Бебеправене тема 23 - Идват празничните чудеса, за да сбъднат вече нашата мечта!

• 26 243
  • 714
  •   1
Отговори
# 645
Зара, много мъдър пост, за разлика от моите  Embarassed Абсолютно си права - природата го е измислила! Стискам ти палчета за второ чудо! Дано да се похвалиш скоро!
Секси,  Hug никъде няма да ходя! Мисля да остана тука при вас, защото много ви обичам всички и ще е трудно да ви оставя. Пък и докато доктор не ми потвърди положението нищо не се знае със сигурност. Тъй че - ще се наложи да ме търпите още ... Hug Знам, че ставам досадна, ама на кого да мрънкам ако не на вас! Чудя ви се как ме понасяте  newsm78
Ох, а пък как ви обичам!  Hug

# 646
Принцеска, честито! Hug Да е лека и безпроблемна! Присъединявам се към мнението на другите момичета, че няма причина да се притесняваш, заради трите хапчета антибиотик.

От тази сутрин съм с леки симптоми на настинка, а болките в гърдите и яйчниците са ми от няколко дена. Усещам, че това е ПМС, няма как да е станало точно сега. Sad

Момичета, препоръчайте нещо против безсъние. Заспивам трудно, сутрин едва ставам и денем на работа съм като парцал. Точно сега не смея да се самолекувам с Мента Глог Валериан и чайове, да не говорим за други, по-силни хапчета.

# 647
  • Варна
Принцеска, честито! Hug Да е лека и безпроблемна! Присъединявам се към мнението на другите момичета, че няма причина да се притесняваш, заради трите хапчета антибиотик.

От тази сутрин съм с леки симптоми на настинка, а болките в гърдите и яйчниците са ми от няколко дена. Усещам, че това е ПМС, няма как да е станало точно сега. Sad

Момичета, препоръчайте нещо против безсъние. Заспивам трудно, сутрин едва ставам и денем на работа съм като парцал. Точно сега не смея да се самолекувам с Мента Глог Валериан и чайове, да не говорим за други, по-силни хапчета.

Здравей, Linofrina!  Силно се надявам да НЕ е ПМС, а симтом на нещо друго.  Simple Smile аз имам проблем със съня,от известно време, по принцип имам здрав и непробуден сън,нооо вследствие на проблеми,и трудности,през втората половина на 2012г, започнах да се будя в 2-2 и нещо,и не мога да заспя до 4 и нещо, на следващия ден съм като изцедена, ужасно е чувството, взех си Зеро стрес- хранителна добавка е , пия го, а като наближи периода,в който тр да ми дойде М, ще го поспра за малко, пък после ще видим. Ако искаш,прочети в нета за тези хран.добавки.

и другото,което ми казаха да направя, когато безсънието е причинено,от стрес- е леенето на куршум,мисля и това да сторя,пък да видим,дано има ефект.
 Hug

# 648
Принцеске златото ми си ти и толкова те обичам я не се шашкай всичко ще е наред още е много рано за да окаже влияние тихичко честито и от мен мила Hugи един пухкав бебок след девет месеца.Бях сигурна във втората ти чертичка не знам защо Hug

# 649
Linofrina, благодаря ти!  Hug
Никога не може да си сигурна какво е станало! Не отхвърляй евентуална възможност!
Това със безсънието е гадна работа. Знам, че чай от маточина успокоява и не мисля, че е нещо вредно. Ако пиеш такъв чай след вечеря, мисля че няма да ти навреди и ще те отпусне. Топло мляко с лъжичка мед съм пила и аз когато не мога да заспя. Сиропът от мента, глог и валериан мислиш ли, че е вреден? Нали са билки...
Ех, Нелка, насълзяват ми се очите като те чета!  Hug Толкова си миличка! И аз си те обичам!!! Това с чудесата ще вземе да излезне вярно! Да му се неначудиш!  newsm78 Дано от тук нататък нещата да се развиват нормално - ей за това се моля!

Весиииии, ти къде си? Няма ли да се появиш вече? Спешно се нуждая от компетентното ти мнение....
Блу, защо я няма и нея? Много народ го няма и сега като взех да се освествам рязко ми долипсвахте  newsm78 Ще ви подкарам по домова книга.....

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 12:37 от Princessa SS

# 650
Момичета да ви питам има ли някоя мераклийка за новата темичка аз мога да се опитам да я направя ако няма други мераклийки LaughingЕстествено Дани трябва да даде напътствия Laughing

# 651
Здpавейте бъдещи мами, искам да ви пожелая през новата 2013 година, всяка от вас да види така мечтаните две черти.
Ако помните аз миналия месец бях с постоянно положителен тест за овулация и накрая един положителен за бременност:) Вчера ми беше датата, в която по принцип не чаках, и реших да си направя втори тест, че докато ми дойде часа за лекар на 16.01 незнам как щях да издържа. И отново видях двете чертички, и то много ярки. Явно наистина съм бременна, вече мога да се зарадвам напълно.
Сега искам да честитя на Лемон и на Принцеска, много се радвам за вас. Явно ще си бременеем заедно, което е страхотно:)
Още веднъж на всички бъдещи мами, не се отчайвайте, и както виждаме от Принцеска и Лемон, добрите новини идват точно, когато не ги очакваме.

# 652
ЙоанаHug ако моят тест е истински /щото още не мога да повярвам/ значи ще си бременеем заедно! Пък така ми се иска да повлека крак и всички след мен да видят ей това нещо  EFP дето от 10 часа го гледам и не вярвам на очите си!

# 653
Йоанка, честито и от мен мила! Hug Принцеске, повярвай, не е сън, а реалност мила. Hug Дано наистина и ние скоро ви последваме! Praynig Нели, ако искаш, няма проблем, ще ти пиша на ЛС.

# 654
  • Варна
ЙоанаHug ако моят тест е истински /щото още не мога да повярвам/ значи ще си бременеем заедно! Пък така ми се иска да повлека крак и всички след мен да видят ей това нещо  EFP дето от 10 часа го гледам и не вярвам на очите си!

Честито,момичета! С вас сме- всичко да минава леко, да чувствате вс ден новия живот във вас, и скоро всички ние да се присъединим към вас. Представям си вълнението, с двете чертички, като зная,какво е разочарованието от самотната една. Силни  Hug Hug Hug Много добро начало за 2013, дано не съм объркала,но сте 3 бременлийките,нали така?   bouquet  bouquet  bouquet

# 655
Кофеинче, виждам те мила! Wink Ти как си, как е бебока? Hug Не знам дали ме помниш, аз бях daniela_emil, но вече съм с друг ник!

# 656
raTedinka, Принцеска, благодаря за съветите! При мен трудното заспиване се дължи на нерви и стрес покрай работата ми. Много си слагам на сърцето и най-малките ядове, а знам, че не бива. Затова вечер съм напрегната и заспиването е мъка. В почивни дни без никакво психическо натоварване и предимно мързел на дивана ми се е доспивало още в 21.30 ч. Simple Smile Ще прочета за Зеро-Стрес, а чай от маточина ще си направя още довечера.
Мента Глог Валериан - тук пише да не се приема при бременност и кърмене.
http://apteka.framar.bg/13003015/%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0- … D1%86%D0%B5%D1%8F

Отделно съм чела, че ментата може да предизвика контракции.

1 пакетче Фервекс вечер, при симптоми на настинка, винаги ме приспива безотказно. Само че това е лекарство и не е редно да се пие като приспивателно, особено от от нас.

ioana_g, честито!!! Hug

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 13:06 от Linofrina

# 657
Благодаря Дани Laughing

# 658
  • София
Хехе, много се радвам  bouquet ioana_g честито и на теб и леко бременеене до финал   bouquet

# 659
  Ей Принцескее   Hug Тихичко честито и от мен. Така ти се зарадвах. Успех. Всичко ще бъде наред. Остави тези притеснения. Радвай се Танче, радвай се на чудото. Моята бременна приятелка беше с грип тези дни и доки и беше казала, че може да приема Осцилококцинум. Аз също тези дни бях със зачатие на грип и си го взех него, а за гърлото в аптеката ми дадоха Хербатосин, като по- леко средство.

Общи условия

Активация на акаунт