Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 23

• 49 535
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
  • София, Лагера
Момичета, някоя от вас прави ли си такъв грим? Никога не съм виждала на живо май...
Скрит текст:

# 691
  • На острова
Мацки, може да ми се смеете, но тази нощ няколко пъти се будих с мисълта как утре в ранни зори още ще се наплескам с новата блестяща пудра.
Ужас, Ноеми, и аз така. Все едно кой знае какво  Joy И аз в леглото се въртях и това си мислех..Доволно ходя три пъти до огледалото да се гледам  ooooh! Наистина е страхотна.

А сега ми се свива стомахчето и за пудрата-хайлайтър на Катрис, която чакам утре.

Луди, луди..жаби  Joy

# 692
На мен метеоритите ми бяха много интересни, но след като си ги купих не се почувствах по-щастлива  Laughing На Lightscapade се радвам много повече  Grinning - може би защото го бях отписала и не вярвах, че ще успея да го купя. Но Lightscapade хем ме радва, хем съм разочарована - на мен ми е прекалено дискретен като хайлайтер поставен върху скулите. Харесва ми как стои, но през деня и то при условие, че грее слънце. Заради белия си цвят не може да се напластява върху скулите, но напластен под веждите при мен стои божествено.  Heart Eyes
Сега се моля да се позабави новата колекция на МАС, че да не я изпусна  Blush
Аз разгледах страницата на МАС, но видях само пресовани пигменти, а аз не съм им голям фен.  Rolling Eyes Но има доста неща, които ми харесаха и искам да си купя  Mr. Green

П.П. Преди няколко дни гледах по телевизията някакъв младеж, който се оправдаваше защо не участвал в някакъв благотворителен концерт - искал пари, не искал пари  Crazy Гледах го и се чудих - защо хората започват да се нападат един друг и да се оправдават, при положение, че лечението на момчето за което се събират пари е работа на държавата, а не на отделните личности. В България е станало нещо нормално да се събират пари за лечението на деца, а държавата да не предприема нищо.  Rolling Eyes И не мисля, че дамата с метеоритите трябва да се чувства виновна за това, че си е купила метеорити, а управляващите трябва да преосмислят действията си!

# 693
  • София/Горна Оряховица
Момичета, някоя от вас прави ли си такъв грим? Никога не съм виждала на живо май...
Скрит текст:

Бях направила веднъж нещо подобно, но по-бледо, не толкова ярко. И нямах такова затъмняване към окото. Другата разлика е как се отличават долния и горния клепач - светлата линия между тях я нямах.

В интерес на истината, онова, което бях направила, стоеше много интересно на живо. Едновременно дискретно и малко хард  Laughing .

За съжаление в момента няма с какво да се включа, че последните дни си ходя по спирала и руж. Даже фдт нямам, което е рядко срещано явление при мен  Laughing . Днес обаче сигурно ще сложа, защото от водата тук (при маминка  Mr. Green ) се обривам цялата и сега съм станала като петниста хиена  Tired .

edit: ненужни метеорити приемам всякакви.  Mr. Green

# 694
  • София
Весела Коледа!

Бъдете живи и здрави!
...
Желая на всички да се сбъднат и най-смелите им мечти!!!
Весела Коледа и на теб dudhen! Hug
Обяснявам си написаното от теб точно в тази тема с ранният час, в който е постнато то.
В малките часове на нощта човек винаги е настроен ретроспективно, носталгично. Прави обобщения, самооценка, прогнозира и пр. Не рядко вижда всичко в други-по-тъмни окраски...

Аз също имам такива моменти и това, че повечето от нас не пишат за това, и то точно тук-  не значи, че не го чувства, вижда, осъзнава... Wink
Скрит текст:
На мен ми се случи нещо подобно вчера на път за МОЛа. Отивах за Нейкида и за палтото на Зара. Срещна ме жена на пътя, познавам я от площадката, и знаех, че не е добре, но никога не ме беше заговаряла досега. Спря ме, за да ми поиска 40ст., защото не и достигали аз хляб. Rolling Eyes
Извадих първото, което ми попадна. 50ст.
Взе ги и си тръгна без да каже нищо.
Дъщеря ми-на 8г, умна главица, ме пита учудено: Е, мамо, ама тя не ти върна ресто?!
Е, как мислиш-кое ме притесни повече?! ooooh! Tired

# 695
Здравейте момичета....днес съм замислила почистване на банята и евентуално разходка до мол-а Praynig....Утре вече ще е минало пълнолунието и ще мога да си направя кола маска. А сега влизам да измия кокосовото масло от косата...  bath

# 696
Скрит текст:
Преди много често ходех така. Но вече не нося розови сенки. Сега го правя, но вместо розовото слагам ванилия, а вместо сивото кафяво.

~Миа~
, и излишен и грозен. Как може да се коментира кой какво си купува, колко пари е дал, на какво робува. А това за дамите, които третират хората като 2-ра ръка просто не искам да го коментирам. Отвратително и гнусно е да се говорят такива неща!

# 697
  • На острова
 Hug

Лепи показа нещо много готино в другата тема и отивам да си го потърся по будките  Joy

# 698
  • София
Нека прекратим темата за парите, моля.
Това, че някой не се е похвалил, че точно преди да си купи метеорити е дал 10 пъти повече пари за благотворителност, не значи, че не го е направил. Нито пък някой друг трябва да се чувства зле от това.
Когато човек сам си изкарва парите е в пълното си право да преценява без угризения как и за какво да ги харчи.

# 699
Купих си сенки на Мoda   Mr. Green  Два цвята зелено, един син и един бял.  Flutter
Къде ги намери тези сенки, че и аз ги търся, имаше ли розово?

# 700
  • София, Лагера
Девойки, попитах аз и не уточних какво питам  Laughing Blush Мен в снимката, която пуснах, ме впечатлиха не цветовете, а първо тъмният цвят във вътрешния ъгъл и второ - белият молив на долния клепач, под който има и тъмен цвят. Аз самата слагам често бял молив, но само него. Много ми харесва как уголемява окото!
Има и едно клипче на първа страница, много обичам да го гледам:
Скрит текст:

~Миа~,  hahaha не казвай на никой друг, че ще ни хоспитализират  Laughing

# 701
  • София

Не е към мен въпросът, но да кажа къде ме насочи съфорумка - на спирката на трамвай 20, веднага щом завие към Халите от Дондуков. Имаше много цветове, включително и розово. Аз си сглобих цяла палитра. Други толкова бляскави и металически сенки нямам  Crazy

# 702

Не е към мен въпросът, но да кажа къде ме насочи съфорумка - на спирката на трамвай 20, веднага щом завие към Халите от Дондуков. Имаше много цветове, включително и розово. Аз си сглобих цяла палитра. Други толкова бляскави и металически сенки нямам  Crazy
Благодаря. Това магазинче да не е едно където има и чанти?  Не са за мен, а човека който ги иска много ги харесва и иска и още Simple Smile

# 703
  • София
Точно до него имаше и някакви чанти, да. Но не са в същото магазинче, а в съседното  Peace

# 704

Общи условия

Активация на акаунт