Бебеправене тема 23 - Идват празничните чудеса, за да сбъднат вече нашата мечта!

• 26 241
  • 714
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Принцес,   Hug  bouquet докосва душата. Страхотно е

# 76
Принцеске, много мило стихче  Hug Благодаряяя! много ще се радвам и на следващи лирически отклонения Wink
Лимонче, честит рожден ден на племнничето ти! Да е жив и здрав и скоро да се сдобие с братовчедче Wink

# 77
  • Варна
Снежни, морски поздрави от мен!!! Simple Smile
Кристиша, аз като една ранобудна сутринта отидох без проблем на работа, защото хванах времето преди да завали снега... но как ще се прибирам не знам...
Лелята още я няма, но... не значи, че няма да цъфне!
Принцеска, много си лирична наистина днес...

# 78
Принцеска, Веси, добре съм, благодаря ви.  Hug Хвърлям по едно око тук в очакване на още някое положително тестче по празниците. Simple Smile

# 79
Принцеске супер в стихчето , много ме разчуства и мен.
Лимонче Весел празник на сладурчето !
Ето ви поглед от моя офис

# 80
Благодаря за пожеланията! Дано се сбъднат всички:) А това за братовчедчето много ми хареса! Simple Smile Дано за следващия му рожден ден му подаря такова  Laughing

# 81
Привет, момичета Heart Eyes
Благодаря за топлото посрещане.
Честит рожденик на Лимонче, да расте безгрижен, здрав и щастлив  Hug
Принцес, и мен ме разчувства, много тъжно стихче. Я по- ведро, предстоят прекрасни празнични дни.
Чудесно време за отмора и приятни емоции.
Ева, няма да се прибираш  Mr. Green, тъкмо ще ти е по- лесно утре сутрин. Аз за моя радост работя на минутка пеша от дома, но за това пък винаги ставам в последно възможния момент за работа..
Пепита, голям сняг при вас.
Пивал и от мен имаш силно стиснати палчета. Всичко ще е наред, не се безпокой излишно.

# 82
  • Варна
Канелка, добро предложение... аз и без това работя "накрая на света" хахахха
Лимонче! Пропуснах да честитя рожденика! Голяма работа е да имаш племенник! И аз имам и го обожавам! Той вече е на 7 и половина и не е много интересен... започна да става тежък, не дава да го мачкаш и целуваш, но все още има моменти, в които му се глезоти и дава да го целувам по "бебешкото чело" както му казвам аз... Да ви е жив и здрав и скоро да му родиш братовчедче...

# 83
Здравейте и от мен,при мен дойде ......ще бебеправим по нова година  Hug на всички ви.Дани Блу стискам ви палчета дано да ни зарадвате,други има ли да се обаждат Laughing Laughing Laughing

# 84
  • Пловдив
Нели,  Hug. Новата година ще ви донесе едно хубаво бебче. Хубави и бебеносни пазници на всички!!!!

# 85
  • Варна
Нелинце, гони я бързо и се залавяйте за "работа"... то най-вероятно и аз ще се наредя до теб, но...
От сутринта сигурно 10 пъти съм ходила в тоалетна с всякакви превързочни материали под ръка, но леля няма за сега...

# 86
Привет и от мен  Hug
Пиисах писах и се затри всичко  Close
Сега пак по спомени.
Канелка добре дошла  Hug с пожелания за бързо преместване в "отчетни"  Praynig
Лимонче, честит ви празник! Много да е здрав сладура и щастливо детство, и догодина да празнувате + още една година и + още един член на семейството  Peace
Дани радвам се, че се разписа, всички много те мислехме, липсваше ни  Hug Дано все пак да е по късна О и скоро да видиш чаканите две чертички.
На мен М много ми се обърка от как започнахме да правим бебче. Преди това бях на противозачатъчни над 5г и в годината спирах да почивам 1-2 месеца и нямаше проблеми с М, от как започнахме бебеправене, се държи странно.

А относно цветната бременост, вие ми навихте мухата, че евентуално може да има нещо такова и при мен, но не смея да си направя тест, тъй като нямам никакви признаци да съм бременна, а и не искам да се разочаровам като видя само една чертичка.
За това си действаме и обичаме и правя шопинг за разтоварване и чакам вече с нетърпение Коледа и  белия старец за подаръци:) Много обичам подаръци и винаги успява мъжлето и синчето да ме изненадат с нещо, което не знам и да ми напълнят сърцето:) Вие какво  взехте за вашите мъжлета?Simple Smile Аз на моито освен поръчените на белобрадия старец подаръци, които той си избра му взех една страхотна картина с пейзаж с поле от макове и къщички, страхотна картина, той мнеого  се радва на такива, та съм готова с изненадата за него, а за малкия има желани и поръчани от него подаръци.
За свекитата ми остана само да взема /тях ги боготворя/, но за тях бях приготвила чорапче с моя положителен тест /след като видях "уж" двете чертички/ взех и чорапчето, но сега ще се наложи да им измисля нещо. Те много искат още едно внуче, и много биха се израдвали на този подарък, но надявам се за празниците през 2013г., които предстоят да ги зарадвам  Praynig

Еве......... никаква леля днес, нито утре , забраняваме колективно, не е добре дошла  Stop

Нели бързо да си отива тази досадница, и да се захващате с хубавата част и скоро  EFP EFP

Всички сте ми много сладки, и много позитивни. Пожелавам ви от все сърце да има Коледно - Новогодишно чудо и скоро всички да споделяме и пишем за трепетта и усещането да си бременна.

Ауууу, за малко да забравя  Embarassed ВЕСЕ много благодаря за хубава тема  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 87
Момичета, знам , че съм ви притеснила, а питате ли ме емен без нет как бях! Sad
Леман, Четит Рожден Ден на племенника ти! Hug
Нели, жалко за лелката! Но с нови сили! Peace
Пивал, стискам палци за петък! Hug Алексче, ти как си?
Ох, доста съм изпуснала, ще ми трябва време докато вляза в крак! Mr. Green
Добре дошла на Канелаbouquet
Благодаря ви за пожеланията, но не ми се вярва да съм имала късна О, а и ние почти не сме правили нищо на по-късен етап. Искам само да идва, че се изнервям, но и тая ТТ ме притеснява, болки имам като преди М и нищо! Писна ми от отрицателни тестове, но ако до 3-4 дни не дойде, ще напваря пак!

# 88
  • Пловдив
Дани, стискам палци, но многооо ми прилича  EFP, дано!!!!!

# 89
Пепита, приказна е гледката при вас!
Ева, стискам палци да не дойде лелката  Praynig
Нелка, най-добре се прави бебе по нова година  Hug
Аз да си призная си изхарчих парите за празниците  Embarassed Отидохме сега в обедната с колежка да вземе подарък за мъжа си, а на мен една разкошна роля като ми грабна погледа  Shocked, пробвах я, пасна ми идеално... купих си я  Blush Доста парички беше и не ми се даваха, но рядко си позволявам такива глезотийки, пък точно за нова година изобщо нямаше какво да облека. Взех си и едно яке... и те парите си заминаха  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт