Великобритания - тема 45 Коледно - Новогодишна

• 57 638
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
Golden, до 100 паунда на седмица и аз си мисля че можеш да си намериш стая където и да е. Мисля че до 120 пауна можеш да си намериш и стая със собствен санитарен възел...

Аз също се вмъквам с въпрос. Има ли мами в Oxford? Имам насрочено интервю за другия петък (в БГ сме още) и се чудя дали от летището (Лутън) директно към Oxford да пътувам или от Лондон... Доколкото проучих има влак до Лондон, някой има ли идея за цени и тн?

Ако нямаш работа в Лондон не виждам защо ще ходиш до там и после до Оксфорд. Най-малкото ще ти е по-скъпо, също и времето за пътуване доста ще ти се удължи.  Peace Има директни автобуси на National Express Coaches на всеки 30 мин от летището Лутън до Оксфорд и можеш да си букнеш билета онлайн на сайта им.  Peace Пристигат за около 2 часа и цената на билета е около £15 в едната посока.  Peace

# 571
Славейче, bebolinka82
Благодаря и на вас! Утре ще го мисля ...

# 572
  • Нотингам/Пловдив
Приемете моите сърдечни пожелания по случай настъпващия празник 8 Март! Бъдете нежни и красиви, възторжени и вдъхновени! Съхранете женствеността и лъчезарието си! Обичайте и бъдете обичани!

# 573
Честит 8 март мили жени!
Бъдете живи и здрави и винаги обичани жени!

# 574
Честит Празник!Аз мисля да празнувам и днес и в неделя Wink

Цветак, мерси за информацията. Ще сложа 200 £ на седмица пък ще видим. Когато имам сигурност по въпроса, ще ти звънна за помощ/съвет.

# 575
tzvetak, аз си търсих студио за мен самата преди месец някъде и сносните бяха по около £200  Peace

Честит празник на всички мами   bouquet Да сте много щастливи и обичани  Hug

Някой може ли да ми каже дали евентуалните бъдещи работодатели приемат за легитимни сертификатите получени при он-лайн курс? Харесала съм си няколко бизнес курса, които са он-лайн. Ясно е, че аз ще получа някакви знания, но дали някой ще се заинтересува от сертификатите, които издават или по-добе да се огранича само до "знанията"  newsm78

# 576
Това е сайта на нашето училище
http://prep.rydalpenrhos.com/headmasters_blog/

Ако превъртите страницата ще видите снимка на моите хлапета заедно с информация за Баба Марта Simple Smile

# 577
голден големи са сладури.Браво на мама гордостта.

# 578
golden, страшни са ти младежите  Grinning още много поводи за гордост да ви носят!

и честит празник момичета, бъдете много обичани и уважавани Simple Smile

# 579
Това е сайта на нашето училище
http://prep.rydalpenrhos.com/headmasters_blog/

Ако превъртите страницата ще видите снимка на моите хлапета заедно с информация за Баба Марта Simple Smile

Ооо, много е хубаво!

# 580
Мерси момичета Simple Smile уф, утре малкият е на зонално състезание по шах  като член на отбора на Северен Уелс и ми е много притеснено.... Той е много чувствителен и всяко състезание е свързано с големи емоции. Големият е на състезание другата седмица, но той е малко "перде" и обикновено няма драми.

# 581
Здравейте, аз стягам багажа и имам въпрос за обувките. Ще бъда от април месец - натам. Ботуши да си взимам ли? Също така през лятото носите ли сандали? Какво представлява лятото в Англия? Не знам как е времето, ако може някакви насоки. Благодаря.   bouquet

# 582
Здравейте на всички....мисля,че не пиша където трябва,но моля да ме извините.Имам въпрос и се надявам да ми помогнете.Сключих брак с гражданин на Латвия.Навсякъде в интернет пише,че вече имам права като неговите и пълен достъп до трудовия пазар в Англия,но на мен ми отказват да ме вземат на работа.Звънях в българското посолство казаха ми,че вече не ми е нужна работна карта.Знаете ли необходим ли ми е някакъв друг документ.Документите са ми сменени с променено име.дайте ми съвети какво трябва да правя.Ще съм ви много благодарна.

Последна редакция: сб, 09 мар 2013, 16:17 от Milena_gunner

# 583
Здравейте, аз стягам багажа и имам въпрос за обувките. Ще бъда от април месец - натам. Ботуши да си взимам ли? Също така през лятото носите ли сандали? Какво представлява лятото в Англия? Не знам как е времето, ако може някакви насоки. Благодаря.   bouquet
В коя част на УК ще си ( знам че спомена,но не си спомням). Тук можеш да видиш хора със сандали през зимата и ботуши през лятото. Аз лично бих си взела: елегантни ботуши или боти, половинки обувки и едни сандали. Много зависи какво ще работиш и т. Е. Дали ти трябва office look или нещо по-спортно и т.н. Не се притеснявай- тук редовно има големи намаления по магазините и можеш да си купиш маркови обувки на много сносни цени.

# 584
Здравейте на всички....мисля,че не пиша където трябва,но моля да ме извините.Имам въпрос и се надявам да ми помогнете.Сключих брак с гражданин на Латвия.Навсякъде в интернет пише,че вече имам права като неговите и пълен достъп до трудовия пазар,но на мен ми отказват да ме вземат на работа.Звънях в българското посолство казаха ми,че вече не ми е нужна работна карта.Знаете ли необходим ли ми е някакъв друг документ.Документите са ми сменени с променено име.дайте ми съвети какво трябва да правя.Ще съм ви много благодарна.
За работа в Англия ли става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт