Бебеправене тема 23 - Идват празничните чудеса, за да сбъднат вече нашата мечта!

• 26 222
  • 714
  •   1
Отговори
# 45
Нещо не копирах линка, та сложих графиката в подписа ми!

# 46
  • София
Добро утро  Hug Hug Hug

Ева няма да я пускаш тая нахалната ей, на теб ти беше днес дата за М нали? Що не пуснеш утре на сутрешна урина едно тестче, както си е по учебник  Praynig

Канелка добре дошла  Hug хайде бързо да гониш "гостите" и да откривате сезона през "новото летоброене" щото то нали на 22.12 ще е ден първи, година първа  Laughing
принцес мерси мила и аз на това разчитам, хайде и за теб  Praynig Hug

На всички успешен ден, ще се примоля на М да слезе 5 мин по рано да изчисти колите Sunglasses
целувки  Hug

оп, Дани се появи, миличка стискам палци, нали имаше проблем с тестовете за О, може да е била по-късно  Praynig

# 47
Веси, мерси за темичката, както винаги е супер! Страхотна си! newsm51
Липсвала съм ви, а ако знаете вие колко ми липсвахте, как бях свикнала само... Тея с нета ще ги сменяме след Нова ГОдина, то бива, бива, ама пък толкова време не е било! Crazy Прегръщам ви всички силно!  Hug Hug

# 48
Дани,радвам се да те видя! Hug Наистина липсваше на всички тук.

Канелка,добре дошла в компанията!  bouquet

Хайде и аз да ви почерпя по едно ароматно кафе

# 49
Добро утро момичета  bouquet  bouquet  bouquet
Влизам да ви попитам,за моя резултат от прогестерона,че доста се попритесних.Много под долна граница е почти наполовина.Сега незнам какво да правя при норма примерно 14 моя е 7 и нещо.Нямам зацапвания или нещо подсказващо за това ,цикъла ми е сравнително редовен на 30-35 дена.Мисля си ,че прогестерона може да се коригира с лекарства ,но много се шашнах.Ако някоя е запозната да ми пише моля ви Praynig.С доки вече мога да се свържа след Нова Година,дотогава ще откача.
Дани хвърлих едно око и се радвам да те видя ,дано лелката не се появи.
Връщам се да ви чета.Хубав снежен ден на всички.

# 50
  • София
Добро утро.
Изчетох ви и ви почвам по ред на номерата.
Първо, много се радвам, че темичката ви харесва. направих я с много топли чувства!  Hug
Даниииии, ей душицо, така се бах притеснила за таб! Важното е че си тук при нас. А за М., нали видя, че тоя месец тотално ни се сбъркаха циклите. Изчакай още няколко дни и пак тест!  Hug
Канела, добре дошла. Обожавам канелааа!  Mr. Green
Блу, Нелка, сискам палци и се моля и за двете ви.  Hug
Еве, много си ранобудна. Мерси за кафенцето.  Hug Какво става с теб?
Хулиганче, нещо се загуби ти...
Брюнетче,  Hug
Танчеее, още ли спиш?  Hug
Бени, не е толкова страшен резултата, не се тревожи толкова. Регулира се лесно с прогестеронов препарат (Дуфастон, Утрогестан и др.) Лекарката какво каза? А как засече О.
Много силно те гушкам и съм сигурна, че ще успееш!  Hug

Ние снощи открихме ловния сезон!  Mr. Green

# 51
Здравейте, бамбинки сладки!!!  Hug
Ей, все не ми се отдава възможност да съм първа сутрин, та да ви почерпя по кафе, ама нищо....Сексито и Ева са се погрижили! Благодаря ви, мацки!  Hug
Данииии  Hug Hug Hug Толкова ми липсваше!!! Радвам се, че всичко при теб е наред /че си добре - жива и здрава/ а на нета - не му се връзвай! Стават такива неща, но в днешно време много сме зависими от тази комуникация!
Бени, не съм компетентна по твоя въпрос....ама като се появи Весето ще ти каже!  Hug
Сладката ми ХулиганкаHug
Илианке, стига спа! Ставай да щормуваш преспите! Виж хората кафе черпят, а ти нънориш /глагол, идващ от глагола "нънам" в превод "спинкам" Wink Grinning/.....

# 52
  • Варна
Дани!!! Най-после си тук!
Хулиганка, днес ми е лелкиния ден... ако не дойде ще направя тест... но за сега май имам усещане, че няма да ме пропусне...
Весенце, ранобудна съм, да... вече дори съм на работа Simple Smile
Принцеска, да те будя сутрин?...
Навън вече заледи след сутрешния дъжд. Добре, че сложих стъргалото за колата в чантата си...
Хубав и топъл ден ви желая!

# 53
Веси миличка незнам какво да ти кажа ,уж доки ми прави фоликулометрия но то в коремен трансдюсер ,не съм сигурна колко е достоверно.Не съм го виждала,сутринта след нощно не ми се разправяше и с него,пък какво ли ще ми каже.Трябва да звъня на Стаменов пък по тел.да го занимавам с това ми е неудобно.Ще си запиша час за догодина и ще видим.Аз описвам и този месец с този нисък прогестерот едва ли да се получи.Уж ми каза ,че имам хубава лигавица.Дано да се регулира лесно ,доста се притесних предполагах ,че е нисък но не очаквах толкова да е .
На вас приятно бебеправене и този месец ще чакаме резултат Peace
Блу,Нелка и аз не пускам палци за вас стиснати чакаме да ни се похвалите Peace
Канела добре дошла и маля ти се бързо избягала в отчетните Praynig

# 54
  • София
Бени, аз забременях с нисък прогестерон. Е, не се получи, ама не пречи на самото забременяване. Не го мисли толкова това, не е сериозен проблем!  Hug

# 55
Бени, аз забременях с нисък прогестерон. Е, не се получи, ама не пречи на самото забременяване. Не го мисли толкова това, не е сериозен проблем!  Hug
Веси много силно те  Hug,успя да ме успокоиш,ако не е форума сигурна ще откача Sad

# 56
Блу,Нелка,Ева,Дани стискам ви много силно палчета да ви пропусне лелката и да се похвалите!   love001

Принцеске,както винаги твоето положително и жизнерадостно настроение ме зареди. Благодаря ти! newsm51

Хайде и Ивчето да идва,че ми липсва. Hug

# 57
  • Пловдив
Дани,  Hug, мисля,че скоро ще имаме две черти.
Нели, Блу, стискам ви палци.
Ева, може да не дойде...
На всички (не изброявам, за да не пропусна някоя) много топли  Hug  Hug Hug и хубав ден!!!!

# 58
Искам да гушна БенитоHug силно! Бени, щом Весето казва - така е! Не го мисли, пък и ние сме с теб!
Евче, тия дни си позволявам да идвам час по-късно...ей тъй предпразнично!  Wink Не ща да ме будиш!  Naughty Много добре ми се отразява късното ставане! Днес голям ужас го дават вашето време  Shocked Внимавай да не се лъзнеш!  Hug
ПивалчоHug как си бе бонбон!
Весето, ловджийко палава!  Grinning Айде "НАСЛУКА" дет се вика!  Praynig
Блу, теб защо още те няма? Ти по-поспалива от мене ще излезнеш......

# 59
Добро утро и от мен, днес голямо пътуване падна до работата с тоя сняг, тръгнах в 7.00часа а пристигнах в 8.10 - 35 км ми се сториха 1000 , пътищата не изчистени ужасна картинка.
При мен нищо ново няма лелка , само голям апетит Simple Smile

Канелка и аз като теб , се чудех дали да се включа в темата, ама те момичетата са толкова готини тук че не можах да им устоя.  Hug  за всички и поздравче от мен в тон с обстановката отвън

Общи условия

Активация на акаунт