Пейпал - помощ - 8-ма тема!

• 33 683
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря за отговора!
Но сутринта плащах в друг сайт директно с картата и нямаше проблем - приеха плащането   Thinking

# 151
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Хайде пак аз.Днеска явно не ми е ден. Tired
Надавах за една обява но загубих.20 минути след края на търга   получих "second chance",закупих и платих веднага ,това става на 4.01.Току що продавача ми пише ,че оригиналния победител си искал артикула и вече бил платил.Запених се и отидох да видя ,кога точно съм платила аз ,за да и кажа ,че съм била  първа и мисля че е редно да го прати на мен.Но в PeyPal на плащането където е графата "Order status/Actions" и обичайно пише "Shiped" на това плащане пише "Cancel".Та ако откаже да ми прати на мен продукта ,как да си върна парите?Трябва да натисна това "Cancel" ,за да се прехвърлят обратно в картата ми или трябва все пак продавача да пише на PeyPal ,че няма претенции към сумата?
Или просто да си отворя кейс ,за не изпратен артикул и вече да чакам тя да си приема плащането и да направи Refund? Голямаааа каша......

# 152
Това значи, че ти е отменил плащането и парите ще се върнат по картата ти до 3-4 работни дни.

# 153
Искам да попитам относно верифицирането нещо. Имам в интернет банкирането си известие от вида който е оказан PP* ама след звездичката не са 4 цифри а само 1 ? Защо е така и как да си видя кода ?

# 154
Това значи, че ти е отменил плащането и парите ще се върнат по картата ти до 3-4 работни дни.
Алекс1 да разбирам ,че не е необходимо на натискам бутона "Cancel payment" в детайлите на самата транзакция?Сега пак разглеждах ,в "Transaction Details" -"Original Transaction"-"Status" е вписано "Unclaimed",там където плащането е минало нормално в тази графа има многоточие.Минали са твърдо 5 дена от  плащането  ,сумата не е постъпила обратно в картовата сметка. newsm78

# 155
Алекс1 да разбирам ,че не е необходимо на натискам бутона "Cancel payment" в детайлите на самата транзакция?Сега пак разглеждах ,в "Transaction Details" -"Original Transaction"-"Status" е вписано "Unclaimed",там където плащането е минало нормално в тази графа има многоточие.Минали са твърдо 5 дена от  плащането  ,сумата не е постъпила обратно в картовата сметка. newsm78

Ох, не съм разбрала правилно. Извинявай.
Да, натисни бутона. Това означава, че продавачът си е сбъркал мейла и плащането ти стои висящо.
Анулирай го и парите ще се върнат по картата ти.

# 156
Благодаря Алекс1!!!  bouquet
Добре че ви има с момичетата ,за да помагате на такива неориентирани като мен. Blush

# 157
  • Монтана
Здравейте момичета моля за малко помощ
Значи като се опитвам да платя през пеипал в ибей накрая ми изписва ето това
"Your payment is still processing
If your payment is declined for some reason, we'll send you an email to let you know. You should then come back to your item(s) and try your payment again."

След това съответно получавам имейл "Hi tatqnatodorova,

Sorry, we were not able to process your PayPal payment for £55.41 for one or more items.

If you would like to purchase and pay for this item / these item(s) with another payment method, please return to your cart to check out and submit payment again.Remember, great deals don't last long on eBay, so some of your items may have already been purchased by other buyers.Complete payment soon to avoid missing out.

Thanks for shopping on eBay!"

На какво може да се дължи това според вас.

# 158
  • Плевен
Здравейте, имам следния въпрос: Имам Мастер карта от ПИБ, която е верифицирана, сега искам да добавя една Американ Експрес на Пощенска банка.Интересува ме трябва ли да я верифицирам и нея, и дали някой пазарува с такава,понеже знам че някои карти не стават, да не стане така че да я прибавя, а да не мога да ползвам?
Благодаря предварително

# 159
bambukita, ПП приемат Американ Експрес. Ако смяташ да я използваш редовно - верифицирай я.

tanq_mt, имаш ли достатъчно пари в картата?

# 160
Здравейте ,току що реших да си направя регистрация в пейпал , но не успях . След като въведох всичко и дадох да ми направо акаунта , ми изписа това :
Sorry -- your PayPal session has timed out

Since your computer hasn't been used for a while, our system has logged you out of PayPal as a security precaution. Any unsaved data or incomplete transaction you started was discarded. If you came to this page from another website, please return to that site (don't use your browser's Back button) and restart your activity. If you came from PayPal's website, enter your PayPal login information, and then click Log In.

Защо не иска да ме регистрира? Мерси Simple Smile

# 161
Изтекла ви е сесията. Т.е помотали сте се повече време.
Повторете регистрацията.

# 162
Мерси много , Алекс1 . Продължих напред, въведох си данните , после пак ми поиска данните за картата и когато ги въведох ми изписа This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

# 163
Каква е картата?
Има ли пари в нея? Трябва да са минимум 5 лв.

# 164
Картата е Visa Electron от райфайзен. Не , няма пари в нея , утре ще я заредя. Затова ми го е дало това съобщение , направих акаунт , утре ще вкарам пари и ще чакам за кода .

Общи условия

Активация на акаунт