето съм ги виждала лично и имат лек наклон,те така казват но друго е като се погледне.

Общи условия

Активация на акаунт