Бебеправене тема 23 - Идват празничните чудеса, за да сбъднат вече нашата мечта!

• 26 233
  • 714
  •   1
Отговори
# 30
Съншайн наистина странно я вземи ходи на доки да не стане като Цвети дай Боже Laughing ама поне да знаеш де Laughing

# 31
# 32
Аз пък я виждам като героиня от тия романтичните филми дето все ме разплакват.
Рейчъл МакАдамс от "Тетрадката" нежна и много женствена, сигурно и Танчето е такава Hug
Благодаря ви, мили мои....ама ТЦ  no
Грозна и дебела съм, с пъпка на носа.... от време на време се предвижвам с метла  afwitch
Ама пък гледайте как ме обичате  newsm78
 Hug Hug Hug

Нелка, Тоничка, Кристиша, Съни  Hug

Хей, Блу..... видях те! Как си? Какво правиш?
Тази вечер пък никой няма.....къде сте всички?

Последна редакция: вт, 18 дек 2012, 20:05 от Princessa SS

# 33
  • до най-прекрасния мъж
Аз съм тук, Принцеске!
Изпружила съм се на дивана и чакам мъжото да си дойде от работа.
И аз хич не мога без него - ни да спя, ни да седя, все трябва да си бъбрим и да ми е наоколо.
От Ц няма и помен, дано не дойде, данооооооооооо. Сега се сетих, че не съм си пила Калмацина скоро, та го почнах и него. От време на време ми боцкат гърдите и имам лека тежест долу, но се трае.
В работата ми е много натоварено като за края на годината, та затова и не се вяскам много.

# 34
Блу, виждам, че скоро не чакаш, пожелавам ти да видиш заветните две чертички  Praynig Графиката ти много ми харесва, тези редовни сърчица, браво  Hug
Иве, Принцеске, Веси, Нелка, Пивалче, Съни, Ева, Сао, Тиничка, Бени, Пепита и на всички други много  Hug и хубава любвеобилна и бебеносна вечер  bouquet

# 35
При мен М още няма ама тестчето го направих ей сега и си има твърдо само една черта  newsm45 така че ще бебеправим по нова година пак  Laughing

# 36
  • София
Запис и от мен в новата темичка  Hug Hug Hug
Аз изгоних лелята и от вчера открихме новия сезон  luvbed
На мен О ми се пада на 21.12 (на края на света) та може да имам късмет да имам хубава история някой ден  Laughing
И аз като вас чакам Дани да се появи с добрите новини  Praynig и да направи сефтето за тази тема  Hug
Целувки на всички, лека и бебеносна Hug Hug Hug

# 37
Момичета, кацвам и аз при вас от балкона, стига само съм воайорствала  Mr. Green

# 38
ХулиганкаHug Може пък твоето чудо да започне да съществува след края на света - в новия свят! Искренно ти го желая!  Praynig
Нелка, не тъжи мило!  Hug По Нова година стават най-хубавите бебета - нашите бебета!
Канела, добре дошла! Я сподели какво, що?
Аз много обичам канела...принципно!

# 39
 Иаз така си мислех мойто първото на нова година го рисувахме и едно такова русо със сини очи дойде с тръпчинки абе сладур....... дано и другото да успеем да го направим по нова година Laughing Принцес обичам тъ да знайш...... Hug
Канела добре дошла и по бързо да напуснеш темата.

# 40
Принцес обичам тъ да знайш...... Hug
И аз тЪ обичам!  Hug Пък ако мЪ слушаш дълго ще живейш! Правете любов по празниците и ще видите колко хубава ще ни е 2013 година....

# 41
Момичета  Hug
Така приятелско топло е при вас, чета от 3 -4 месеца, но се колебаех дали да се включа активно.
След дълго, близо 12 годишно пазене, мъжката половина  ме убеди  Joy , че на тридесет години ни е вече крайно време.  
С много точен цикъл съм била винаги - 27 до 28 дни, без здравословни проблеми до колкото знам..
Не съм ходила на лекар все още, опитваме четвърти месец вече. Не сме споделяли с никой.
Забелязах обаче, че леко ми се попромени цикъла от както правим опити. В тази връзка и на мен, като на Съншайн, в момента ми е много слаб цикъла, непривично, със слаби болки в кръст и стомах.
Отделно и, че ми подрани - вместо на 21-ви, "цъфнах" снощи...
Така че, се записвам за догодина  Heart Eyes
Късмет за всички ни  Hug

# 42
Tonichka Как така е бременна с цикъл?! Малко се шашнах.
Моят последно беше около 3 дни като първия болезнен, втория силен като кръвотечение и третия затишие с малко кръв...което при мен никога не е било така, до преди 2 години. И се опитвам да намеря причината защото според мен има причина. Peace

Весе! Hug
А аз не мога да спя без него....Понякога плача. Срам ме е но съм емоционална какво да направя. Laughing
Преди ми беше доста обилен цикъла, даже имаше и малки съсиреци втори ден обикновено но това е от известно време. Съмнява ме малко, че пролактина ми прави номера съвместно с щитовидната, а може би сега помогна и еутирокса с липсата на цикъл миналия месец. newsm78
Според мен от прогестероновите препарати лигавицата става по-суха сякаш, защото намаля естрогена в матката. А когато има повече естроген е по-мека матката. Поне така си мисля.Може и да греша, но би трябвало цикъла да е по-нормален така да се каже.

Kristisha То и аз си мислех за тест за бременност с този почти никакъв цикъл. Даже не ме боли, а по принцип съм с ужасни болки! А само ме боли леко от време на време в ляво и някъде вътре в матката така поне го усещам. То и аз се поболях като вдигнах кръвно докато го нямаше миналата седмица. Hug

nelkamilano ще ходя тези дни вчера не можах. Peace

Принцеске и за теб.  Hug

blue_angel
щестлива съм, че не съм само аз така...не можеща без присъствието на мъжа ми, но поне през деня времето е повече да сме заедно и по-пълноценно за сметка на вечерите. Hug

Kanela♥ на мен изобщо не ми подранява, затова ми изписаа и дуфастона. Но пак не дойде когато трябваше, ама така е ем си знам организма че не приема лесно хапчета и пак не се отказвам. Добре дошла. Hug
Дано не се задържаме много в темата, че става потискащо.
Успех на всички в тази или настъпващата нова година.

Многооооооооо ви Обичам всички! Heart Eyes Hug

# 43
  • Варна
Добро утро, мацки!!!
Навън какво временце се е отворило, а?...
Днес съм залостила вратата за да не влезе старата леля, но... не знам дали няма да влезе през комина...
Дани какво направи? Вече ме притеснява!
Канелка... много хубав ник нейм... Добре дошла при нас Simple Smile
Весе, Кристиша, Принцеска, Иви, Тоничка, Нели, Хулиганка, Съншайн... със сигурност изпускам някой... много ви прегръщам и желая на всички хубав ден и.. НИКАКВИ ЛЕЛИ!!!

# 44
Момичетааааа, нямах нет от събота и направо откачих. smile3511
Правих тест в понеделник, 31-ви ден, беше отрицателен, тест беше с чувствителност 25, видях в листовката и на тези тест-лентички за бременност от тестовете за О са със същата чувствителност! Вече от една седмица насам имам ТТ около 37,която се вдига без да усетя и така се и сваля от самосебе си! Днес ми е 33-ти ден и лелка няма, от една седмица меря и БТ и тя не пада под 37, а вчера и днес имах ПМС и мислех, че ще дойде, ама не! Пишкам често, не знам какво става, страх ме е да направя пак тест, че ще видя само една чертичка, но до петък ако няма, може пак да направя!
Забравих да кажа ДОБТО УТРО! Не съм ви чела, сега се връщам да почета набързо, че нямам много време, после съм на работа! Ох без нет направо бях съвсем откачила!
Вижте ми графиката, ако искате! Но не знам, страх ме е да си помисля, че може да е бебе! http://calendar.zachatie.org/jsp/common/images/current_source.gif

Общи условия

Активация на акаунт