Бебеправене тема 23 - Идват празничните чудеса, за да сбъднат вече нашата мечта!

• 26 223
  • 714
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Принцес,  Hug, добре съм. В петък съм на преглед, дано всичко е наред. После ще докладвам. Всеки ден ми оправяш настроението  Hug Hug.

# 61
Добро утро на всички! Днес е много щастлив ден за мен! Точно по това време, преди 1 година се роди моя племенник! Днес празнуваме рожденния му ден и ви каня  да похапнем торта на първото парти на Марти!

Хубав и усмихнат ден ви пожелавам въпреки лошото време!

# 62
В петък съм на преглед, дано всичко е наред. После ще докладвам.
То е ясно, че ще е наред, но аз ще ти стисна едни палчета до петък!  fingerscrossed
Пепитка, Hug сутришен екшън, а? Абе да не ти пука! Няма по-готино нещо от лошото време! Голям кеф ми е, когато всички са намръщени и ругаят, аз да се усмихвам... Супер ми е!
Лимончо, да ти е жив и здрав племенникът! Голям да порасте дет се вика! ......ммм как ми се хапва торта....а как съм зле с килограмите  Tired

# 63
  • Пловдив
Lemon, да ви е жив и здрав, много да ви радва.

# 64
Привет лейдис! добър да е деня!

Първо се започвам с Дани- жена, добре,че се появи,че щях да пикирам тези дни в Италианско да те диря! Виждам,че си се притеснила, изглежда сякаш си бременна, дано, надявам се и стискам палци да не е голямо закъснение...

Секси- ко си прайш бонбонесте?Simple Smile Как сте с готиното мило? мм замириса на кафич и вече се черпя с един + лимонов фреш.

Бодро и на всички други госпойци и бягам,че е тука в залата е пълно с фитнес ентусиасти и маниаци хаха до скоро

# 65
Ивче,привет! Hug Добре сме си ние с милото. Той утре има празник,приготвила съм му малка изненадка,но утре ще ви споделя повече. Wink Сега и на мен ми се допи лимонов фреш. Simple Smile Но подозирам,че ще го заместя с кафе с сметана.

Лимонче,жив и здрав да ти е племенника,и много да ви радва!  bouquet

# 66

Добро утро Hug и благодаря за кафенцето дами. Първата ми работа с вкл. на компа е да вляза и да си пийна фреша във вашата компания.

Съни, относно приятелката ми в цветна бременност- 2 месеца е била с М. ( не знам дали е редно да се нарече мензис) . След като се установи бременността не и дойде повече. И добре че, защото въпреки непланирана бременност каза, че ако види М. и знае че е бременна ще изпадне в ужас. Вече е в 5-ти месец и всичко върви много добре. Направи кръвен тест ако имаш възможност  Hug Дани, чакахме те. И теб съветвам същото. Много съмнителна тая твоята история.

Канелка, здравей. Ммм пия си кафето с канелка  Simple Smile

Лемонче, щастливо и безгрижно детство на племенника. И най- важното, което никак не смятам за тривиално- здраве, всичко друго се постига  Hug

Оххх, аз пак съм в лек транс. Не знам какво се случва. При темп. която държах от края на М.- 36,40- 36,50 днешната е 36,70 на 14-ти ден от цикъла. Защо скочи така. Снощи си пийнах винце- 3 чаши, но дали това е повлияло  newsm78 О. (ако я има) при моя цикъл трябва да е по- късно- към 22-3-ти ден .

Хубав, макари малко мрачен ден ви пожелавам   bouquet

# 67
  • София
Тоничка, тряба да се види и утре. Не можеш да вадим изводи от едно покачване.  Hug Не го ,исли толкова, тормозиш се.

# 68
Добро утро, момичета!
И в Варна най-накрая видяхме сняг.   Mr. Green Ама то тук направо страшна виелица е. Колата ми сутринта скована от лед, та и аз видях зор докато я изчистя  ooooh!
Даниии, много ти се радвам да те видя, домъчняло ни беше много за теб  Hug. Разгледах графиката, дано да е бебче, и да е било по късна О.  Praynig  Аз четох, че на някои жени дори след закъснение не им отчита теста, пък са си бременни 
При нас ловния сезон завърши снощи, но мен си ме гони хормона  #Crazy Какво ми става не знам, явно е предпразнично   Joy
Хубав снежен ден на всички  Hug Hug Hug

# 69
Аз да ви кажа честно се развълнувах от понятието "цветна бременност". Не че ме касае, но се оказа че знам много малко по темата. Сега Тоничка още повече ме завербува с тази нейната приятелка. Обещавам да прочета това-онова и да се ограмотя. Хем си имаш бебе, хем си имаш цикъл ...странна работа  newsm78 Как тогава се разбира тая бременност??? Май няма никакъв шанс да се разбере на ранен етап: напр. 2-3 седмица  newsm78 Едно ми е учудващо.....

# 70
В медицината няма понятие "цветна бременност". Това е кървене по време на бременността, което може да има различни причини и в повечето случаи не е опасно за плода и майката. Но не е менструално кървене, дори когато е около датата на очакваната менструация.

# 71
Алексче, благодаря, мило, за включването!  Hug Ти как си?
Бях решила да не пиша нищо, което не е във връзка с темата и да не влизам, за да ръся празни приказки /само трупам излишно материал, а няма полза от него  Embarassed/.... Ама как да не вляза като имам лирически напън  Blush Ей го на :
Скрит текст:
"Дядо Коледа, пиша сега, аз пораснах,пораснах голяма.
Зад усмивката крия тъга, много хора любими ги няма.
Промениха се много неща, някак стана светът по-студен.
Промени се дори любовта, все по-труден е всеки нов ден.
Ала ти хич не си променен, все си същият старец вълшебен.
пазя още детето във мен, вярвам в теб, още си ми потребен.
...Дядо Коледа, спирам сега, спомен мил си от моето детство.
Зад усмивката крия тъга, имам нужда от твоето вълшебство."
Айде - хубав ден от мен!!!  Hug

# 72
  • София
Ей, Танче, защо ме разплакваш вески път?  Hug
Алексче, много вярно! Как си ти?
Лимонче, забравих да честия РД на малчо! Да е жив и здрав и много да радва всички!

# 73
Ей, Танче, защо ме разплакваш вески път?  Hug
Прости ми!  Hug Не е умишлено...просто споделям.
Знаеш, че те обичам, нали?!?  Hug

# 74
 Принцеске, страхотно е . Разтърси ме   bouquet С удоволствие, ако имаш отново личрически напън, ще се радвам да го споделиш  

За цветната бременност и аз нищо не знам и с моята приятелка тотално се шашардосахме  Laughing И аз мисля, че това течение не е мензис, а по- скоро е някакво маркиране на датата която е трябвало да има такъв. Мисля, че така и го беше обяснила доки. Но бременността си протича съвсем нормално  Praynig   А симптомите, за да реши да направи тест ги беше забелязал мъжът й- неестествено огромни гърди. А сега вече какви сааа  Shocked Също много хълцаше и се задъхваше.

Общи условия

Активация на акаунт