Бебеправене тема 23 - Идват празничните чудеса, за да сбъднат вече нашата мечта!

• 26 248
  • 714
  •   1
Отговори
# 615
  Нелка, Бибо, Дани МЕРСИ момичета   Hug Praynig Не смея да си го помисля даже. На 08/09.01 ще стане ясно. ( Не чакам на 06/07) Имам и други малки съмнения, но ги отдавам на надеждата, тъй че си кротувам и си живея живота, да ви кажа. Ще се разочаровам, разбира се, ако ме посети лелката, нооо няма да се отчайвам  Naughty И все пак и секса не ни беше много редовен, но май имаме едно попадение  Laughing 

Лемонче , и аз така мисля, че ти беше едната. Колко по- рано значи си направила теста? Колко дни след О. ?

# 616
Здравейте,момичета! Днес малко късно станах,но пък както винаги си пийвам кафето заедно с вас. Coffee Толкова ядене с тези празници.. Confused от утре и аз почвам диета и малко фитнес в домашни условия. Wink След малко ще ходя на фризьор и маникюр,но за първи път не ми се ходи. Спи ми се,мързи ме и се чувствам адски дебела. Cry

Тоничка,дано това с мъдреците се окаже каквото си го мислим всички! Praynig

Хубав и усмихнат ден на всички!  bouquet

# 617
  • Варна
Мамче, ако не го тормоза Любимчо ще изпуснем момента...
Принцеска! Радвам се да те видя! Какво стана с твоята леля? На коя дата да я напъждаме?
Дани, 14-ти ден ми е от цикъла, а обикновено целия цикъл ми е 26 дни... понякога 28. Ние от 12-тия ден метнахме бебеправенето.
Лимонадке, всичко наред ли е???
Тоничка, картинката е точно както предполагаш - чувствам се плондерски. Аз си спазвам моя си фитнес режим с ограничени въглехидрати... и съм се обадила на фитнес-инструктора си, но му казах, че ще започна отново с тренировките (че от почти 2 месеца не съм стъпвала в залата), но от 4 пъти в седмицата ще минем на 2 пъти... и с повече кардио, и по-малко тежести... Пуканка, и аз като теб още не съм отишла на тренировка, но решението е 1-та стъпка...
Иви! Ай честито за сватбата с хубавицата!!!  newsm10
Брюнетче, и аз трябва да запиша час за маникюр... добре, че ме подсети

# 618
Момичета, направо ми се реве да ви кажа  newsm45
Не знам от къде да почна с доклада  newsm78. Случва се нещо ненормално и усещам как не мога да си събера мисълта, за да се изразя разбираемо. Моля ви да ми простите.
От 28.12 съм с кашлица, зачерви се гърлото едва преглъщах. Карах на тера флу и сироп за кашлица, ама нъцки. На 31 вече бях яко зле. Вдигнах и температура. Моя мъж купи някакъв антибиотик и течен аналгин за температурата и що годе към днешна дата положението е овладяно. Носа ми се запушва и пръскам спрей и продължавам да си кашлям, но повече не съм вдигала температура. Лелката тъпа трябваше да дойде на 30.12. И нещо сякаш тръгна да идва - появи се нещо розово /за пръв път виждам такова/ и от тогаво нищо. Вчера една капчица розова и това е. Какво се случва - незнам!  newsm78 Потя се като идиот... пила съм 3 хапчета от антибиотика и сега в 10 часа пак трябва да го пия. Реших обаче да спретна един тест за бременност, защото се уплаших, че с тоя антибиотик може да направя някоя беля в случай, че има бременност и... ей сега в 10 часа с незнам си коя урина...имам втора бледа черта. Разтреперах се ви казвам! Иде ми да се гръмна!  #2gunfire Ами сега?!?!?!?!? #Crazy Що го пих тоя антибиотик? Тоя тест дали не е менте? Нещо дали не съм увредила??? Абе ще полудея бе.... Божичко, сега какво да правя? Тоя месец нямах никакви очаквания, а пък каква е тая чертичка втората?
Оф....оплаках се, споделих и сега .... пишете ми нещо, моля ви! Hug

# 619
Tonichka теста си го направих на 26-тия ден от цикъла. Тогава видях първата бледа черта, следващите дни пак правих. Иначе се пада 12- ти ден от О.
Ева, с мен за сега всичко е наред. Само, където то 3-4 дни много ме болят сливиците и са ми подути лимфните възли чак до ушите.Гадно!
Евка, ти си почти като мен - и аз съм с 28 дневен цикъл. Овулацията ми е на 15 - ти ден. Действайте точно сега. При нас е станало май на 15 или 16- ти ден.

# 620
ПринцескеHug
Бързо да се успокояваш, мила!Изпила си само 3 хапчета от антибиотика.Спокойно, не мисля, че е проблем ... spoko
Пий повече течности тези дни, за да го изхвърлиш по-бързо от организма. Peace
Тихичко честито ти казвам, и много ти се радвам. Heart Eyes

# 621
Леле, Принцеска, браво мила за чертичките!  newsm51:hug: Не е менте, аз ти казах, че си прогонила леката и се оказах права! Но попитай лекар какво да правиш и какво да вземаш, тези 3 хапчета не са проблем, още е много ранна бремеността. Е,  ха честито! newsm44 Много, много се радвам! Оправяй се ей!

# 622
Ева , действайте, сега е момента!! Peace

# 623
Принцеска,мила,много се развълнувах наистина като го прочетох! Hug Оправяй се бързо,и не се притеснявай,изпила си само три хапчета,не мисля,че е проблем. Искрено се надявам всичко да е наред! Много силно те прегръщам! Hug Hug

# 624
Мамче, благодаря ти за милите думи!  Hug Ако беше наблизо бих те гушнала и бих си поплакала малко.  Hug То и сега си плача, ама.... съм на работа и никой не ме е гушнал.
Много ми е шашнато... дали да се радвам???  newsm78 Тоя тъп антибиотик и тая смахната температура 38 гр. дали са направили някакви поражения? Знам, че едва ли някой може да каже със сигурност, но дяволски се притесних....
Дани, Секси   Hug Hug Момичета, наистина имам нужда от подкрепа. Нещо се побърках!  #Crazy Вместо да се зарадвам, аз се разревах.... Ще откача ви казвам! Утре сутринта ще направя един свестен тест с първата урина, а до тогава  #Crazy

# 625
  • Варна
За много години,мили момичета! Нека 2013г. ви донесе много здраве, много любов, хармония и спокойствие в душите и домовете ви! Пожелавам на всяка от нас тази година да гушнем по един бебок, а защо не и два? Много новини,има,едва дочетох всички!
 Лемън, честито мила!  Hug Настръхнах докато чета! Да ти е лека бременността,да се наслаждаваш всеки ден!
Приятна раб седмица на всички,на мен ми е отпуснато,мързеливо, и подуто,от всички софри и маси!  Laughing Днес на плодове, а от утре- 90дневна,започвам. + тренировки в нас, и народни танци мисля да записвам.
Тези дни са  ми предполагаема О според мен, давам всичко от себе си,да караме по-лежерно. Стискайте палци ,момичета.  Peace
отново дълъг пост, но компенсирам, докато ме нямаше, бяхме на мини ваканция, на вилата,и си изкарахме прекрасноооо,мн зареденена се чувствам.
Хубав ден на всички,до по-късно!  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 626
  • Варна
Принцеска!!! Спокойствие и само спокойствие, както казва Карлсон, който живее на покрива!
3 хапчета антибиотик в толкова ранна фаза не би трябвало да ти навредят! Мамче е права - пий повече вода за да се попречистиш... Иначе... Честито! Тихичко!!! И да не си посмяла да ни изоставиш!!! Simple Smile

# 627
За много години мили момичета,желая ви много здраве, щастие, късмет, обичайте се и дано през 2013 да има много бебенца  Hug
Честито на виделите 2чертички които съм пропуснала
Лимонче честито ,лекко бременеене ти пожелавам,станала е страхотна изненада...
Принцеске тихичко честито и на теб успокой се и лека бременност ти желая (моята шевка беше сменила три вида антибиотик малко преди да разбере че  е  ббременна сега вече май е в  трети месец и всичкко е наред) така че не се притенявай не пии повече и това е  .... Hug
Аз съъщо като тебе от 31 несе чувтам мммнго добре ено гърло ме мъчи кашляям леко и ми става лошо от време на време ....трябвше да ми дойде вчера ама  я няма оле гадината, днес направих   тест някаква обикновена ллента но беше отрицателен  и сега ми е гадно но поне  знам да идва тая гад и да си отива че хич не ми е до нея
А за късметите нив за първи път теглихме коледни а не НГ на мен ми се падна годеж и бебе ана любимчо работа и пари.... та а дано ссе сбъднат
Лек и умихнат ден ви желаая

# 628
Еха страхотна новогодишна новина Simple Smile много се радвам за теб Princessa,  Hug
И аз мисля, че е още ранна бременност и хапчетата не са навредили  Peace
сега само спокойствие и ще чакаме само и единствено добри новини от теб

# 629
  • Варна
Мамче, благодаря ти за милите думи!  Hug Ако беше наблизо бих те гушнала и бих си поплакала малко.  Hug То и сега си плача, ама.... съм на работа и никой не ме е гушнал.
Много ми е шашнато... дали да се радвам???  newsm78 Тоя тъп антибиотик и тая смахната температура 38 гр. дали са направили някакви поражения? Знам, че едва ли някой може да каже със сигурност, но дяволски се притесних....
Дани, Секси   Hug Hug Момичета, наистина имам нужда от подкрепа. Нещо се побърках!  #Crazy Вместо да се зарадвам, аз се разревах.... Ще откача ви казвам! Утре сутринта ще направя един свестен тест с първата урина, а до тогава  #Crazy

Успокой се ,мила! Ти не си пила много хапчета, добре,че е в началото все още,нищо лошо няма да се случи, не се притеснявай! Сигурна съм,че всичко ще е наред, тихичко- честито,  Hug Hug, вярвай,че нещата са точно такива,каквито трябва да са. Спокойно, вс ще е наред!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт