Бебеправене тема 23 - Идват празничните чудеса, за да сбъднат вече нашата мечта!

• 26 244
  • 714
  •   1
Отговори
# 630
Принцескааа, само докато те чета и си мисля, че имам същите, ама същите симптоми на 100 %.
И болките в гърлото и кашлицата и потенето - всичко. И докато чета си казвам...бременна си! Малко по-долу чета, че имаш също бледа чертичка! Страхотна новина! Тихичко честито от мен!
Спирай хапчетата! Консултирай се с лекар, но мисля, че 3 хапчета не е толкова фатално. Според мен...не знам..

# 631
Принцеске, не се притеснявай за антибиотика, нищо страшно няма да се случи от тези три хапчета в толкова ранен етап. Оздравявай бързо и се радвай на двете чертички, а след 9 месеца и на малко сладко бебче!

Аз съм другата НЕ чакаща за утре 03.01. От няколко дни ме наболяват гърдите, но не зная дали не е ПМС..  Rolling Eyes  Снощи ме наболяваше за малко корема, но след това ми мина. Ох, много се вживявам във всякакви симптоми, но колкото повече наближава датата, толкова повече започвам да се филмирам, а така ми се иска да лелката да ме пропусне и да видя двете чертички  Praynig

# 632
  • София
Принцеска, тихичко честито и от мен   bouquet  В ранна бременност бебето се храни от жлъчното мехурче до образуване на плацентата, така че спокойно, спирай антибиотика и почвай бабините методи и парацетамол и при първа възможност на лекар. Ако бях на твое място даже бих се изнизала от работа и веднага на лекар, хич не се товари излишно. Трябва да си спокойна и щастлива сега Simple Smile

# 633
Голям съм шашкалник!  ooooh! Ама поне ще си поплача подобаващо  Cry
Ева, Сао, Пуканка, Тединка, много ви благодаря!  Hug Милички, добре, че ви има!!! Да знаете, че много ви обичам!
Всъщност аз още не осъзнавам какво се случва, но за всеки случай май яко се сдухах... Тоя ден докато мине днеска  ooooh! времето никога не е вървяло толкова бавно.
Ох, не съм наясно дали е редно да ми честитите  ooooh! Чак се чувствам виновна, че не знам къде се намирам.... Уф, голяма драма.....

# 634
Мамче, благодаря ти за милите думи!  Hug Ако беше наблизо бих те гушнала и бих си поплакала малко.  Hug То и сега си плача, ама.... съм на работа и никой не ме е гушнал.
Много ми е шашнато... дали да се радвам???  newsm78
Аз също те прегръщам, много, много ... hug hug
Поплачи си, но от радост ... Simple Smile Ние сме тук с теб(макар и виртуално, от разстояние) и можем само да предложим приятелство, прегръдка и съпричастност към всичко, което преживяваш. Hug kiss
Бебчетата идват когато си искат - и никой не разбира от бебешки работи понякога - дори лекарите..Господ си знае работата, бъди уверена в това!

# 635
Принцеске мила, успокой се! Ако имаш възможност се обади на личната да и обясниш всичко и какво ще те посъветва и тя! Но тези 3 хапченца не са направили нищо, почивай си, както каза Мамчето пий повече течности, плодове, портокали най-вече, мед, чайчета, топло мляко, а за Т пробвай с оцет и вода. Макар, че знам и един ефикасен начин за смъскане на Т,  който съм прилагала на детето ми. Значи, слагаш в купичка, или чаша 1с.л. оцет, 1 с.л ракия, 1 белтък разбит хубаво и 1 аспирин, стрит на прах, Бъркаш всичко и се мажеш по челото, меките части и по тялото може. Смъсва я, малко е гадничко, но поне няма да навреди! Peace Гушкам те, всичко ще е наред! Ние сме с теб, и ще си помагаме виртуално! Wink Хайде сега се успокой и си мисли само хубави неща! Hug

# 636
  • Варна
Принцеска, сега при мен дойде една прителка докторка-генетичка. Попитах я за твоя случай и тя каза да не се тревожиш никак!

# 637
Лемон,  Hug аз мойта настинка си я приех направо за грип. Болеше ме цялото тяло затова взех и антибиотика. Освен това не залагах особени надежди на този месец. Не знам кога е била О. Ходих на ски, от вдигане на тежко не съм се пазила, не ми се е гадило, нищо не ме е боляло...никакъв симптом за нищо.
Веселина,  Hug дано утре те подмине и твоята лелка! Стискам ти палчета, да знаеш!!! Hug
Маймунке,  Hug
Мамче, много си права Hug никой не разбира от бебешки работи! Много ми хареса!!! Те просто се случват точно, когато въобще не ги очакваш!

# 638
Принцеска, сега при мен дойде една прителка докторка-генетичка. Попитах я за твоя случай и тя каза да не се тревожиш никак!
Благодаря ти, Евче!  Hug Ще се опитам да се събера и да не изкуквам съвсем! Въпреки, че главата ми е като балон - огромна и празна!  Grinning
Дани, благодаря ти!  Hug Надявам се повече да не вдигам температура, ама знае ли си. Ако се наложи гадно не гадно ще приложа тая рецепта. Аз температура от 37 до 37,5 не я броя за температура. Като иде към 38 тогава се шашкам.

# 639
Здравейте момичеа, Честита ви нова година , искам да ви пожелая/ макар и чак на 02.01/ много здраве и щастие, и много много положителни тестове и здрави и пухкави бебоци накрая. Аз нямах възможност да влизам в нета тия дни , и се връщам да ви чета.
Само на принцеска да кажа , да не се спича толкова и че накрая всичко ще е наред и тази бледа чертичка ще стая ясна втора. И в тоя ред на мисли да ти кажа че моя  приятелка разбра че е бременна след тежка настинка и 10 дни антибиотици и ела да видиш какво сладурче си имат сега и тя се притесняваше много , но накрая се оказа че е било без основание.
Прегръщам ви момичета и мн усмихнат и весел работен ден ви желая / за работещите де /   bouquet

# 640
Принцеска, аз също нямах големи очаквания, а заради новата работа, която ЩЯХ да започвам, реших че от стреса и напрежението ...просто няма да стане. Да ама не! Това беше месеца, в които бях заета да мисля и се двуумя за работа, а не за бебе...и то ме изненада.
Последния месец си мислех, че с теб вървим заедно. По едно време сме в цикъл. Днес се зарадвах, че и в отчетни теми ще си правим компания  Hug Много се радвам!

# 641
Само на принцеска да кажа , да не се спича толкова и че накрая всичко ще е наред и тази бледа чертичка ще стая ясна втора. И в тоя ред на мисли да ти кажа че моя  приятелка разбра че е бременна след тежка настинка и 10 дни антибиотици и ела да видиш какво сладурче си имат сега и тя се притесняваше много , но накрая се оказа че е било без основание.
Пепитка,  Hug Момичета, много сте ми полезни с всички тези примери на ваши познати. Вече съм по-спокойна и ще се моля от тук нататък всичко да е наред! Ще бъда разумна в приема на каквото и да било....обещах!!!

# 642
Сао, Веселина, дано лелката не се появи в близките 9 месеца! Hug

# 643
Princessa SS  - довери се на природата, тя така го е измислила, че първия месец на неосведоменост да не е такъв проблем... според мен де.. логиката ми е, че бебето в началото не е закачено с пъпна връв. В началото е само клетки които се размножават, няма все още сърчице,  не се прехвърля кръв от майката към детето... ако е глупаво не ми се смейте Simple Smile)

А за изненадите и моето детенце доиде , след кат бях напълно абдикирала, спряла всякакви лекарства, мерене температури, пътувах много , хич не се пазих  и т.н. а вечерта преди да направя теста бях подскачара на спирката от студ... дето се казва Божа работа. Сега се надявам на второ чудо.  Другото което осъзнах , че трябва да спра да се шашкам ...от сорта "какво ще стане" ... каквото е писано... неприятни случки се случват всеки цен , цял живот ако се тръгне по тази плоскост нетрябва да излизаме отвкъщи и да пускаме децата ... ще психясаме.
Късмет и усмивки  

# 644
Принцеске,ще липсваш на абсолютно всички тук,сигурна съм! Няма пък да ни оставяш,не искам! Hug

Сао,Веселина,хайде момичета,дано и вие се похвалите! От мен имате стиснати палчета. fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт