Великобритания - тема 45 Коледно - Новогодишна

• 57 664
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
Славейче ако имаш някаква прадстава или смелост ето клипчета http://www.youtube.com/results?search_query=hard+disk+dell+chang … 1ac.1.C3pImNTpkqk как се сменя. Моя мъж си смени дисплея на телефона сам с помоща на youtube, а той е много скаран с техниката по принцип. Аз пък благодарение на този сайт оправих газовия бойлер  и торти се понаучих да правя  Laughing

# 541
хахаха Miss Fine, като пробвах с Гугъл първите няколко статии, които ми излязоха бяха за това как сам да си смениш хард диска  Laughing Не знам защо, но нямам смелост да пипам сама  Thinking

# 542
ПРИВЕТ МАМИ:)
Да попитам:Някой знае ли пробиотици които да са добри,Приемах АНТИБИОТИК 7 дни(лекарско предписание)и освен ,че не ми помогнаха а ми докараха вече една седмица разтройство .Тук не изписват нито витамини и нито добавки към анрибиотика и незнам как да се се справя с това..Чудя се дали пак да ходя на лекар(Аман от некадърност)или да взема нещо за подобряване на чревната флора.
Имайте предвид ,че съм бременна във 20 седмица...Моля Ви, ако някой може да ми каже нещо ,което да търся и помога на 100 % ,ще съм благодарна от сърце.НЕ м еболи корема   само ми врът червата ...усещам  как къркори корема .Пия вода да не се обезводнявам а и не пия прясно мляко от днес.Незнам какво да правя ... Confused

# 543
pepcheto пробва ли диета - попара от сухари и сиренце. Чай от шипки също ще помогне ако имаш разтройство. Ако пък имаш газове / най- вероятно това къркорене са газове/ може да пробваш чай с копър , също и бебешките капки за колики!

# 544
Здавейте момичета,
Да ви попитам ,някой има ли опит с отварянето на ресторанти  или магазини(с  български храни)  в Англия? Итересува ме стъпките,  по които трябва да мина. Много,много ще съм ви благодарна за всякаква информация. (да не ме обвините,че не съм отворила нета,вече го правя). Пак благодаря.

# 545
Малката Госпожица Мърморана: Браво положително си настроена.Стискам палци да ти се получат нещата както ги планираш.
krasi808 Много мнително подхождаш.Давай по-позитивно.Смени семейството.Щом не ти харесват условията. HugЕеее нямала да пише.Приеми го като друго мнение и напред.
Чак пък заяждане някой са  директни.
Мамма на Ани Вода до 100 мл. Храната ми я изхвърлиха.Следователно пътуваме само с малки кис.млека.Въпрос на кеф на служителите е.Пътувала съм с easy jet,wizz air i rayan air.Oт всички няма да повторя с раян еар.Там имах проблеми и багажа.Трябваше да е точен до грам.
angela_vesi Виж в facebook : бг мами в англия.Tам ще разбереш кой са близо.
честита баба марта и 3 март!
Всички сме закичени .Занесахме надписани мартенички на госпожите в градината.Зарадваха се.Другия път ще им взема скромни сувенири с морски истории.Нали сме си от Варна  Simple Smile

# 546
Здравейте на всички Simple Smile Честита Баба Марта и Честит ви 3ти Март (малко на патерици).

Аз вече от Английска земя. България ми се стори много депресираща нещо (ама то с татко, че и дядо ми в болницата, какво друго да ми е). Протестите не ги усетихме нещо (освен, че братовчед ми на протеста на 25ти в София са го поступали, че му счупили очилата и стъклото се забило в бузата му и беше шит) - иначе ми се стори цивилизовано. И цените ... еж цените всяка година ме плашат. Да не почвам с отношението на разни ''фелшерки'' и ''лекари'' в Добричката болница, докато за Военна в София останах с много добро впечатление. Но пък се видях със семейството и приятелите и това беше важното.

Здравейте, момичета! Пише ви една развълнувана мама на пораснало момиче. Simple Smile Имам нужда от съвет и затова се обръщам към вас. Тази седмица получихме потвърждения от три университета от острова, че дъщеря ми е приета да прави магистратура по Финанси. Сега идва и трудното- кой да изберем...дали Брунел в Лондон, дали Кент в Кентърбъри или университета в Кардиф. Моля ви, ако някоя от вас е учила в тях или има познати, които са учили там да даде съвет. Или просто има мнение- ще се радвам да ми пишете. Опитваме се да не се ръководим от класациите, защото и трите са в топ 20 на университетите, в които има финанси. Благодаря ви предварително!!!

Имам познати завършили в Кардиф и са адски доволни. Мога да ти дам контакти за едната ми позната - тя винаги е готова за съвети.

Честита Баба Марта на всички  Hug  bouquet

Някой знае ли читав сервиз на лаптопи в Лондон? Искам да си сменя харддиска на лаптопа, но имам няколко близки срещи със сервизите в района и от нито един не съм доволна  Crossing Arms Искам нещо по-сигурно от кварталния "хакер"  Crazy

Ако си близо до Рединг - вкъщи си имаме компютърес спец, който си се занимава и винаги приема странични поръчки за ремонти и така нататък.

Иначе все същата Simple Smile

Поздравки на всички ви.

# 547
  • UK
  Славейче , моят мъж каза смело да хващаш отверката , нямало какво да се сбърка при смяната на харда.
 Аз забравих съвсем за мартениците и на първи нямахме . Но по някаква супер голяма случайност  моя първа братовчедка , която живее в САЩ , се обади че идва за 5 дни на екскурзийка до Лондон и на 1 март получихме мартеници от Чикаго. Беше ми много приятно.
  titi888 , а каква храна са ти изхвърлили , аз мислех да взема едно бебешко бурканче със някаква закуска и едни солетки или бисквитки.
 Ние в събота бяхме на мач на Челси , а за детето бяхме букнали място в нърсерито на стадиона . Беше приятно , не сме големи фенове , но пък за пръв път бяхме на голям стадион и голям отбор. Времето беше хубаво , а и два часа без малката си бяха приказка.

# 548
Сина ми е на 3 и половина.Ами супа.Сготвих а предния ден.С бебешките храни може и да минеш нормално.

# 549
  • На острова
Ние в събота бяхме на мач на Челси , а за детето бяхме букнали място в нърсерито на стадиона . Беше приятно , не сме големи фенове , но пък за пръв път бяхме на голям стадион и голям отбор.
Виж, това е много интересно. Може ли да споделиш за нърсърито към стадиона, вие как разбрахте - има ли сайт, където да мога да погледна. Мъжът ми е страшен фен на Челси (и аз покрай него  Crazy) и много би ни се искало да идем на някой мач..

# 550
  • UK
 Ами , честно да ти кажа не знам . На мъж ми , шефа му има 2 паса за сезона и тъй като той не е имал възможност да отиде , ги дал на мъжът ми , той пък се оплакал на секретарката че не можем заради детето и тя му казала , че вече е букнала място в нърсерито. А и да ти кажа то е толкова скрито и покрито , че почти никой от гардовете не знаеше къде е .

# 551
  • Bristol
Мамма на Ани, супер цивилизовано така  Grinning Няма значение дали си фен или не, важното е разнообразие да има!
Моят уикенд мина като един миг  Confused Откарай, закарай, гости, партита, домашни...
А днес влязох в ролята на чайлдмайндерката на Ели. Отменили клубовете след училище, а детегледачката никой не я информирал! Те децата нали си ме знаят, лепнаха се за мен и питат, къде е Карол, къде е Карол. Звъннах на жената да й кажа да идва. Тя се обади в училището, за да мога аз да ги взема и да я пресрещна. Накрая си тръгнах с няколко деца Crazy

# 552
  • Лондон
Най-после стана интересно в темата Laughing много се радвам да видя и други дами, ходещи или желаещи да ходят по стадионите... Ние, когато сме успели да отидем на мач на живо, вземаме и детето, това всъщност е най-приятната част...

Вчера като истински туристи се качихме на кулата Shard... доста измислена история, особено като се има в предвид цените на билетите, но като за един път става...

Великденската ваканция сме я планирали от юни миналата година, сега мисля да седна и да планирам цялата 2014  ooooh! Направо се замъглих от цените на билетите...

# 553
  • Манчестър
Най-после стана интересно в темата Laughing много се радвам да видя и други дами, ходещи или желаещи да ходят по стадионите... Ние, когато сме успели да отидем на мач на живо, вземаме и детето, това всъщност е най-приятната част...

Вчера като истински туристи се качихме на кулата Shard... доста измислена история, особено като се има в предвид цените на билетите, но като за един път става...

Великденската ваканция сме я планирали от юни миналата година, сега мисля да седна и да планирам цялата 2014  ooooh! Направо се замъглих от цените на билетите...

Мдааа....аз съм devastated....още нямам билет за утре,а и няма никаква гаранция,че ще имам ....

# 554
Цветак, къде ще ходите по Великден?
Тук не е валяло от 2 седмици  Shocked - ще взема да свикна да ходя без waterproof coat Simple Smile през деня е слънчево и много приятно, но вечер става доста студено.

Общи условия

Активация на акаунт