Великобритания - тема 45 Коледно - Новогодишна

• 57 703
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
  • UK
Мерси. Simple Smile

Мда, това с трите посоки също е проблем, ама щом другите хора се справят, значи и аз мога. Simple Smile Ще им свикна. Simple Smile

# 436
  • UK
аз познавам едно момиче,което гледа близначета и братчето им, всички под 5 годишна възраст
вече трета година е със семейството,майката е стюардеса и като я няма прави всичко, малките и казват и на нея мамо  Laughing

аз си изгледах филма и е време да поработя  Rolling Eyes

# 437
Много добре ми подейства  като ви чета как ще гледате по 2-3 деца, че и домакинска работа ще вършите  #Crazy На мен ми е трудно на моменти с едно и домакинска работа....при все, че като цяло ми е добричка и послушна с малки изключения  Laughing
Хайде желая ви успех! И да пишете като пристигнете и може и някой съвет да дадете  при нужда  Wink

# 438
  • UK
Е, не съм казала "не е никакъв проблем, не знам защо твърдят, че било трудно", но щом толкова много хора успяват да се справят, не виждам защо да не успея и аз. Не съм чувала за някой, умрял понеже трябвало да гледа три деца и да пусне пералнята в същото време. Освен това и преди съм била детегледачка, не ми е за пръв път.

# 439
Много au-pair-ско сте го дали тук Wink
krasi808 чак пък цялта работа да се опише в договора много ми се вижда. Ако обичаш деца и ти се занимава ще се справиш.

С тези й предразсъдъци I коментари за кой колко е хитър Kato си наема бавачка,
до колко си кърми децата, по- добре да си стои у нас I грижи за бледоликите.

МГМ,
Много ясно, че ще се справиш..

# 440
  • UK
Мерси, надявам се Simple Smile

# 441
Малката Госпожица Мърморана, разбира се, че ще успееш къде ще ходиш  Simple Smile
Аз казвам, че на мен ми е трудно при все че е едно. Хубаво ми е  като чета за хора който се грижат за повече  Heart Eyes  Действа ми добре, презареждащо така да се каже.  Simple Smile

# 442
 Embarassed
щом толкова много хора успяват да се справят, не виждам защо да не успея и аз. Не съм чувала за някой, умрял понеже трябвало да гледа три деца и да пусне пералнята в същото време.

Успя да ме накараш да се усмихна, аз мислех по абсолютно същия начин като реших навремето, че ще идвам като О Пеър. Все още мисля така Simple Smile макар, че по незнайно какво причини с едно (и то моето) ми е по-сложно отколкото като ги гледах 3 наведнъж.
По рано питах на кого и къде ще си пращаш паспорта защото съм попадала на семейства, които са искали да им го пратя (попадала съм и на момичета, които са си го пращали). Попадала съм и на О Пеърка, на която семейството, при което работеше (индийци) и беше взело паспорта (уж да го копира) и не искаха да й го върнат и тя беше по-наивничка и седеше и им търпеше всичките гаднярщини, защото вярваше, че те така я държат в ръцете си (без да се сети, че може да се свърже с полицията и да се махне от там). Та мисълта ми е, че има всякакви хора и паспорт/ИД не се дават на никого (освен ако не е дадена институция).
Семейството, което описваш звучи добре и искрено се надявам да си изкараш много добре с тях и в Англия като цяло.
Аз съм работила за 3 семейства за по около година и отделно за 2 други, където останах по около 2 седмици. Първото ми беше намерено от агенция в БГ и там не се получи (агенцията им беше дала данни за мен, които нямаха връзка с реалността, на мен също ми бяха дали фалшиви данни за тях). После сама си намерих семейство (като за мен това е най-добрият вариант (агенциите само гледат да ти вземат парите и не ги е грижа къде те пращат)): 1 детенце на годинка и половина, майката беше бременна, но като се роди другото детенце реши, че ще си ги гледа тя и няма да работи. Изместих се при едни сърби с 2 дечица ( и там останах около година). И последно гледах 3 диванета (но като live out au pair): там беше он енд офф за около година. В последното бяха момченца на 7, 5 и 3 Simple Smile идилия Grinning излизаме до парка и голямото решава, че ще се крият от мен из храсталаци и дървета и просто беше ''весело''. На нито едно от местата на е било 25 часа, винаги бяха повече, чистенето беше по мое желание и инициатива, трябваше само да пера на децата дрехите и да приготвям тяхната храна. С животни не съм се занимавала (нищо, че имаха). Водила съм ги по паркове, басейни, след-училищни занимавки, ясли, училища, тодлър групички, зоопаркове. В едното семейство таткото ни беше взел годишен билет за Колчестър Зоо и ходех с малкия поне 2/3 пъти на седмица.
Има си и трудните моменти, но ако имаш желание със всичко можеш да се справиш, стига семейството да работи с теб, а не срещу теб.
Успех на всички бъдещи О Пеърки и дано си изкарате толкова добре, колкото аз си изкарах навремето.

# 443
  • UK
Много ви благодаря на всички за милите думи. Simple Smile

И аз се надявам да имам късмет... Добре ми изглеждат, имали са и преди момичета у тях, едното е останало за повече време, другото обаче нещо не му понесла Англия, та се прибра миналата седмица. Сега си взеха една, която може да остане само няколко месеца, та после трябва да съм аз...

За паспорта - да си го пазят, като им трябва толкова. Една бивша работодателка така ми открадна трудовата книжка. Каза, че съм навъртяла голяма сметка на служебния телефон от изпращане на смси за игри, и отказа да ми върне книжката, докато не платя сметката. Аз смси за игри не съм пращала, и сметка няма да плащам, понеже въпросната бивша работодателка ме мразеше по някакви нейни си причини, та й оставих книжката с великия ми стаж от 24 дни в хранителен магазин и нейните три месеца в магазин за играчки, и си направих нова. Да си я пази и да й се радва, като толкова й трябва.

Понеже съм гледала и преди по повече деца наведнъж, не за дълго, но се е случвало, при тях плюса е, че се занимават заедно. Като е само едно, трябва да се занимаваш с него, аз нямам нищо против, обичам деца и ми доставя огромно удоволствие да се занимавам с тях, просто наистина си играят заедно понякога, като са повече.

Като цяло вярвам, че ако някой е направил нещо, значи и аз мога да го направя. Естествено, някои неща изискват повече практика от други, но като цяло мисля, че ако едно нещо е възможно да бъде направено от нормален човек, и аз съм нормален човек, значи мога да го направя. Simple Smile Обикновено това значи да изпея някаква сложна песен, понеже обичам да пея (и ще ми липсва, когато живея с други хора, защото няма как да пееш с цяло гърло ако на долния етаж има хора), но си мисля, че ще се справя и с децата. В крайна сметка, много малко от майките на три деца са се грижили преди това за други три деца, за да знаят какво да правят. Или на две, или на едно. Simple Smile Да не говорим колко са различни децата като цяло и грижите за тях... Абе, много говоря, мисля, че ще се справя. Simple Smile

# 444
  • На село (близо до Лондон)
Много добре ми подейства  като ви чета как ще гледате по 2-3 деца, че и домакинска работа ще вършите  #Crazy На мен ми е трудно на моменти с едно и домакинска работа....при все, че като цяло ми е добричка и послушна с малки изключения  Laughing

eva_82, при мен си е ежедневие, три деца и домакинска работа и готвене, че и работя. Нищо сложно стига да са здрави Heart Eyes

На различни посоки да тръгнат няма, поне 1-2 ще са в количката докато отидеш в парк, които гледаш да е ограден. Тогава пускаш да играят, после събираш пак в количката. Няма страшно Wink
Ако са по-големи, поне едно ще е разбрано няма да са всичките "лудички" и така.
НО истина е че човек ако не е свикнал се плаши

# 445
  • UK
Майка им на тези моите държи да са на каишка. Simple Smile

# 446
Привет и от мен,
Отдавна чета само, реших и да се разпиша.
Семейството на девер ми е в Бристол, ние често отскачаме до там, макар още да не сме стегнали куфарите Simple Smile перманентно.
А и със скорошната анти бг кампания май не сме съвсем добре дошли.

Питането ми е дали има някой, който е подал документи за NIN и му се бавят повече от обикновеното?
Отсам Ламанша се носят градски легенди как умишлено бавят документите поне докато не Измислят нови ограничения -дали е вярно, имате ли наблюдения?

Пропуснах да отбележа, че темата е много приятна   bouquet

# 447
само ще ви следя ве4е,4е някой хора са тук да упрекват другите,смятам,4е ако мове6 да помогне6 със съвет разбирам,но не и да се упреква! Обиди ме това отно6ение! newsm78

Успех май4ета!

# 448

Успя да ме накараш да се усмихна, аз мислех по абсолютно същия начин като реших навремето, че ще идвам като О Пеър. Все още мисля така Simple Smile макар, че по незнайно какво причини с едно (и то моето) ми е по-сложно отколкото като ги гледах 3 наведнъж.

Ев, и какъв е извода? Ами да си направим по още едно  Laughing Heart Eyes И сериозно аз искам ама шубето е голяма работа  Crazy
Ев, билети купихте ли за Бг?
GI, ти си герой в моите очи!   bouquet Съвсем ли никаква помощ нямаш? Да ти кажа страх ме е да питам как успяваш, че да не се почувствам съвсем несръчна  Laughing Blush   Hug

# 449

Ев, и какъв е извода? Ами да си направим по още едно  Laughing Heart Eyes И сериозно аз искам ама шубето е голяма работа  Crazy
Ев, билети купихте ли за Бг?
GI, ти си герой в моите очи!   bouquet Съвсем ли никаква помощ нямаш? Да ти кажа страх ме е да питам как успяваш, че да не се почувствам съвсем несръчна  Laughing Blush   Hug

Подкрепям! Аз съм с 3 деца, наистина е по лесно с 3 отколкото с едно. Установих че с добра организация може да се справиш с всичко! Мога да кажа че наистина голям зор съм виждала когато са болни, особено ако е едновременно става страшничко, но пък слава богу този период отминава и сега са доста здрави!

Общи условия

Активация на акаунт