Най-странният коледен подарък, който сте получавали...

• 115 059
  • 849
  •   1
Отговори
# 585
Аз подарих  чаша и  микс от различни видове хубави чайове, но ги захвърлиха с аргумента "Да не съм болна, че да пия чай".

# 586
Аз пък подарих страхотна коледна рокличка на дете на 1год. 3 мес. Красива, добре изработена, от качествени материали и скъпа. Подарих я преди коледа, за да си я носи по празниците. И ми казаха, че не харесвали как и седяли рокли. Т.е. сигурно не са и я облякли въобще.......

# 587
  • град-държава
Аз подарих  чаша и  микс от различни видове хубави чайове, но ги захвърлиха с аргумента "Да не съм болна, че да пия чай".
Хубавият и качествен чай, е винаги повече от добър и достатъчен за усмивка, подарък.
Не е в теб грешката.  bouquet

# 588
  • UK
Vermilion, искаш да кажеш че, стига подаръкът да е направен от скъп материал, няма значение дали човека ще си го хареса? За мен отношението към човека, на когото се подарява, е важно, а не материала, от който е направен подаръкът. Чашите за чай трябва ли задължително да са от костен порцелан, примерно, за да стават за подарък?

# 589
  • град-държава
Никъде не съм казала такова нещо.
А нещата да се наричат с действителните им имена.
Ако отношението ти стига да отделиш материалите на скъпи и евтини, то за мен се делят на такива с естествен произход и обратно.

# 590
  • София
Само ,който не разбира и не оценява качеството на хубавия чай би постъпил така или си прави по една мента като му се запуши носа е така,че другите го пият уж помагало newsm78Извинявай ама ако някой ми подари особено за детето някой парцал от материя дето като я пипнеш и се обриваш директно го връщам.Да дрехите трябва да са от качествен естествен материал и те винаги личат.

# 591
  • UK
Ами в случая не става дума за пластмаса а за стъкло, за мен стъклото не е евтин и нискокачествен материал, всъщност го предпочитам пред много други. Става дума за дрънкулка, която улавя светлината на прозореца, диаманти ли да й сложа? Те се правят от стъкло, дори понякога от пластмаса, която би ми била четири пъти по евтина в случая. Нейната гигантска фиба е направена от филц и пластмаса, с нещо като гумени брокатени букви, залепени отгоре, и като ги бутнеш се отлепят. Мисля, че в случая, моя подарък е повече от адекватен.

# 592
  • Сф
Защо изпадате в обяснения? На един едно му харесва на друг друго.За всички подаръци има място под слънцето.Придържайте се към темата Peace На някого му подарили чай и чаша и не си харесал подаръка - ок , ама сега каква е чашата, чаят, много важно!

# 593
  • ❌❌❌
И аз така... дреме му на някого smile3560

След кажи-речи всеки отговор по темата се прави подробен анализ от 2-3 страници с и за някакви тъпотии... Tired

# 594
Като чете подобни теми, човек може да се хване за главата колко комплексиран народ живее и ходи наоколо.
Не виждам нищо смешно в една чаша за чай.
Цял живот само в костен или китайски порцелан и сервизи сте пили кафе и чай сигурно!  Mr. Green
Иначе има много хубави ръчно правени накити, които не са от благородни метали, но са достатъчно ефектни и интересни.

# 595
  • град-държава
Като чете подобни теми, човек може да се хване за главата колко комплексиран народ живее и ходи наоколо.
Не виждам нищо смешно в една чаша за чай.
Цял живот само в костен или китайски порцелан и сервизи сте пили кафе и чай сигурно!  Mr. Green
Последно? Порцелановата чаша, смешен подарък за комплексари ли е, или? Laughing
А последното е абсолютно вярно, иначе няма как да придобиеш необходимото отношение, за да можеш все пак да го оцениш, преди да се присмееш. Дори точно в този момент си пия кафето в Hutschenreuther. Изключително се комплексирам от този факт. Laughing

# 596
Предлагам тези от вас които не си харесват чашите, да ми ги изпратят. Не държа на костен порцелан, само да не е пластмасова, може и тенекиено канче Simple Smile

# 597
Най- близката ми приятелка ми беше подарила обеци за рожден ден. Още се чудя какво да ги правя. Никога не съм носила за 15- годишното ни приятелство. На следващия ми подари и "колие" към тях!  Grinning Друга пък комплект за вана, след като нямам вана. Толкова добре ме познават, че ме хваща яд.
Много ще се радвам някой да ми подари подобна чаша за чай или чай. Да не говорим, че не е толкова скъпо или трудно да се намери подобно нещо за подарък. Нищо, сама си ги купувам, но не е точно същото.
Много е приятно да подариш на някого нещо, което би го зарадвало, но той самият не би си го купил. Малко хора обаче подаряват нещо по- различно от това, което те самите искат да получат.  Grinning
Нещо, което много ме зарадва и изненада от човек, от когото не съм очаквала, бе точно съд за чай, прозрачен, с капак. Не е удобно да се пие от него, затова съм го напълнила с камъчета и морски дяволчета, които същата ми бе донесла от морето Simple Smile Други подобни джаджи нямам и не харесвам, но това ми присъства в интериора и много ме радва.
Та така, имам два чифта обеци, колие и висулка, ако някой иска да трампим.  Mr. Green Пуловерите с брокат няма ги предлагам.

# 598
Сега се сещам, че преди години бях подарила чаша на много близък приятел. Обади ми се около Коледа да ми се оплаче, че приятелката му я счупила " без да иска". Коледа мина, но скоро има рожден ден, така че ще му подаря нова. Wink

# 599
Чашата може да не е подходящ подарък, но в никакъв случай момичето не заслужава да я наритаче Скръндзи, аз си купих подобна - с пискюл и кутия, но с картинка, която ме грабна - за 11 лв, от магазин "за 1 лв", в тях обиконовено има такава посуда. Не мисля, че е евтина. Чаша без украса е поне 3-4 лв.

Иначе, сега се сетих, че ми подариха едни обици - перли с големината на лешник - при условие, че аз от не знам колко години нося само халки и то едни и същи златни и супер тънички. Връчиха ми подаръка, даже не помня имаше ли повод и поискаха веднага да си сваля моите и да сложа перлите. Направих го, все пак елементарна учтивост и т.н. Обаче на среща след някакви дни или седмица, подарителкта директно ми хвана косата и ми я вдигна, за да види, дали нося обеците и се обиди, че не ги носех  ooooh!

Иначе аз обожавам чаши. Много. И ги чупя редовно. Ама никой не ми подарява чаши. Подаряват ми растения в саксия, а моет убеждение е, че производителите нарочно ги пръскат с химикали, за да умрт по-бързо и да се купуват нови и нови. Много ми е тъпо да ми подарята хипер-кичозни саксии от найлон и картон с негодни растения.
Ама е още по-тъпо да вдигнеш плакат, какво искаш, щото все едно просиш.

Общи условия

Активация на акаунт