Коледата ш посрещам вечИ пУ плетени космати гащи и червено влакнестУ ИлечИ-32

• 50 677
  • 704
  •   1
Отговори
# 285
  • загубено
Честито на празнуващите днес Hug Hug Hug
За Пламчо да е жив и здрав и все така ухилен до уши Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

За ПламчитУ Hug

Hug Hug Hug Hug Hug

# 286
Ох ей мъ Mr. Green Днес като за първи ден е лудница...колежката и единия шеф ги няма, а другия се настани в моята стая и не мърда от тук от сутринта Twisted Evil

Мерси за честитките, аз много не се чувствам празнично, защото ми е измислен този имен ден..не съм католичка, но пък пък мога да използвам този ден за повод да пия едно вино довечера Joy

Фейти, честит имен ден и на теб, адаш!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Бичам ви и двамата с Пламката, и на него честито! Пожелавам ви много здраве и много щури усмивки Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Бобе, кажи нещо  Joy Joy Joy

Бенсън, видях те кат' тръгваше за раУта сутринта hahaha hahaha

Еликсо, ако ме чуваш ритни с десния крак hahaha hahaha hahaha

Да си признае кой дръпна тоз късмет от бан'цата Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:

# 287
Спешъл за Бобата с любов,
нова година, нова фафла  Heart Eyes Heart Eyes

Нери, ни съ крий, ела да кажеш как изкарахте с тумбачето и фемили?  Hug  Flutter

Ела, ши ти търся и на тебе сега фафла, нидей рева  Laughing

# 288
Ха здравейтИ  Hug минавам на бързо, че пак приготвям на мъжо багажа  Rolling Eyes, че утре тръгва.

Честит имен ден на двете именички и на малкия именник  Hug Hug Hug да сте живи и здрави и много късмет ви пожелавам.

Точе мноо тенкю за тъз фафла  Heart Eyes. Ти пак си сменила местожителството а сЯ пъ Лас Палмас където и да се намира това newsm78 Joy Joy

ко да кажа аз съм без думи само кат се погледнах отде излизам  Shocked ooooh! Joy Joy Joy

# 289
Честит Имен Ден на 'сИчкото кукундрел дет празнува днес!

# 290
Аа, Бобче, молим, пак заповядай  Hug

Тука едно пакетче пращам на Нерката дарове от родината, и за да няма сърдити, направих и за останалите, да ни ривете многУ  hahaha hahaha

Скрит текст:
Бобче, това в Канарските острови, бях си харесала една картинка с една къщура, че Хаваите много далече, ама по принцип съм към разузнаването и се местя по земното кълбо да шпионирам къде да емигрираме  Joy Joy Joy
Последно бях харесала Еквадор, цяла година лято, правителството раздавало ферми за банани, насадени са, само трябва да си организираш кой да се качва да ти ги бере. Иначе изкупуването е осигурено, пълен комунизъм.  Laughing Laughing
Тамън стегнах куфара, и гажути изкара някаква статия какви змии имало там и на мен тва ми стига, веднага отказахме офертата  Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 14:37 от To4e

# 291
Мерси милинки  Hug Hug Hug

Бобче ... ние сме тук и ще те гушкаме сИчките мила, за да бъдеш ошТи по силна  Hug  Hug Hug

# 292
  • BG
Ох ей мъ Mr. Green Днес като за първи ден е лудница...колежката и единия шеф ги няма, а другия се настани в моята стая и не мърда от тук от сутринта Twisted Evil

Зузане, гати муй, тез твойти шефуви нтъ остаят, ма каке (кулежката и другия шеф,м  Thinking?)!
Ай на един пударък за иманния ден ут мени, малку умности, да сгу турниш на стината над бюроту:

1. Закон на Слаус:
Ако вършиш някаква работа прекалено добре, няма да можеш да се отървеш от нея.

2. Закон на Франко за работното място:
Ако харесваш онова, което правиш, вероятно го правиш погрешно.

3. Бюрократичен принцип на Ларсън:
Ако направиш невъзможното, шефът ти просто ще го включи в постоянните ти задължения.

# 293
  • София

Еликсо, ако ме чуваш ритни с десния крак hahaha hahaha hahaha

Ша та ритна аз тебе  Joy Joy Joy Joy

Ни моа изтрезнея от вас  Joy:то НГ, то РД, сега имен ден, утре нов повод....само така да продължаваме... Crazy

Честит имен ден Фейте, Зузке и сладък Пламчу !  Hug

# 294
мИрси за честитките пак Hug Hug Hug Няма да почерпя, щот мъ мързи Joy

hahaha hahaha hahaha

# 295
мИрси за честитките пак Hug Hug Hug Няма да почерпя, щот мъ мързи Joy

hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy

Ааа, Зузи, това е нашият диван, моля, моля  newsm47 newsm47 newsm47

# 296
  • загубено
ИИиииииииииииииии пЪ Зуза я мързяло да пучерпИ значи Mr. Green
Ко е туй мързел,ние тук не знаем.Едни сме шътърни були,да
ни завиди чИляк Joy Joy

Точице,ти такова диванче ли си закупи какиното? hahaha hahaha hahaha

Повече ше ходи на интериорът на Ели,хем полезно хем практично 2в1 hahaha hahaha hahaha

Бобо,штЪ гушамИ мило Hug Hug Hug

# 297
  • BG

Ко е туй мързел,ние тук не знаем.Едни сме шътърни були,да
ни завиди чИляк Joy Joy

Мдам, изложихте съ тука пред сички с тва ващу готвене и списялитети, и курабийки, и питки, и намсико по празницити! Кумпрометурахти дуброто име на темътъ, начи! Аз с един гол кекс са  упитах да замажа пулуженеето, ма нинам дали успях! Ай ся да изпляскам примерна мързелска рицепта, куят да стани задължителна за сички членки за догодина! Записвайти ( усобину Елиту!):

Коледна пуйка с уиски

Необходими продукти: една пуйка с тегло около 5 кг (за 6 души) и една бутилка уиски. Необходими са още сол, пипер, червен пипер, зехтин и тънко нарязана сланина.

Приготвяне: Пуйката се намазва със зехтин и се наръсва обилно със сол, пипер и червен пипер. Покрива се със сланината и се връзва. Фурната се подгрява до 200°C. Наливате си една чаша уиски и я изпивате за кураж.

Поставяте пуйката в една тава и я бутвате във фурната. След това си наливате бързо още две чаши уиски и пиете за сполука. След 20 мин поставяте термостата на 250°C, да бръмчи здраво печката. Наливате си още три чаши уиски.
.....

След охоло шас отварте, обръщшште и глеееаш печенто. Фащшште шшшишшшето и ссссипвашшш няколк глътк – хлъц! След ощшшт едн шшшас фниматлно залитат към печката и обръщшшт пуйкта. Внимайте дан си згорит ръцет н шибанта врата. Сипвашшшс ощ едно уйск и така… Пуйкт ощшш три шшшас оставвв фурнат (няа значен колк) и всек дест минът хоишшш д пикаеш. Ако мойшшшш, плзишшшш към фурнт и вайшшшш мисссиркт. Ошшшт една глътк и па опитвшшш да измкншшш тават. Вдигшшш пуйкт от земят и внимаашшш да н паднишшш на хлъзгъвя под. И да паднишшш, няа значен, ссслагшшш жжживотнт в тават…
...

Спиш. На следващия ден пуйката се яде със студена зелева чорба и аспирин.

# 298

Коледна пуйка с уиски

Необходими продукти: една пуйка с тегло около 5 кг (за 6 души) и една бутилка уиски. Необходими са още сол, пипер, червен пипер, зехтин и тънко нарязана сланина.

Приготвяне: Пуйката се намазва със зехтин и се наръсва обилно със сол, пипер и червен пипер. Покрива се със сланината и се връзва. Фурната се подгрява до 200°C. Наливате си една чаша уиски и я изпивате за кураж.

Поставяте пуйката в една тава и я бутвате във фурната. След това си наливате бързо още две чаши уиски и пиете за сполука. След 20 мин поставяте термостата на 250°C, да бръмчи здраво печката. Наливате си още три чаши уиски.
.....

След охоло шас отварте, обръщшште и глеееаш печенто. Фащшште шшшишшшето и ссссипвашшш няколк глътк – хлъц! След ощшшт едн шшшас фниматлно залитат към печката и обръщшшт пуйкта. Внимайте дан си згорит ръцет н шибанта врата. Сипвашшшс ощ едно уйск и така… Пуйкт ощшш три шшшас оставвв фурнат (няа значен колк) и всек дест минът хоишшш д пикаеш. Ако мойшшшш, плзишшшш към фурнт и вайшшшш мисссиркт. Ошшшт една глътк и па опитвшшш да измкншшш тават. Вдигшшш пуйкт от земят и внимаашшш да н паднишшш на хлъзгъвя под. И да паднишшш, няа значен, ссслагшшш жжживотнт в тават…
...

Спиш. На следващия ден пуйката се яде със студена зелева чорба и аспирин.

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 записах  bowuu, Бенито хич не те слуша тъз глава  ooooh! Joy Joy Joy

момичета благодаря за гушките  Hug Hug Hug

# 299
 smile3532 smile3532 smile3532

Струва ми се, че е време да измислим някакви критерии за евентуални бъдещи нови попълнения.
Айде Цецка се вмъкна в 91-вата минута между капките, ама за някоя бъдеща кукундрела ако прерита, ако не мож' да готви на Бенката пуйката, да забраи членство направо.   smile3508 smile3508 smile3508

Забраих, и на как' Делта питката да прави
+ по 1 чифт терлици на първо време, щото за плетени гащи ши трябва висш пилотаж, както знаем и ВИП плетачката там е само една  Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 16:05 от To4e

Общи условия

Активация на акаунт