Бебеправене тема 23 - Идват празничните чудеса, за да сбъднат вече нашата мечта!

• 26 249
  • 714
  •   1
Отговори
# 90
Аз сега пак си премерих ТТ и имам 37. Ох, какво става с мен? Ще се побърквам, казвам ви? Това не е нормално“ Пивал, не ми се вярва, теста беше отрицателен, а и гърдите не ме болят, не са пораснали! Само 2 дни ме боляха и спряха, но тая с Т вече ще откача, наистина! Нищо не ме боли, но може да е някой вирус, де да знам? Rolling Eyes

# 91
  • София
Дани, успокой се мила. Такава температура се поддържа и на нервна почва. Спри да я мериш, че само се психясваш!  Hug Изчакай още няколко дни на спокойствие.

# 92
  • Пловдив
Дани, може да е било рано за теста. Не е задължително да те болят гърдите. Липсата на М и тази температура ме съмняват. Дано е това  Hug  Hug Hug, но наистина не се притеснявай. Направи пак тест

# 93
  • до най-прекрасния мъж
При мен започнаха леки спазми ниско долу /като че ли ми изтръпва В/, след което обикновено ми идва. Подута съм като плондер и само за сладичко си мисля. Гърдите не са особено подути, но са чувствителни. Иначе нищо особено като симптоми други. Днес е ден 24, утре е първият важен ден, в който не трябва да ми дойде, но като гледам май ще съм си циклична.

# 94
Няма да правя тест, ще чакам, може да дойде до няколко дни! Ако позакъснее може към събота, неделя да направя! Май наистина не съм имала О, както се съмнявах, та затова цикъла ми хич го няма!Но при липса на О има ли пак придърпвания в яйчниците, или не? newsm78

# 95
  • София
Дани, има и нещо друго...гледам ти графиката, обаче си спряла да мериш Т. в най-важния момент. Ако имахме пропуснатите стойности, щеше да е по-лесно...
Така, има два варианта:
1. Имала си късна О. и е още рано за тест. Мисля в тази посока, заради високата Т. сега. Не се е повишила около 14-15 ден, но сега си е висока. Не е трябвало да спираш да я мериш, понеже е възможно да не се повиши веднага след + тест за О. Нормалното време е 1-5 дни.
2. Не си имала О. Тогава е редно М. да се бави и никой не може да каже кога да я чакаш.

Пожелавам ти първия вариант и ти препоръчвам тест след няколко дни.  Hug

# 96
  • Пловдив
Весе, ако е нямала О, пак ли ще поддържа Т  newsm78?

# 97
  • София
Ами не би трябвало, обаче аз хич не и вярвам на тази Т., ако трябва да съм честна!
Според мен си е имала малко по-късна О. Без липсващите стойности е много трудно...

# 98
Мерси, Веси!Не трябваше, но е свършен факт! Спрях, че си мислех, че О няма, че не се покачваше БТ! Но аз смених термометъра, не знам дали прочетохте в бележките? Стария покаѝваше ниски стойности, и аз взех живачен.

# 99
  • София
Аз прочетох, ама то вече няма значение....Той е показвал ниски и в началото на месеца, важна е разликата.
Дръг път да питаш, да не се чудим сега всички "квачки" тука!  Mr. Green
Айде гушкам те и очаквам много хубави новини в края на седмицата!

# 100
А и тея ПМС друг път не съм имала толкова, но ще е прекалено хубаво, ако е истина, че съм бременна!Ще си е направо ЧУДО! Не искам да мисля, чакам М. Но може ли да имам О, като ЦС не е водниста, защото на мен ми беше водниста в началните дни, когато правих тестовете за О! Но на 17-ти ден май беше, ще погледна графиката пак имах по-водниста ЦС, но бяла на цвят!

# 101
Дани, аз нали следих с тестове и чудеса, но иначе никакви признаци не забелязах да съм имала за овулация (а явно съм имала овулация в крайна сметка  Mr. Green). Така че може да си имала и по-късна. Все пак тестовете не са 100% сигурен метод за отчитане на овулацията. Стискам палци.  Hug

# 102
  • София
Ами не знам. Аз когато забременях също нямах много забележима ЦС.
Имало е и месеци да е много обилна, а не съм забременявала. Просто се опитвам да не обръщам много внимание и да смятам като часовник. Аз пък ти пожелавам една хубава изненада, точно защото не очакваш.
А доколкото помня и тестовете за о. нещо не бяха в ред тоя месец.
Аз този месец нищо няма да следя. А другия мисля да пробвам да меря БТ.

# 103
Здравейте и от мен момичета няма по щастлив от мен днес ,. :EFP:след 3-години мъки и съвсем се бях отчаяла а и като се има във предвид че си мислех че съм пропуснала ОВУ да ма не днес най накрая се сбъдна и моята мечта. ЩЕ ИМАМ БЕБЕ  newsm44 Пожелавам на всяка от вас късмет във начинанието и никога не се отказвайте,

# 104
  • Пловдив
Solsi, тихичко честито. Една хубава и безпроблемна бременност!

Общи условия

Активация на акаунт