Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 23

• 49 529
  • 724
  •   1
Отговори
# 15
  • Велико Търново
Не ползвам база.Според вас има ли смисъл от нея при положение, че слагам само пудра или метеоритите на лицето си?

WomanBerry, мисля, че няма човек с две напълно еднакви очи, моите също са различни, на едното клепача е леко паднал, на другото не.

Зависи от състоянието на кожата,според мен Peace Моята е с петънца тук-таме,неравномерен тен и пори в Т-зоната-с базата постигам по-добър вид,след нанасянето на следващия продукт Wink

# 16
  • GYM
Не ползвам база.Според вас има ли смисъл от нея при положение, че слагам само пудра или метеоритите на лицето си?

Да, аз редовно си ходя по база и прахообразната пудра на Шанел. Метеорити все още не притежавам, но дори и само така, разликата е много видима Peace

# 17

WomanBerry, мисля, че няма човек с две напълно еднакви очи,

точно така Peace нищо в тялото ни не е еднакво

# 18
*Biskvitka*, благодаря  Blush Тя снимката беше за онаглеждаване на твърдението ми, че очите са ми различни, защото днес съм само със спирала и се вижда най-ясно #Crazy
Но като се замисля май сте прави, може би просто аз чак сега забелязах  Thinking Добре, че има гримове Mr. Green

# 19
Biskvitka, velvetvoice, мерси, не ми е идеална кожата.
Спомням си, че хвалехте оранжевата на Гош, направо ще я взема и ще видя дали ще се одобря.

# 20
От два дни съм в уникална дилема Grinning Искам да си купя някакъв грим или поне да си харесам нещо, което да искам силно. Но нищо не ми харесва и имам усещането, че имам всичко Rolling Eyes
Случват ли ви се такива неща?

Това сигурно му се вика мания за купуване Blush Blush

# 21
Да,  като се сетя. В момента ползвам тази на Сефора. Предишната ми беше на Смашбокс.

Хванала съм цялата си рода да ми търси хайлайтъра на Катрис  Laughing Просто го искам сега и това е.  Crossing Arms baby_neutral

Естествено, че ни се е случвало, Жаки. Аз съм почти постоянно така, все ми липсва нещо, но в момента, в който взема решението да си го купя, започвам да му намирам кусури, а когато стане мое, съм загубила интерес и се оглеждам за нещо друго.  Flutter Crazy

# 22
  • в 1001-та нощ
beliz, о да  Joy hahaha без грим бях  Heart Eyes първото, което правя, като се прибера е да се дегримирам  Heart Eyes и винаги у дома - уикендите, вечер ... съм без грим

Благодаря, beliz  Embarassed

Благоаря за темата   bouquet

за базата - не ползвам от много време, ползвала съм 3 бази - на Кларинс, на Инглот и на Герлен златната, тъй като не ползвам ФДТ - мисля, че нямам и нужда - на този етап, нямам пори и кой знае какво за изглажда или продукт, който базата да държи  Peace

# 23
Аз си харесвам всичките покупки и ме радват. Но вътрешно пак ме гложди за нещо ново....но не знам какво. Напоследък почти нищо не ми грабва окото.

Споделете за Бъдни вечер и Коледа какъв грим ще си правите?  Flutter

# 24
  • София
Благодаря за темата   bouquet

Аз не ползвам вече база. Ползвала съм няколко вида, но сякаш имам усещането на запушени пори като нанасям база  Peace Крем и после ФДТ.

# 25
  • София
От два дни съм в уникална дилема Grinning Искам да си купя някакъв грим или поне да си харесам нещо, което да искам силно. Но нищо не ми харесва и имам усещането, че имам всичко Rolling Eyes

Доста често ми се случва  Whistling И изпадам в депресия  Tired Половинката само върви след мен с думите: "Хайде да ходим да ти купим нещо, хайде, все нещо ще си харесваш" При което аз започвам почти да викам: "Как ще си харесам, какво да си харесам, не виждаш ли, че няма нищо ново"  Joy  hahaha

# 26
Благодаря за темата.  bouquet
Ползвам база понякога.

# 27

Доста често ми се случва  Whistling И изпадам в депресия  Tired Половинката само върви след мен с думите: "Хайде да ходим да ти купим нещо, хайде, все нещо ще си харесваш" При което аз започвам почти да викам: "Как ще си харесам, какво да си харесам, не виждаш ли, че няма нищо ново"  Joy  hahaha

хаха Mr. Green и на мен така ми казва. Но аз на сила не искам да си купувам "обикновени" неща, ей така за самото купуване.
Сигурно се чувствам така, защото от доста време не съм под стрес заради колекция на МАC. И сега ми е едно такова странно.... Joy
Айде да пускат змиите вече Praynig

# 28
  • София
Използвам винаги база под ФДТ, но ФДТ ползвам само 1-2 пъти месечно при вечерни излизания. Иначе карам само с ББ крем.

Жаки, аз бях така. Даже още съм така. Добре, че беше намалението 20% в Сефора, че да се прежаля да си купя нещо за Коледа   ooooh!

WomanBerry, като се видим ще ти покажа какво е различни очи. Правя всякакви магии със сенките, за да не личи разликата много  Laughing

първият ми грим с Vice палитрата:
Скрит текст:

Определено ставам фен на UD. Прекрасни наситени цветове, много лесно нанасяне и преливане и никакво ронене  Heart Eyes

# 29
  • София
NovemberRain, страхотен! Това лилаво е просто  newsm74

Жаки, и аз не купувам, само за да купя. Искам истински да ми хареса това, което ще си взема. Най-зле е лятото - хем вече са изкарани лятните колекции и съм взела каквото искам (ако въобще искам нещо), хем остава адски много време до новата колекция  ooooh!

Аз сега чакам само да видя пролетния хайлайтър на Шанел. Това от промо-снимките. Като заредят колекциите може и друго да харесам.

За Бъдни вечер и Коледа - нищо не съм мислила. Принципно не нося грим вкъщи, но пък може и да помисля за нещо празнично.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт