Страх от предстоящото...

• 6 805
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, чак сега се включвам в темата, но не съм закъсняла, нали?Avkovbg,много се радвам за вас и просто се връщам две години назад, когато вълненията в нашето семейство бяха същите!Най трудно ми беше времето, когато чакахме съдебното решение!Просто вече нямах търпение да си гледаме детето у дома, където я очакваше много топлина и уют!Всички страхове, съмнения и притеснения няма да имат значение, когато детето ви вече ще си бъде у дома. Тогава ще си завладяна от грижите за него, какво да яде, кога да спи, къпане и всички онези грижи, които ще полагате за него.Успех!

# 31
Аз живея в района на 3 гр болница.Ако ти е удобно също мога да предложа педиатър

# 32
Привет на всички!
Ето последните новини при мен: Взехме малкия Иво преди 4 дни. Голям сладур е! Аз обаче първите 3 дена основно ревах и то много. Първо ревах,защото приемните му родители раваха като ни го даваха, после ревах, защото Иво ревеше, а аз не знаех защо и какво да направя, за да му е добре. После ревах от страх от голямата отговорност, която лежи върху мен за него. Само като кажа на някого новината за детето и реввам! А бе голямо съм диване! На Ивчо му се събра доста стрес от нови хора и обстановки. Сега сме си вече в София и се надявам да влезем в по-точен режим. Утре ни е първата среща с педиатърката, която открих на случаен принцип в Трета градска. Krisii ще ми е от полза, ако можеш да ми препоръчаш някого - аз утре ще се видя с д-р Вълкова. А и щом сме в един район може и да се видим. Още незнам на кой свят съм - и аз съм в стрес от взаимната адаптация, притеснявам се кое как ще се нагласи, мога ли адекватно да реагирам и т.н. Отделно от това и промяната в ежедневието ми като това, че съм си у дома, а не на работа, ми е доста странно като "състояние". Днес за първи път го изведох на разходка с количката - усещането е  особено, защото досега съм гледала как другите го правят, а сега изведнъж аз съм в тази роля...Засега от старание и притеснение не мога да се отпусна и да го карам по-уверено.

# 33
Честито синче avkovbg  Hug   bouquet   bouquet   bouquet
Живо и здраво да Ви е и много радост да Ви носи.

# 34
Честито и от мене!:) Колко много емоции си описала в толкова малко изречения... Лека адаптация и много усмивки... Simple Smile  Hug

# 35
  • София
avkovbg, ех мамче, ти май плачеш повече от бебчо  Simple Smile
Пожелавам здраве и щастливо детство на Ивчо, да изградите силна емоционална връзка помежду си и от тук насетне да плачеш само от радост! А поводи тепърва предстоят - първото зъбче, първата самостоятелна крачка...
Трябва да си в хармония със себе си, за да успееш да преминеш по-леко през адаптивния период.
До лятото вече ще ти се струва, че цял живот си била майка на това прекрасно момченце  Hug

# 36
Честито и от мен! Върнахте  ме две години назад и с умиление си спомних за този период. Карането на количка е цяло умение , аз лично бях изградила стратегия от къде да мина за да стигна до определени места! Един приятелски съвет, пазете се от вирусите и приносителите им, защото в момента сте уязвими и двамата заради стреса.  Ако сте си намерили педиатър нека ви даде някакви имуностимулатори. На нас ни бяха изписали есберитокс / но тъй като е ужасно горчив в течна форма е добре да се смесва с течни витамини/. Ще имате период на взаимна адаптация, но слушайте сърцето си то ще ви подскаже как да действате. В новата обстановка много деца започват да се борят с режима , който са имали особено за спане! На нас например ни се наложи да си сменим леглото за да се събираме и тримата! Ставаше едно местене от легло в легло  по цяла нощ ! Сега сама си иска в нейното легло. Няма нужда да настоявате насила да се спазва предишен режим, нещата с търпение и упоритост ще влязат в норма! Успех!

Общи условия

Активация на акаунт