Великобритания - тема 45 Коледно - Новогодишна

• 58 134
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
  • Нотингам/Пловдив
Момичета едва намирам време да прочета отгоре отгоре написаното. При нас местенето върви бавно, но славно Simple Smile Къща намерена, ключовете вече са взети, таткото се премести там. Имам си съпруг само събота и неделя, но се надявам до средата на февруари да сме се преместили и ние. Билети за БГ не съм гледала изобщо но и не знам с това местене тази година дали няма да пропуснем. Не мога да ви опиша колко се радвам че се махаме от Лондон, стискам палци да е за добро и на новото място да ни е по добре.
 Благодаря на zlatnata tolumba за отделеното време и полезни съвети  Hug

# 226
cocko, и ние сме на вълна местене, вие накъде се преориентирахте?

# 227
  • Нотингам/Пловдив
Ние се местим в Long Eaton това е малко градче близо до Nottingham. Разликата с Лондон е огромна и за това казвам дано да e за добро  Simple Smile  Peanut butter cookie  вие ориентирали ли сте се накъде искате да се местите?

# 228
cocko, а вие доста далече значи... Ами ние все по-дълбоко и по-дълбоко в Surrey се местим. Тръгнахме от западен Лондон и периодично слизаме по-надълбоко и по-надълбоко. Сега сме в чуденка дали Epsom не е малко прекалено "надълбоко" или да пробваме.

~ Дени

# 229
Ние се местим в Long Eaton това е малко градче близо до Nottingham. Разликата с Лондон е огромна и за това казвам дано да e за добро  Simple Smile  Peanut butter cookie  вие ориентирали ли сте се накъде искате да се местите?
Е значи ставаме комшии. Добре дошли видях снимките от къщата страхотна е да ви е честито   bouquet

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 17:52 от aniji мама на Джозеф и Кейт

# 230
  • Нотингам/Пловдив
aniji благодаря и  Hug

# 231
Здрасти и от нас!
Не съм писала от доста време.Прибрахме се във Варна и се почнаха болестите.Аз съм с хрема.Малкия още като се прибрахме и вдигна температура.Беше с хрема.Ходихме на лекар-нищо му няма.Така ни изписа 8 рецепти и сега на антибиотик.Бодахме го 2 пъти за детска градина за изследвания.
Да беше ми казала,че дори хремата ще се отрази за да не си мъча детето.
Само нерви.Може и да не почне градина тук.То ще стане време да си идваме към Лондон.
future 74 Разпитай някъде и си направете договор за да си спокойна.
Мисля,че ако се държите добре една с др може и да се сработите.
Не скачай на всяка дума.Приемаш нещата много директно,всеки изразява мнение.А  какво ще решиш и колко пари ще даваш си е твоя работа според мен.
Честит ви 1 сняг!
Ние избягахме от снега.Но утре се очертава и във Варна да вали.Така,че ще видим 1 ни сняг с Емил за тази година.

# 232
На мен вече не ми е забавно положението с бг и румънци.Не мога да си намеря работа заради разни слухове.1 като чуят,че си българин ,2 че си с дете и 3 нямаш ли опит.
А тестето документи си е за красота така да се каже.
Miss Fine Показа ли им  от къде изгрява слънцето,че не може да слагат всички под общ знаменател. Laughing
Peanut butter cookie Ние пък сме в Croydon  може да пием кафе като се преместите ако искаш.
Лека вечер на всички!

# 233
  • Лондон
cocko, успех с местенето, дано да сте щастливи на новото място Hug... Не те разбирам за радостта от напускането на Лондон, но хората сме различни Simple Smile Как си организирала училището, на half term ли ще се местят децата, имате ли вече места в ново училище?

eva, организира ли пътуването? Тази цена нали е за 2 билета, че ме стресна съвсем Simple Smile Не знам докъде ще стигнат тези истерии с цените на самолетните билети, но аз почти сигурно няма да взимам нищо за лятото, мисля 2 ходения до БГ за годината са повече от достатъчни Simple Smile

Ние днес ще гледаме Cirque du soleil в Royal Аlbert Hall, аз май съм по-ентусиазирана от детето, но то е сигурно защото знам какво да очаквам, тя е нещо ... да кажа незаинтересувана Confused

# 234
  • Варна
Здравейте на всички   bouquet

Искам да попитам, някой ползвал ли е автобус на National Express при вътрешен превоз в UK ? Направих резервация за 1 пътуване и ми даде да направя регистрация за Cash Back за 15 паунда при следващ билет в рамките на 30 дни. Само че, четох ,четох и не можах да разбера как се ползва този чек он -лайн. Доколкото разбрах , трябва да изпратя имейла за резервация на определен имейл адрес и номера на членството ми . А после ? Аз плащам с кредитна карта и те автоматично ми теглят сумата за билета, после ми връщат 15 паунда или какво ? Само да кажа ,че билета го купувам от сайт на компанията, а кеш бек-а ми идва от друг сайт - compleatesavings. Та ще съм благодарна , ако някой ги е ползвал, да ми обясни какво да правя оттук натам. Не живея във  Великобритания и ми е малко неизесняно какво трябва да направя   Blush

# 235
   Сребърна паричка не прави нищооооо!!!!! Аз като дойдох и се бях вманиачила на интернет пазаруване, оферти и тн. И чела, недочела купувах един билет по нощите и се залъгах с тези 15 паунда и се регистрирах. И почнаха да ми теглет по 10 паунда всеки месец като членска вноска. Умирах си от яд, а на всичкото отгоре забелязах, че ми ги теглят два три месеца по-късно и не помнех нито парола, нито нищо, та не можех да им ползвам великите оферти...Няма телефон, имейл-нищо-поне в този сайт, където аз се бях излъгала. Ходих до банката и там не можах да го спра и така си го пращах няколко години...Голяма набутвация  #Cussing out Та купи си билетите и не се занимавай с оферти  Peace

# 236
  • Варна
Miss Fine, мерси за информацията   bouquet

Аз се регистирах , защото мислех ,че автобусната компания ги приспада тези пари от следващия билет , а се оказа нещо съвсем различно след като си направих регистрацията  Confused А тъй като ще трябва да купувам и втори билет реших ,че мога да ги получа тези пари при плащане на втория. И сега, вече като съм регистрирана, да очаквам всеки месец да си теглят някакви такси , така ли  Sick

# 237
  • Нотингам/Пловдив
cocko, успех с местенето, дано да сте щастливи на новото място Hug... Не те разбирам за радостта от напускането на Лондон, но хората сме различни Simple Smile Как си организирала училището, на half term ли ще се местят децата, имате ли вече места в ново училище?
tzvetak преди няколко години си мислех че никога не бих се преместила от Лондон, но сега тълпата и шума ми идва малко в повече. Ще идваме до Лондон, но само за да виждаме приятелите си които остават тук.
 Децата нямат места в нови училища все още, но ще се местим в началото на half term така че се надявам нещата да се уредят.  Hug

# 238
cocko, успех с преместването! Аз обожавам провинцията, но не съм сигурна, че бих издържала да живея там... Понякога ми идва твърде спокойно  Laughing Дано бързо да свикнете  Hug

tzvetak, чак на мен ми стана трепетно като каза къде ще ходиш довечера  Heart Eyes Благородно ти завиждам! Шоуто е уникално! ! ! Мисля, че след шоуто детенцето ще иска пак да отидете  Wink Насладете се  Hug

Най-сетне слънце в Лондон - аз излизам на разходка, че не се знае кога пак ще се окаже слънчево  Sunglasses

# 239
Ето как да се отпишете от тази схема:
http://help.thetrainline.com/app/answers/detail/a_id/4140/~/can- … ngs-membership%3F

Не съм чела подробностите, и дали си струва и как се ползва, но общо взето няма неща тук, от които не може да се откаже човек. Директ дебит се прекъсва от собствената ви сметка.

http://forums.moneysavingexpert.com/showthread.php?t=3622877

Общи условия

Активация на акаунт