Парфюмни размисли и страсти - 100

• 35 510
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Натали, ето го нашето куче  Grinning . В ebay се продава за 49$

Shocked Shocked Shocked
Това съм го имала и аз!!!

# 91
  • Германия

Лелелеееееееее, Марта, задавих се просто! Hug Че и се просълзих. Може ли линк, или поне име. Нищо не помня друго, освен аромата вътре.

# 92
  • Враца
На мен Сицилията най-много ми допада в дъжд!

Такова кученце май и аз си спомням!  Shocked

# 93
  • Германия

Такова кученце май и аз си спомням!  Shocked

Ако още някой си спомни, ще се преброим наборите Hug Hug Говоря за нещо, отпреди 32 години. ooooh! Не знам вие кога сте го имали, винаги съм смятала, че е безследно изчезнало.

# 94
  bouquet

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 21:41 от catwomann

# 95
  • София
Натали, не издавай четата  Laughing
Ти ми помогна в търсенето като написа, че е руско. Аз изобщо не си спомням аромата.

RUSSIAN USSR DOG DOGGIE PERFUME VINTAGE GLASS BOTTLE *

http://cgi.ebay.com/RUSSIAN-USSR-DOG-DOGGIE-PERFUME-VINTAGE-GLAS … TLE-/350294392559

Сега видях, че обявата е от 2009

# 96
Moмичета,имам нужда от вашата помощ.Днес получих този парфюм от charlie .Продаде ми го за  60 лв и платих 5 лв за доставка по еконт с пощенската услуга =65 .Парфюма беше обявен за 40 мл.Но според мен е 30 и не ме уведоми,че е тестер.Струва ми се ми излезе скъпо.Моля погледнете снимката и си кажете мнението за милилитрите,права ли съм http://catwomann.snimka.bg/macro-shots/alksal.590171.23320347
Ако флаконът е 60мл,това са около 35мл,а може и малко повече да са,но снимката не е достатъчно ясна,не се вижда до къде точно е течността,за цената незнам,не съм фен на Alien,а и всеки решава сам за себе си,колко е готов да плати.

# 97

Хихи, имах куче, имааааах! Party Joy Crazy С червена панделка! Не помня аромата... Thinking

catwomann, очевидно е 30, ако флакона е 60 мл, е точно на половината!

ПП. Не, това което видях като линия на парфюма, всъщност е задния ръб на шишето. Записах снимката и я просветлих, за да видя. Определено е повече от 30 мл. около 40, да речем. Не си чак толкова излъгана за милилитрите. А за цената - наистина всеки преценява! Това, че е пропуснала да ти каже, че е тестер, е неприятно обаче.

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 14:10 от Бижy

# 98
  bouquet

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 21:41 от catwomann

# 99
  • Враца
е не е точно до половината , защото течността изпълва и горе при гърлото, а там по принцип няма парфюм . Аз бих го обявила за 32 мл като количество.  Peace
Едт или Едп ?

# 100
  bouquet

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 21:42 от catwomann

# 101
  • Германия
Хихи, имах куче, имааааах! Party Joy Crazy С червена панделка! Не помня аромата... Thinking

[/quote]

Нямате си представа каква работа свършихме, покрай юбилея. Hug Hug Била съм от другата страна на монитора и знам как отчаяно и носталгично се търси нещо от детството. Оставихме достатъчно нишани и ключови думи, за да ги открие някой. А да имам снимката и възможността да го купя, не е за мислене просто, колко хубаво ми е. Ароматът на Собачка е почти 1:1 с този на L'Air du Temps Nina Ricci. Предполагам затова не съм оставала без този парфюм наоколо. Марта, благодаря ти!  bouquet

catwomann, Hug, не познавам цените при вас, но си разрешавам да мисля от моята камбанария, че ако съм си мечтала за парфюма, няколко лева напред или назад, не биха ми изяли радостта. Винаги е обаче тъжно да си мислиш, че си преметнат и те разбирам небивало добре. Това май, при такива сделки ми се струва неизбежно. Или магазин или вечното чувство, че нещо не е наред. Освен, ако не кажеш от мен да мине. Hug Hug

# 102
  • Бургас
и аз съм имала кученцето  Laughing
Вили, аз не съм пристрастна към Паломата и ще се опитам да ги класифицирам така:
Ароматния еликсир е най мъхов и билков
Ноуинг е главоболен "розов" /от роза/ шипър, в който аз надушвам мед, който ми дере на гърлото
Палома е златната среда, по-цветен от Ароматния еликсир, но пък и без главоболната сладост и  на Ноуинг. Бих я носила с удоволствие, но най-предпочитан от мен е АЕ
Натали, много ти благодаря за милите думи, много приятно ми стана  Hug

# 103
  • Балчик
Честита юбилейна темичка на всички! Аз чета от времето, когато Монда пишеше, но и тогава пишех, както сега- много рядко. Но за сметка на това не пропускам нито дума от написаното от вас и ви се възхищавам. Кученцето и аз го помня, но не помня как миришеше.

Рапунцел и аз от снощи се треса в треска, и моят син е 4 клас. По думите му се е справил добре, ще видим резултата.

Натали, външното оценяване е задължителен писмен тестови изпит в края годината от 4 до 7 клас.

П.П Не съм си купувала парфюм цели 2 месеца.

П.П.П Днес докапчих Jasmin noir, отливка от Бижу и веднага започна да ми липсва този аромат.  Heart Eyes

# 104
  • Враца
ga_aMa_He прекрасно описание ! Благодаря за положеното усилие!  Hug
Сякаш си го представих, но още повече се уверих , че .. "няма да ме грабне" Simple Smile

И ... някой ти е откраднал аватара!  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт