Пейпал - помощ - 8-ма тема!

• 33 680
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,направих първата си поръчка в четвъртък ,пратката идва от Германия.Изпратиха ми мейл,че вече са я изпратили,написали са ,че срокът на доставка е 4-5 работни дни,дала съм домашния си адрес-имате ли идея когато пристигне поръчката дали ще ме уведомят по някакъв начин,за да знам в този ден да има човек вкъщи...  newsm78 Когато пазарувам от български сайтове куриерите пращат смс,но сега не знам как се процедира...

http://www.ebay.co.uk/itm/5-33-100ml-Color-Sublime-Treatment-3-x … sh=item51aa90e59f

# 661
По принцип пратките пристигат в пощата и получаваш бележка за колет.

# 662
  • София
Здравейте! Може би вече сте го дискутирали, но не успях да намеря инфо! Как мога да дръпна парите от баланса в банковата си сметка (в кредитната си карта)? От My Account и след това от Withdraw ли? Защо има изискаване, картата ми задължително да е Visa!  Rolling Eyes Sad

# 663
  • Димитровград
Здравейте!
Вчера исках да платя една поръчка в ибей,като мисля,че направих плащане както обикновено през Пей пал.Отворих си имейла и видях,че пак ми напомнят да платя.Отворих Пей пал и там имам две блокирани суми от по 59 долара(за тях нямам имейл).Статуса им е reversed.Аз изпратих имейл до Пей пал,че не съм оторизирала такова плащане.И сега не мога да платя продукта си,защото тези две суми по 59 долара стоят така блокирани.
Някой имал ли е подобен казус?Дали скоро ще ми отблокират тези суми?Изобщо съм в шах,защото досега всичко е било както трябва при покупки в ибей.Ако не платя скоро пък ще имам страйк.Колко да чакам и какво да правя?

# 664
Здравейте,направих първата си поръчка в четвъртък ,пратката идва от Германия.Изпратиха ми мейл,че вече са я изпратили,написали са ,че срокът на доставка е 4-5 работни дни,дала съм домашния си адрес-имате ли идея когато пристигне поръчката дали ще ме уведомят по някакъв начин,за да знам в този ден да има човек вкъщи...  newsm78 Когато пазарувам от български сайтове куриерите пращат смс,но сега не знам как се процедира...

http://www.ebay.co.uk/itm/5-33-100ml-Color-Sublime-Treatment-3-x … sh=item51aa90e59f

Би трябвало да ти ги донесат до вас тъй като са дреболийки.Поне при мен е така.Когато поръчвам дребни и не много тежки неща ми го доставят директно у дома.Когато обаче пратката е по обемна и тежка получавам известие да си ги взема от пощенския  клон.Не се притеснявай ,ако по време на доставката няма никой във вас ще ти оставят известие да си  вземеш пратката от пощата.

Последна редакция: вт, 09 апр 2013, 17:59 от kaspar4oo

# 665
Здравейте! Може би вече сте го дискутирали, но не успях да намеря инфо! Как мога да дръпна парите от баланса в банковата си сметка (в кредитната си карта)? От My Account и след това от Withdraw ли? Да!  Защо има изискаване, картата ми задължително да е Visa!  Така са решили от ПП  Rolling Eyes Sad

За прехвърлянето на парите ПП ще ти вземе 2 евро. Провери и в банката ти колко им е таксата за входящ валутен превод.

# 666
Здравейте,направих първата си поръчка в четвъртък ,пратката идва от Германия.Изпратиха ми мейл,че вече са я изпратили,написали са ,че срокът на доставка е 4-5 работни дни,дала съм домашния си адрес-имате ли идея когато пристигне поръчката дали ще ме уведомят по някакъв начин,за да знам в този ден да има човек вкъщи...  newsm78 Когато пазарувам от български сайтове куриерите пращат смс,но сега не знам как се процедира...

Би трябвало да ти ги донесат до вас тъй като са дреболийки.Поне при мен е така.Когато поръчвам дребни и не много тежки неща ми го доставят директно у дома.Когато обаче пратката е по обемна и тежка получавам известие да си ги взема от пощенския  клон.Не се притеснявай ,ако по време на доставката няма никой във вас ще ти оставят известие да си  вземеш пратката от пощата.

Благодаря за информацията-просто ме е страх да не зарежат пратката в пощенската ми кутия,която дори няма вратичка и да изчезне...  ooooh!

# 667
  • София
Благодаря!   bouquet

# 668
Аз с един глупав въпрос  Embarassed имам липсваща поръчка от Ларедут и се каня да пускам диспут но не знам каква категория трябва да се посочи. newsm78

# 669
В един китайски сайт плащам с ПП,но транзакцията не се появява в акаунта ми,някой може ли да ми каже къде греша?

# 670
  • Ямбол
zyzi2 кой е сайта,да не са те блокирали,така веднъж в 1 сайт им пуснах диспут за неполучена пратка и ме блокираха,да не мога повече да пазарувам от там.

# 671
zyzi2 кой е сайта,да не са те блокирали,така веднъж в 1 сайт им пуснах диспут за неполучена пратка и ме блокираха,да не мога повече да пазарувам от там.
Е и ако това не е нахалство!
Те колкото са "коректни" скоро няма да им останат клиенти.

# 672
Не не съм блокирана,наскоро ми върнаха коинси,а и поръчките си получавам.
Този е сайта      http://www.buyincoins.com/

# 673
  • Ямбол
zyzi2 този сайт ,често дава грешки,пробвай отново по-късно,или през друг браузър,или ползвай огледални сайт.

# 674
  • София
  Здравейте,
имам и аз следното въпросче. Преди време ми преведоха определена сума в пейпал и имам пари в баланса. При плащане от ларедут малко след това с пейпал веднага си ми даде да дръпне парите от баланса и всичко беше наред. В момента все още има пари, вчера пусках две поръчки отново от ларедут, но когато избера плащане с пейпал ми дава опция само от кредитната карта метод за плащане, а в пейпал виждам че баланса си стои. Четох за варианта прехвърляне на баланса по сметка, но това е свързано с разходи, а така или иначе често пазарувам и смятах просто да ги похарча по този начин парите. На какво може да се дължи това. При плащането отдолу пишеше следното -
Цитат
If funds are added to your PayPal balance before this transaction completes, the additional balance may be used for this transaction.
Баланса е в щатски долара, но си пише и кънвъртнато в евро колко е. Предният път съм пазарувала от същият сайт...
Цитат
Available balance in EUR (primary): €0.00 EUR Total balance (all currencies, available and pending) converted to EUR: € XX.83 EUR

Общи условия

Активация на акаунт