Жената Лъв 67-ма тема

• 28 940
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • София

Венчо, ти ще свикнеш за няма и седмица.

Ма аз го имам от около три седмици, а подобрението в уменията ми не е много  Embarassed Joy!

# 61
Джули, не мога да се кооринирам, бре  Crazy. Не знам дали да го плъзна, дали да го натисна, дали да го чукна. Ръкомахам като малоумна  hahaha.

Joy  Joy Joy

Вени, от телефона ли да вляза или имам икона в него за гугле плей? Баси като индианец се чувствам. Ай да направим така. Да се видим, аз ще ти покажа кога да плъзнеш, кога да чукнеш и кога да натискаш и разни други хитрини, пък ти ще ми покажеш как да си инсталирам разни неща  hahaha

Имам едно сега - актуализация на софтуера и се чудя да го пусна ли или да не го барам  newsm78

# 62
  • София
Начи дойде ли Джули, почвам да пиша с грешки - тва е закон  Joy!
И по двата начина можеш, както ти е удобно, Хаясче  Peace. Актуализации съм правила вече два пъти - не е имало проблем. Само знай, че му отнема известно време и се рестартира. Погледни дали батерията ти е достатъчно заредена, че е лошо, ако по време на ъпдейт вземе да свърши.
Трябва да се видим, вярно е, ама не знам кога  Crazy.

# 63
Вени, знаЙш ли как си проверявам постовете по 3-4 пъти преди да публикувам, щото знам, че Джулката е тук  Joy Дай да измислим нещо да се видим за малко поне, че сигурно досадихме на другите с тия телефони  Mr. Green

Аз обаче току що установих, че съм голяма бяла птица, чакам да ми е активен дейта пакета, а след инсталацията мацката ми каза да си рестартирам телефона, пък аз готвех и забравих и чак сега ми проблясна тая дребна подробност.

# 64
Ех, аз викам чей да си трая за грешката, че отдавна не съм се вясвала и да не почвам от вратата за краката, ма вие сте чудо! Joy
За Гугъл Маркета нЕмаш ли икона в менюто?
При мен е на 1- ва страница. Mr. Green

Венчо, явно нЕмаш мноу свободно време, за тва не си го разучила, споко.

Ше се виждате, начи, а?
Завид, завид!
Напрайте си барем по една снимка, да ви видя после у Фейса!

# 65
Добро утро  Hug

Ако някой чете ще каже, че не сме спали  Joy изписахме темата  Joy

Джулс, видЕх го това иконче, едното нещо вече е инсталирано, само не мога да си направя настройките за интернета и то само от телефона, другото е направено.

Желая на всички хубав ден, за мен е последен работен за тази година. Утре ще ме местят в друга стая и от 12ч. започва празнуването във фирмата. Първо ще ни събере Дженерал Мениджъра, после ще се събираме по отдели, след това отиваме на стадиона в Костинброд мъжете от фирмата ще играят мачове и след това ще се приберем да си нахлузим униформите за партито  Joy
Рапорт даден  hahaha

# 66
Желая на всички хубав ден, за мен е последен работен за тази година.

Дали ще е само за ТАЯ година?  Mr. Green Joy

Кои баш настройки те тормозят, я кажи да помагам?

# 67
Желая на всички хубав ден, за мен е последен работен за тази година.
Дали ще е само за ТАЯ година?  Mr. Green Joy
Mr. Green Спя още и не схванАх  newsm78

Ми за да ми тръгне интернета от оператора, трябва да направя настройки на телефона. Имам едно "Данни" като го пусна има интернет. Обаче дали минава през оператора или върти сметка. Влизам в настройки, после в мобилни мрежи и включвам Използване на пакетни данни. Обаче какво ми пише "ВНИМАНИЕ""При свързване за пакетни данни, може да се начисялт допълнителни такси. Продължаване? А сега де  newsm78 От там ли трябва да го активирам? Или има друго някъде.

# 68
Добро утро!

Всички сме си у дома. Децата не ги пуснах на у-ще, но и да ги бях пуснала нямаше да стигнат/стигнеме до никъде. Mr. Green

# 69
  • Варна
Добро утро!
Тук е некъв кошмар! Shocked Сутринта след като си изринах колата от снега, запалих и вече си мислих, че всичко е наред и... ядец. Гумите са залепнали в леда за асфалта. Twisted Evil
Рейче, с какво се прибра мъжа ти? ММ е на път , не знам обаче от Русе до Варна как ще се добере. newsm78

# 70
Много е сладко това детенце  Heart Eyes

Тони, с пътническият влак и после е взел колата си и бавничко, бавничко, че до тук.
Ти заведе ли децата или си ги прибра пак?

Девер ми е в Бургас от вчера и не може да се прибере  ooooh!

# 71
  • Варна
 Grinning Хлапето е сладурче.
А, дребните са си вкъщи. Каката я заведох до училище пеш. Така и ще я прибера, а малките чакат "кротко" в къщи.

# 72
Хаясче, ако понякога си в роуминг или просто твоя оператор няма обхват и използваш чужда мрежа, до иконката за интернет ти се появява едно R.
Тогава ако сваляш, пращаш и т.н. може да те таксуват, но то предупреждава и те пита дали искаш да продължиш.
Включвай смело и безотговорно! Mr. Green
За последния работен ден имах предвид, че може да е последен по принцип, не само за тая година. Joy

Завиждам ви за снега. Sad

И чао, 7.40ч е тук, отивам на бач.

# 73
За последния работен ден имах предвид, че може да е последен по принцип, не само за тая година. Joy

Аууу, не, моля ти се, не ми се преживява повече безработен период. Имам намерение да си работя дълго, че и други мисли и планове ми се мъдрят из главата, за осъществяването на които трябва да работя, но тях ще си ги запазя за сега за мен си, пък като ги осъществя ще ги споделя с вас.

Иначе пускам си нет-а и ще си гледам кефа, благодаря ви за помощта  Hug Hug Hug

# 74
Джуджи, Джулката има напредвид, че утре може да е последният ни ден по принцип предвид краят на света утре. Joy
По темата за телефоните не мога да се включа много. Сещам се само за една случка с моят телефон и дребният, който, свикнал от таблета, се опитваше неуспешно да "разпъне" една снимка. hahaha

Норче, това хлапе го мернах у фейса и си помислих - яко са му намазали бузите с червено. hahaha Много е сладко наистина. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт