Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 23

• 49 675
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
Страхотни гримове, момичета  Hug Още по-празнично ми стана с тези красоти  Flutter

Този балсам на Нукс ми изглежда много добре  Peace Особено щом има и стик, ще го преслушам със сигурност  Wink

Довечера да се похвалите, ако ви се падне паричката  Party Аз отивам да правя тиквеник и други вкусотии  Crazy

# 496
  • Sofia
Страхотни коледни гримове!   bouquet

От балсамчетата бих препоръчала това

Омекотява и хидратира устните моментално, без да стои мазно.
На Гарние в червената опаковка също е добро.
Всичко останало на Гарние, Нивеа, Roc, Leocrema , което съм пробвала е мазно на повърността, а устните остават сухи и опънати отдолу.

# 497
  • Пловдив
В Пловдив Нукс никъде не видях да има промоция,но ще потърся пак. Ако намеря ще пиша за да знаят и другите момичета.Ще си взема него след като всички сте доволни Peace
WomanBerry   Hug

# 498
Стрхотни празнични гримове сте направили   bouquet

За промоцията на Nuxe имаше я и аптеки Ремедиум, пишеше до изчерпване на количествата.

# 499
  • GYM
В Пловдив Нукс има на промоция в аптека Аргентум. Има и много други изкушаващи неща Crazy

# 500
  • София
Страхотни сте момичета! Много празнично настроение внесохте в душата ми с тези прекрасни коледни гримове!   bouquet
Лепи, Жаки, Веси и Ел Мем са моите фаворити!   bouquet

Да си повдигна отново въпроса  Praynig

Момичета, искам да си купя кафява очна линия, по възможност не гел, да е водоустойчива обаче. Гледах на ГР от серията с провитамин, но не е водоустойчива. И да е не е от металните. Матова да бъде. Има ли такова животно из нашите магазини.

# 501
  • София
страхоооооотни гримчета момичета
Жаки не ме подсещай за този глитър  newsm45 едва не си смъкнах клепачите докато го сваля
нали съм умна и го сложих над лепилото за мигли и нямаше сваляне

# 502
  • Пловдив
В Пловдив Нукс има на промоция в аптека Аргентум. Има и много други изкушаващи неща Crazy
Това е аптеката на Гранда нали?

# 503
  • GYM
Това е аптеката на Гранда нали?
Дам Hug

# 504
Лепи, аз глитъри свалям с моето лосионче от вода, бейби олио + шампоан. С едно движение всичко пада.
Но наистина над лепило е по-кофти.

Сега съм наизвадила черни и лилави сенки и снежно бял глитър и ще се правя на Аби Mr. Green

# 505
Прекрасни сте, момичета! newsm51

Весела Коледа на всички, много настроение и още повече подаръци

# 506
  • в 1001-та нощ
Честит рожден ден, Алена, макар и със закъснение. Много здраве и любов ти желая и много красиви моменти!

Момичета, искам да си купя кафява очна линия, по възможност не гел, да е водоустойчива обаче. Гледах на ГР от серията с провитамин, но не е водоустойчива. И да е не е от металните. Матова да бъде. Има ли такова животно из нашите магазини.

аз имам такава на GOSH и съм я пуснала в размените, мисля, обаче че е перлена  newsm78

Благодаря за прекрасните предизвикателни гримчета  Heart Eyes аз напоследък порядъчно често се включвам в ежедневното ревю, а ето, че за предизвикателствата все не успявам  Confused

# 507
  • Перник
Момичета,невероятни сте  Hug  bouquet Вички ми харесвате супер много  Heart Eyes
Весели празници на всички и нека красота и любов изпълват душите ви  Heart Eyes

# 508
Уникални гримове - браво на Вас   bouquet

Жаки, за колко си купуваш ФДТ на Ревлон? Тук в провинцията случайно попаднах на едно магазинче, в което предлагат Ревлон, но цените ми се струват лееекинко позавишени.

А за отзиви за лаковете на Ревлон ще може ли, или да питам в лаковата тема  Grinning

# 509
  • София/Горна Оряховица

Жаки, за колко си купуваш ФДТ на Ревлон? Тук в провинцията случайно попаднах на едно магазинче, в което предлагат Ревлон, но цените ми се струват лееекинко позавишени.

А за отзиви за лаковете на Ревлон ще може ли, или да питам в лаковата тема  Grinning

Аз също съм с Ревлончо - colorstay го взимам за 21,50 или 22.50, едната от двете цени е  Laughing . Ти за колко парички го намери?

Аз довечера няма да съм с грим  Rolling Eyes . Ако бях със скъпоценния сигурно щях да се барна, но съм само с майка ми и баща ми и горките не са свикнали да ме гледат с грим. Като почна да вадя зидаро-мазаческите пособия и ги втриса и двамаата  Laughing . Майка ми една спирала не може да си постави без да се оцапа цялата, та не знам откъде ми идва на мен тая муза да се мацам  Laughing .

Общи условия

Активация на акаунт