Жената Лъв 67-ма тема

• 28 968
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Тедко, пак ли болничко? Confused Дано утре да е пушка! Hug
Ти ще почиваш ли 5 дни? newsm78 Аз утре съм на работа. Twisted Evil Посленощна, а на Бъдни вечер и Коледа почивам. Flutter

Луси, надявам се, че купонът при теб е на 6. Hug

Ние се прибрахме живи и здрави. На отиване имаше голямо движение, и, Тони, камионите си вървят яко. Whistling Но пътят е много добре почистен, до асфалт.

# 91
  • Варна
Ай, Теди, много гадно. Щом се зададат празници и редовно някой ще е болен. Дано бързо се оправи! Hug
Поли, браво на вас!
Аз вече тръпна /или направо съм изтръпнала/ - тази вечер мъжО се прибира. Баси от Австрия до Бг и от Русе до Варна почти за едно и също време. Tired

# 92
Тони, важното е да се върне жив и здрав. Hug
Клавче, не щеш ли, купих си тиква от Мола. Crazy В нашето село така и не можах да намеря каквато търсех. ooooh! Обаче реших за Коледа да напълня едно пиле. Ти ако направиш рецептата, напиши как се е получило. Peace

# 93
  • Варна
Добро утро!

Усмихнати почивни дни!

# 94
Тони, страхотна чаша  Hug добро да е.

Аз се накупонясвах, беше много хубаво на партито. Прибрах се в 1ч. станах в 8 ч. От кога чакам такава събота, в коят да не бързам да свърша каквото и да било. Детето спа до късно, стана, яде и гледа филмчета, ние с мъжа ми четем вестници, пием кафе, дремем на компа, ядене за обед има, ще излизаме, ще готвя. Подготвям се да правим сладки с джуджи утре. Абе празнично ми е. Имам цели 16 дни почивка. А ходенето на ски го очаквам с нетърпение.

Желая ви приятни и хубави почивни дни и весели празници  Hug

# 95
Добър ден!
Полинко, как, бре! Баш на 25.12. съм дневна, на 26.12. нощна. И на 31.12. съм нощна Mr. Green
Хаяско, завид, завид... благородно, разбира се Wink Весело да си изкарате Hug

# 96
Ето пак съм пропуснала, че на Тедко дребния е болен.

Тед, бързо да оздравява  Hug

Тони вчера и аз чух, че искат да спират камионите, но имам чувството, че бяха повече от обикновено  Mr. Green вървяха си без проблем, при все, че на 2 светофара имаше регулировчици уж да "улеснят" движението. Е така го бяха улеснили, че дремах 30 мин, на единия светофар и още 10 на другия.

Ние ходихме с мъжа ми да гледаме една кола - аз не съм очарована - again. Не мога да си обясня как могат да искат пари за такава кола, на такива години, омърляна и без вид, че моята е с 10 г. по-стара и изглежда по-добре. Викам на пича много е мърлява, а той ми вика: "Ми имат дете, ей на столчето е отзад" Ми ела да видиш моята  бе джанъм, столчето отзад, ма не е толкоз мърлява  ooooh! Той я кара 1 г. в БГ, аз я карам 10 г. вече. Моето дете е на 5 г. и все в тая кола се е возило. Аз ли съм капризна или хората искат пари да изкарват, не знам.

# 97
# 98
Здравейте и от мен  bouquet
Мисля, че вече мога да кажа, че връзката ми приключи. Още не е официално, но чувствата ги няма  и не намирам смисъл да се продължи.
Вчера украсихме елхата, не сме закъснели чак толкова много.  Laughing Почистиха пътищата хип, хип, ура! Преди толкова хубаво беше наваляло, че не можеше да се види нито къде има тротоар, нито нищо. А си мислех, че празниците ще са без сняг.
Хаясче, те са го казали по - напред, но наистина най - ефикасно е да го разсейваш. Когато братовчед ми минаваше през това бях малка и получих широко поле за изява като шут. Laughing

# 99

Хаясче, те са го казали по - напред, но наистина най - ефикасно е да го разсейваш. Когато братовчед ми минаваше през това бях малка и получих широко поле за изява като шут. Laughing

Хаясчето мина по тоя път отдавна вече, сега само давам съвети  Joy имаш предвид Луси вероятно.

Луси, ти само толкова ли? Или от купонясване нямаш време?

Направих лазаня, пека и тиква. Утре ще правим меденки, ако не ми щукне още тази вечер да ги пробвам, малко като репетиция  Mr. Green Взех от кумата ските и обувките и щеките на джуджи и каска и очила и термо бельо, аз пък си обух обувките и грейката и правих ревю (голям кеф ми беше) и съм уцелила цвета на грейката с цвета на скиорските обувки  Mr. Green

# 100
Аааа  така нЕма да се разбЕреме!  Naughty
Разни ми ти болести, разни ми ти работни дни по празниците, нам си кво си...
Я веднага да оздравяват всички болни!
А всички, които са на работа по празниците да го пишат "снеговито"  hahaha и да го ударят на уволнение! Joy

Аз днес съм много щастлива!
Получих писмо (и то в събота, забележете!!!), което очаквам ЕДНА ГОДИНА!
По Коледа наистина стават чудеса! Simple Smile

# 101
Аааа  така нЕма да се разбЕреме!  Naughty
Разни ми ти болести, разни ми ти работни дни по празниците, нам си кво си...
Я веднага да оздравяват всички болни!
А всички, които са на работа по празниците да го пишат "снеговито"  hahaha и да го ударят на уволнение! Joy

Аз днес съм много щастлива!
Получих писмо (и то в събота, забележете!!!), което очаквам ЕДНА ГОДИНА!
По Коледа наистина стават чудеса! Simple Smile

Браво Джулс, честито. Пожелавам ти чудесата да не спират и да не са само по Коледа. Бъди щастлива.

# 102
Благодаря ти, Хаясче, да ти се връща Hug и в някои други аспекти...  Whistling  Laughing

# 103
Добро утро!

Да чукна на дърво, А. е по-добре Praynig
ДжулкоУ, браво! Успех и много късмет и нека чудесата не свършват Hug
Луси, нЕмаш време от купон, а Laughing Забавлявай се на 100 % Hug
Ще почвам днес с приготовленията...

# 104
Добро утро!

Harukaze, нова година - нов късмет /гадже/  Wink

Тедко  бързо възстановяване на А Hug

Джу, какво си чакала 1 година? Честито!

Пол, чак аз се зарадвах вместо теб за почивните ти дни  Hug

Вчера пак правихме меденки, тази година за 4-5- или 6 -ти път вече не помня  Joy
Днес ще пържа риба.

За утре съм решила: имам салата Ропотамо от мама, ще напълня чушки и лозови сърмички с ориз, може и леща малко да направя, задължително содена питка ( много я обичам и защо я правя само на Бъдни вечер - не знам  dontknow ), ошав, и разни такива неща ще сложа на масата - Бон апетит  Grinning

За Коледа ще правя бонбони Рафаело, кой от вас беше спец на тях? Имам всички продукти и се надявам да станат толкова вкусни колкото съм ги опитвала на едно събиране. Тези домашните по - ми харесват от купешките  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт