Парфюмни размисли и страсти - 167

• 43 433
  • 713
  •   1
Отговори
# 195
Момичета,
признавам си че не съм чела темите, но знам че съм сред професионалистки Simple Smile
Моля само да ми кажете има ли БГ сайт в който мога да си поръчам парфюм и да съм спокойна за качеството?
Не няма такъв, всичко зависи от парфюма който желаеш, от късмета ти и от доста други неща. Има тема за сайтовете четете там!  bouquet
Ако искаш Шанел или Диор от сайт няма как да си спокойна. За Кашарел обаче сигурно ще си. Всимко е много относително.

# 196
Момичета,
признавам си че не съм чела темите, но знам че съм сред професионалистки Simple Smile
Моля само да ми кажете има ли БГ сайт в който мога да си поръчам парфюм и да съм спокойна за качеството?
Не няма такъв, всичко зависи от парфюма който желаеш, от късмета ти и от доста други неща. Има тема за сайтовете четете там!  bouquet
Ако искаш Шанел или Диор от сайт няма как да си спокойна. За Кашарел обаче сигурно ще си. Всимко е много относително.

Аз съм по-скромна в изискванията си, ползвам само 212, но сега видях добра промоция на Bvlgari Omnia Crystalline  в Ензо и се чудя дали се излъжа.

# 197
Момичета,
Не няма такъв, всичко зависи от парфюма който желаеш, от късмета ти и от доста други неща. Има тема за сайтовете четете там!  bouquet

Аз съм по-скромна в изискванията си, ползвам само 212, но сега видях добра промоция на Bvlgari Omnia Crystalline  в Ензо и се чудя дали се излъжа.
Абсолютно не, ако приемаш съвети. От там дадоха последните месеци доста ментета на съфорумки. Виж в темата снимки и истории и не си давай парите на вятъра.

Една дама, която е от нашия отбор гостува в блога на любима съфорумка и стилист Мария Люцканова.
Много ми харесва снимката с парфюмите и маслата. Сакото и шала също.

Последна редакция: ср, 26 дек 2012, 19:55 от densi

# 198
Честита Коледа на всички. Тези дни бях безпарфюмна, не посегнах към нито един парфюм, за да не го свързвам после с отрицателните си емоции около празниците. Годишните награди на Натали обаче ме развеселиха истински, даже и аз присъствам в номинациите, а за мен това е огромна чест Simple Smile.
Като четох предишните страници, и се опитах да се върна мноооооооого назад във времето, за да изровя някакви спомени за парфюмите, които съм имала в далечното минало. Тогава нямаше особено богат избор, всяка средностатистическа абитуриентка получаваше на бала си по два-три чадъра и по пет-шест дезодоранта "Зелена ябълка" Simple Smile. Наред с разните Рексони, Импулси, помня един парфюм, който обожавах - Пани Валевска. Ако сега ми попадне, едва ли ще припадна от възторг, ама тогава ми се е струвал много класен Simple Smile. Помня и Бич може, имаше и едни мънички, ако не се лъжа, Бик, биг или нещо такова - с червено, зелено или синьо капаче.
Обаче това, което от няколко дни се опитвам безуспешно да си спомня, е някакъв бегъл спомен от детството ми за руски (може би) парфюм с флакон във формата на мече или нещо подобно. Напълно е възможно да си внушавам, пусках в гугъл "duhi медведь", ама ми излязоха основно Путин и Медведев Simple Smile. Ако някой се сеща и не е само плод на въображението ми, да помага, моля  Hug.

# 199
А как Марта и Ковачева го обичат Кученцето и дори го намериха. Забравих обаче кой точно. Мисля, че е скъп подарък на Марта. Беше носен и на срещи. Натали също го харесва и доста други дами го припознаха като скъп спомен. Аз не го знаех.

# 200
Боже, значи не съм си го фантазирала. Аз съм била малка и не помня аромата, но имам смътен спомен за бутилчето. Как ли не го търсих, ако някоя от дамите, които го притежават, ми прати линк към  снимка, ще съм много благодарна  Hug.

# 201
Обаче това, което от няколко дни се опитвам безуспешно да си спомня, е някакъв бегъл спомен от детството ми за руски (може би) парфюм с флакон във формата на мече или нещо подобно. Напълно е възможно да си внушавам, пусках в гугъл "duhi медведь", ама ми излязоха основно Путин и Медведев Simple Smile. Ако някой се сеща и не е само плод на въображението ми, да помага, моля  Hug.
Не само, че се сещам, ами от нашите остана в наследство цяла бутилка от този "шедьовър". Бутилката представлява нещо като айсберг, върху който нестабилно се закрепва стъкления похлупак с мечката. Под него има пластмасова капачка на винт и е сплаш. Вместимостта му, като гледам, е поне 200 мл. И кученца намерих в архивите... Със синя и червена панделка.
Като ида някой ден до другия апартамент, ще го снимам! Grinning

ПП. Всъщност, ето го! Laughing Одеколон "Северний"  http://steclub.ru/forum/54-1232-1

Последна редакция: ср, 26 дек 2012, 21:12 от Бижy

# 202
Хм, аз някакви други спомени имах - за по-малко бутилче Simple Smile.

# 203
А това ли е парфюма, за който ти си спомняш? Защото, ако е той, не е малко шише.

# 204
По-скоро не е този, аз сега се ровя в този сайт, към който си пуснала линк. Не знам защо, но по някакъв начин го свързвам с мечето Миша от олимпиадата в Москва - може би са си приличали, а може би аз бъркам и такъв парфюм въобще няма Simple Smile.
П.С. А може и да е било някакво детско парфюмче Simple Smile. Била съм малка, едва ли ще ми подарят дамски парфюм...

Последна редакция: ср, 26 дек 2012, 21:43 от System Error

# 205
Не е този парфюма.Сега и аз се сещам,че доста писаха за него и снимки намериха,но и аз нищо не открих.
Шишето е във форма на мече,като плюшено и има панделка на врата.Малко прилича на Миша в главата.

# 206
Не е този парфюма.Сега и аз се сещам,че доста писаха за него и снимки намериха,но и аз нищо не открих.
Шишето е във форма на мече,като плюшено и има панделка на врата.Малко прилича на Миша в главата.
Точно това е, да, имаше панделка, вероятно червена.

# 207
  • на североизток от Рая
  Laughing Май всички търсим сега това мече. И аз ровя, но напразно. А това, което Бижу показа, майка ми го имаше. И аромата помня даже. И не ми харесваше. А мечето, което издирваме, пак го имаше майка. И дали няма да се сети за него. Ще я питам като я видя.

Аз имах някаква тоал. вода, преди абитуриентската ми е било, беше в прозрачно шише с ноти на него. Ама не помня име. А как хубаво ухаеше пущината. Не съм се сещала да ви питам.
 Тук доста от вас имат детективски нюх и сигурно ще издирят какво търся. Laughing

# 208
Точно това е, да, имаше панделка, вероятно червена.
Точно така е Собачка е с панделка. Кой го носи на срещата?

# 209
  • на североизток от Рая
 Погледнете тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=581303.90  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт