Бебеправене тема 23 - Идват празничните чудеса, за да сбъднат вече нашата мечта!

• 26 249
  • 714
  •   1
Отговори
# 600
За много години! Hug Нека Новата година е благодатна, мирна и весела!
От баницата ми се паднаха бебе, мързел и ски - неочаквано добра комбинация. Laughing
Днес си направихме една голяма разходка в планината, около 6 часа ходене в сняг. Уцелихме страхотно време с много слънце и сега сме приятно изморени и много доволни.

# 601
Честита Нова 2013
и от мен, с пожелания за успех във всичко, което умеем, късмет във всичко, което не зависи от нас и сбъдване на всичко, за което си мечтаем!

На мен от баницата ми се падна нова любов ,а на милото годеж, Grinning ,ние за бебе работим ,а пък тази баница нещо иска да ни разделя! Joy

# 602
Момичета, честита нова година и от мен, пожелавам ви много здраве и щастие, и нека най-голямата мечта на всички в тази тема да се сбъдне през 2013-та!

# 603
  • Варна

Добро утро!!!
Хайде на кафето! Simple Smile
Аз съм си сипала чаша кафе и въпреки, че си купих мюсли и си казах, че "от 1-ви януари това ще закусвам", то изядох едно парче кекс... ама как да не го опитам, толкова много шоколад сложих в него... Ох, момичета не знам вие как се чувствате, ама аз май съм така:

Ще се диетува, няма как...
Иначе по нашата тема с бебеправенето - казала съм на Любимчо, че от 1-ви до 5-ти ще се "работи" всяка вечер... снощи горкичък беше изморен, но... нямаше пощада!!!
Хубав ден ви желая и много усмивки!!!

# 604
Добро утро!
Еве, благодаря за кафенцето, и аз вече съм с него пред компа. Hug
И също като теб съм си разбъркала мюслито, че ... по обяд пак ме чака "тежка" трапеза.Отиваме у свеки. Mr. Green
Щади малко Любимчо, не допускай моята грешка отпреди 5 г.Така го тормозих мъжо с кексене, че ... Crazy То каквото има да става - си става. Peace
Хубав и успешен, първи работен ден на всички!  bouquet

# 605
Сладурани, ЧЕСТИТА НОВАТА 2013 ГОДИНА.... И ЗА МНОГО ГОДИНИ!!!

Пожелавам ви желязно здраве... и сбъдване на общатата ни съкровенна мечта, за която всички тука се борим - да гушнем своите бебчета и бъдем горди мами! Именно за този миг си струва да преодолеем всяка несгода и трудност! Вярвам, че 2013 ще бъде нашата година! Много ви обичам всички и ви прегръщам НОВОГОДИШНО!!! Hug Hug Hug

Ева, страхотно кафе! Любимото ми!  Hug И аз се чувствам като твоите картинки  ooooh! - търкаляща се  Tired

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 09:16 от Princessa SS

# 606
Добро утро и от мен момичета и Честита Нова Година на всички,пожелавам ви да сме здрави и 2013 да се сдобоем с по едно вързопче Hug

# 607
Честита 2013-та година!!!Желая на всички много здраве, нека през новата година се сбъдне всяка ваша съкровена мечта.
От много време не съм писала и искам да поздравя всички момичета, които са видели  EFP. Желая лека бременност и пухкави бебчета  newsm30
За късметите - от бъдни вечер ми се пада всичко друго, но не и желаното бебче,ноо явно е трябвало да настъпи новата година, на 1-ви сутринта случайно изтеглих дългоочаквания късмет Wink
Ние този месец се трудим усилено и силно се надявам да имаме резултат  newsm32
Хайде започвам да работя ....успешна година от мен   bouquet
Ева за обещанията "от 1-ви януари ще............" - хехе позната история, бях си казала, че започвам упражнения -пилатес, ноо тази сутрин минах само с гледане Wink до края на седмицата обаче трябва  Naughty да сложа парцалчето и да се захващам здраво  jump

# 608
Честита 2013!  Simple Smile  Много приключенска и весела!  Пожелавам ви да сте здрави и да се обичате, другото или си го имаме или ще го добием!

Надявам се всички да сте изкарали незабравим празник!

Видях,че Лимончето е бременна ...честито госпожичке! Очертава се интересна година за вас, много здраве и лека бременност!

Другите как сте?
Танче мое, Евето, Дани, Весе, Криси,Секси, Пивчето...всички , гушкам ви силно, липсвахте ми много!

Забравих да кажа,че на мен се паднаха големи купони, реализирани планове и сватба с неземна красавица! Crazy

# 609
  Добро утро и от мен. Евенце, благодаря за кафето. И аз допивам моето във вашата компания и се захващам за работа. И аз съм като плондирче. Започвам си диетката ( Еве, не ти се вижда картинката, но предполагам, че и аз съм нещо подобно  Laughing )Аз си правя една Уейт Уотчърс и съм доволна.
Аз го закъсах с моите Мъдреци. Опитват се да ми избият 2 тамън и е адската мъка. Болки, запушен нос и едвам преглъщам, сърбят ме и ушите. Кошмар. Не смея и да пия хапове, докато не стане ясно ще ли ми идва или не. А и по тази причина съня ми е неспокоен, опитвам се да мижа, че да си измеря БТ при нормални условия, ама какво да направя, като не мога.

Хайдееее, шефа се появи и се започна.
Усмихнат ден на всички. Мисля, че е време да се завърнат липсващите бебеправещи и да дадат рапортите си. Имаше не чакащи на 2/3.01  newsm78

# 610
Добро утро и от мен! Хубав и усмихнат ден ви пожелавам!
Имаше НЕ чакащи за 2/3.01, да. Аз не чаках на 02.01. Мисля, че и Принцеса също е тогава, но имаше и други. Хайде,чакаме ви с радостни новини.

# 611
Добро утро и от мен милички!   bouquet Аз днес съм в къщи, почнах чистенето следтея празници, че е ужас.Утре се започва работния ден при мен. След малко влизам да се изкъпя и трябва да идем за хляб с детето.
Ева, мерси за кафенцето! Кой ден ти е днес на теб от цикъла? А за яденето след празниците, да не ви казвам и аз, но диета не пазя, понеже не ми се хважа за моя радост. Wink
Ивенце, радвам се да те видя! Сгащихте ли яйцето, ти май не чакаше към 6-7? newsm78
Принцеске, честита да е и на теб мила! Ама нищо не казваш за лелката?  newsm78
Тоничка, приятна работа на теб! Peace
Нелка ти как си мила? Мамче, Пуканка много ви  Hug Hug
На мен днес ми е 10-ти ден, не знам кога ще е О и от кога да почна тея тестове, но може от 13-ти ден, така мисля! newsm78

# 612
Tonichka,

Тия мъдреци ме съмняват нещо Simple Smile Мисля, че и Весето и Illusion се оплакваха от тях преди да видят двете черти!!! А дано!

# 613
И аз това си помислих за Тоничка дано LaughingА Принцеска я дойде на отчет Laughing

# 614
И аз това си помислих за Тоничка дано LaughingА Принцеска я дойде на отчет Laughing

Точно така беше. Дано да е така и при Тони! Стискам палчета, още няколко дни да ни зарадваш! Hug

Общи условия

Активация на акаунт