Най-странният коледен подарък, който сте получавали...

• 115 041
  • 849
  •   1
Отговори
# 720
А Уишмастъров отказа да ми купи билети за Ensiferum- били в Mixtape, където само побоища ставали и други пенсионерски оправдания ми пробута. Crossing Arms Добре, че поне за Васко Василев в Арена Армеец ми взе билети, че щях да му съкратя животеца.

# 721
Този +1 какво означава? Че ще ми купиш билет за Ensiferum? Нали! Веднага пращам координати да ги дадеш на куриера!
Между другото, един от подаръците от Уишмастъров може да мине за странен, но аз много си го харесвам- сребърен куршум.

# 722
  • постоянно
Този +1 какво означава? Че ще ми купиш билет за Ensiferum? Нали! Веднага пращам координати да ги дадеш на куриера!
Между другото, един от подаръците от Уишмастъров може да мине за странен, но аз много си го харесвам- сребърен куршум.

Вампири ли ще стреляш с него Уиш ?  #Crazy

# 723
  • постоянно
Миналата година от приятелка получих билет за Андреа Бочели - след това 3 месеца говорих за една вечер.
 Heart Eyes

# 724
Вампири ли ще стреляш с него Уиш ?  #Crazy
Усещам аз в този подарък един скрит намек за нежния ми благ характерец, ама де да видим. Сега отивам и за глава чесън. Laughing

# 725
Миналата година от приятелка получих билет за Андреа Бочели - след това 3 месеца говорих за една вечер.
 Heart Eyes

Ееее то на Андреа Бочели,то и аз бих отишал няма нищо че не си падам по концерти,един велик човек,заслужава си дори и 200 лв.да струва билета!! Вечен!!!! Simple Smile

А това +1 е,че ми харесва написаното!!! Simple Smile

# 726
А билета ми? Подсмърк!

# 727
  • постоянно
 Heart Eyes

Ееее то на Андреа Бочели,то и аз бих отишал няма нищо че не си падам по концерти,един велик човек,заслужава си дори и 200 лв.да струва билета!! Вечен!!!! Simple Smile

А това +1 е,че ми харесва написаното!!! Simple Smile

Бочели е невероятен , излиза на 6 Бис-а  и пак залата го изпрати на крака .

# 728
Комплект дамски самобръсначки и шампоан! И то само защото на предходно пазаруване на касата съм споменала, че съм пропуснала да си взема.  И ме гледа с недоумение моичкия Laughing Laughing Laughing Laughing , а аз рева Laughing защото се обидих, после от смях, защото помислих, че се шегува и попитах къде ми е ИСТИНСКИЯТ подарък. Като видя, че ще му хвръкне главата ми купи парфюм и ми смънка, че поръчан от нета и закъснял с доставката.

# 729
Години наред за поводи получавах подаръци като предплатена карта за козметичен център (масажи, маски за тяло, релакс), скъпи парфюми до един прекрасни, бижута... и на един Св.Валентин- карти ТАРО с книга за тълкуване.  Rolling Eyes Вече бяхме в началото на края, така че и по подаръка си пролича.

# 730
Чак сълзите ми потекоха от смях.  Laughing Laughing Има големи изцепки.
Аз за тази Коледа си купих едно палтенце от мола и после дадох касовата на моя за да ми възстанови.
Големите изцепки бяха на последният ми рожден ден и последната годишнина.
За рожденият ден в 12 вечерта получих много голям букет който по-скоро приличаше на букет който бих изпратила за погребение и имаше от онези ужасни зелени украшения и червен целуфан а имайте в предвид, че предишният ден му бях показала няколко снимки съвсем неволно на букети с лалета а в този който ми подари имаше всичко НО нямаше лалета  Naughty Laughing
И за годишнината получих 1 розичка с панделчица (пак по-добре от букета) и фактура за бензин.   #2gunfire #2gunfire Пътуваме си ние и той ми казва "я погледни в това малко шкафче в колата" и аз вече си мисля че има кутийка с обеци, колие или каквото и да било НО не съм предполагала че ще получа фактура за бензин. Идеше ми да се разплача, но само се размрънках  #Cussing out #2gunfire Joy Joy

# 731
  • Бургас
javascript:void(0);Аз странни кой знае колко не съм получавала.На моя мъж преди 9 години баш на Коледа му родих дъщеря.Не е спрял да се фука какви подаръци правя Joy

# 732
  • Бургас
Аз за един мой рожден ден получих от ММ книга - Шифърът на Леонардо. По принцип това би бил хубав подарък за мен, но не и точно на този рожден ден. Месец преди това бях родила и бях адски уморена, недоспала, с възстановяващи се хормони, което ме караше да се чувствам зле и в депресия. Последното нещо което ми се правеше е да чета. А и си личеше, че е подарък купен в последния момент за отбиване на номера. Sad

# 733
  • на пясъка при черупките от миди
И аз тук...
- за рожден ден получих стъклена статуя на балерина...още се чудя каква съдба да ѝ отредя  Tired
- две поредни Коледи едни и същи хора ни подаряват сервизи чинии, чашки...и все от Джъмбо  Rolling Eyes

# 734
Очаккам след празниците olx и bazar да се задръстят от кофти подаръци. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт