Жената Лъв 67-ма тема

• 28 947
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Полчето ми фана мисълта!  hahaha

ХясчО, дъл не се сещам за твоите планове, а?  Whistling

# 76
Полчето ми фана мисълта!  hahaha

ХясчО, дъл не се сещам за твоите планове, а?  Whistling

СмЕтни каква съм заспала........... тогава, ама пусти край на света ич не го отразявам  Joy
А далеч съм от мислЪта, че не се досещаш, но аз и за това така завоалирано го написАх  hahaha Ти си умно детИ, не кат' мен  Joy

Нещо става с форума или с компютъра ми. Пропускам постове, като се зачетох на Полчето в поста за някакви червени бузи и се върнах назад да видя за какво става дума и установих че 2 поста въобще не съм ги чела  ooooh! Това дребното вярно е много сладко. На мойто джуджи така му стават бузите алено червени от студеното.

Рейче, прибрал се е мъжа ти, децата са при теб, значи всичко е екстра, стойте си на топло и си почивайте.

Последна редакция: чт, 20 дек 2012, 13:07 от hayasy

# 77
hayasy ами да не съм бачкала, бях си бедна студентка, та сега малко като циганките съм на социално майчинство в размер на 100 лв. Другите 35 са на малкия детските нищо, че те не стигат за нищо ни за памперси ни за манджи. Ох от няколко дена съм много изнервена Sad а дребния май ще се мъчи да му никне зъбче  Crazy ако някоя има пресни спомени може да сподели как се справя човек в такава ситуация, че засега само на ръце го разнасям за да мълчи.

За телефоните аз съм с 2 тъча Stuck Out Tongue една Нокия и един Самсунг Wink

# 78
Eli, и аз в клуба.  Rolling Eyes Много сдухано ми е днес. Simple Smile Имам чувството , че не мога да сваря със всичко. Нещо в повече ми дойде този забързан живот с n  броя ангажименти.  Mr. Green

За зъбките, аз на моето му давах едни хомеопатини, ако искаш ще ти кажа кои.  Hug

# 79
Кажи приемам всякакви съвети

# 80
Едното беше това, а другото това. Или едното или другото, зависи кое по добре действа. Но все пак може да питаш и педиатъра за съвет. Иначе  има разни гелчета, но на моето не му действаха.  Crazy

# 81
Абе, тая нашата държава е много странна. Ако не си работил, майчинството е социално - 100 лв. 1 вата година. А втората е 240 лв.  ooooh! Така ли е, или се бъркам. Нещо не мога да си обясня тази аномалия.

Ели, аз давах всичко, което ми кажеха и което ми изписваха, ефект нулев. Просто го забавляваш и разсейваш и чакаш да мине и този период и да избие и този зъб  Mr. Green Въпреки всичко пробвай, може пък да му подейства нещо  Hug

Аз ще ходя с мъжа ми на пазар, само го чакам да се наяде  Joy щото иначе ще е нервен. Днес имах ново приключение с колата, но се оправи от самосебе си  Mr. Green Ако знаете колко неща имам да свърша тази вечер  ooooh! вероятно ще легна в 1-2 посред нощ.

# 82
Абе, тая нашата държава е много странна. Ако не си работил, майчинството е социално - 100 лв. 1 вата година. А втората е 240 лв.  ooooh! Така ли е, или се бъркам. Нещо не мога да си обясня тази аномалия.

Бъркаш се за жалост и аз така си мислех, но 2-та година получаваш от трите най-дългия  Laughing

Ели, аз давах всичко, което ми кажеха и което ми изписваха, ефект нулев. Просто го забавляваш и разсейваш и чакаш да мине и този период и да избие и този зъб  Mr. Green Въпреки всичко пробвай, може пък да му подейства нещо  Hug

Значи да продължавам да го дондуркам на ръце и да му се правя на маймуна насреща, за да го разсейвам.

# 83

Ели, това е самата истина колкото и кофти да звучи.  Peace
Мазилата помагат само минутно. Давам съвет: купи някоя пастичка, намажи своят венец и ще видиш за какво иде реч - изтръпва ти венеца за 1 минута и всичко отминава. Представи си как трябва зъб да избие през месо....

# 84
Ели, не знаех, че така седят нещата.

Не мога сега да не се пУФаля, купих си панталон и яке за ски  Mr. Green демек оборудвана съм. Само ски нямам, т.е. имам, но са много стари и ще си взема под наем. Мъничката е много въодушевена, че ще кара ски, остава само да преодолее страха и да ѝ хареса. А аз ще си имам компания за ски.

# 85
  • София
Добро утро  bouquet.

За мен днес е последният работен ден за тая година Mr. Green.
За майчинските, осигуровките, пенсиите, обезщетенията и т.н. не ми се говори, просто, както казва брат ми, не сме социална държава и това е Tired. Да си пожелаем нещата да се променят някой ден Mr. Green.
Еличка, да минава бързо зъбчето и да имате спокойни празници Hug.
Купих подаръците за племенниците, родителските тела и братята. Остана само приятелят ми, ама съм безидейна и почнах да се отчайвам Crossing Arms. Вчера му предложих да не купуваме подаръци, то пък насила да взимам нещо, дето не ми харесва...
Утре може да пътувам за Пловдив, може и да не пътувам Joy. После посрещам гости в нас. Нова година ще е в домашна обстановка на хапки и пиене Crazy.
Хубав ден  bouquet.

# 86
Добро утро! Hug

Джуджи, да ти е честита новата екипировка! А на малката съм сигурна, че ще и хареса.

Ние ще пътуваме за Русе да си приберем детето. Дано да нямаме премеждия по пътя. Praynig Децата от квилинг-клуба ще правят изложба на коледни картички и ще я посетим и после - обратно. Още се чудя дали да вземем и малкият с нас. Rolling Eyes Пътя казват, че е добре почистен, само да не запречи някой движението. Rolling Eyes

# 87
  • Варна
Добър ден!
Клави, много топло кафенце.  Или какао?
Поли, пътищата са разчистени, а тировете ги спират до утре вечер, за да не затрудняват трафика.
Хая, честито! С кеф да си ползваш!
Ние отразихме един час в снега. Голямо целене, търкаляне и тръшкане беше.
 Hug

# 88
 Hug

нЕмам време за писане,само да отговоря на Еличка - спасение за зъбаците нЕма Crazy търпение и силна храна му е майката  Wink
ползвала съм кви ли не щуротии и нищо не помага - единствено Калгела спасяваше положението на моменти(гел за мазана с Лидокаин)и ако видех много зор - една доза Нурофен Peace
да не те плаша,ама ако знаеш с кучешките кво те чака ooooh! Tired Crossing Arms

отивам на кафе,вечерта на женско и утре на разходка до Казанлък Sunglasses

# 89
Здрaстиииии!
Малчо е болен Rolling Eyes Едни Т, дрисъци ooooh! То това, щото идват пет почивни дни ooooh! Дано всичко е наред Praynig

Общи условия

Активация на акаунт