Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов)

• 190 857
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • UK
Хотелската част е изградена и чака изработването на мебелировката. Надяваме се до 20 февруари да има работеща част от него..
Пациенти на клиниката, които са в процедура, ще могат ли семейно да се ползват от хотелската част и какви ще са цените за нощувка за 2-на стая примерно?  bouquet

# 121
Записвам  се да следя темата, че много надежда имам за тази МБАЛ Надежда Simple Smile.
Повечето въпроси, които имах бяха вече зададени и получиха отговор, но искам и аз да попитам за вагиналното раждане след секцио (понеже и аз съм такава кандидатка), ако се разбереш с един лекар и той е съгласен да поеме този "риск", а не е на смяна когато започне раждането, другите доктори дали ще се съобразят с желанието и уговорката ми с първият доктор?

Предварително благодаря за отговора и успех на клиниката!    bouquet

# 122
  • София
Записвам се и аз да следя темата.
Доста добри отзиви чух Simple Smile Сега ще звънна и да се запиша за разходка  Wink

# 123
здравейте,
може ли някой да ми каже как стои въпроса с договорите, конкретно за услуги, сключени с клиника ЦРЗ Надежда/Д-р Малинов-Тъканна банка за стволови клетки?  Трябва да си подновя срока на договора, но "Малинов" и "Надежда" вече са отделени  newsm78

# 124
Здравейте!
Записвам се да следя темата.  Simple Smile

# 125
  • София
Болницата е страхотна!  Grinning
nani_ , мога да дам едно предложение - за пациентки, които са заченали в болницата, ако може да има някаква, макар и минимална отстъпка при раждането там.
Пожелавам ви много бебета и много сбъднати Мечти!   bouquet

# 126
  • София
здравейте,
може ли някой да ми каже как стои въпроса с договорите, конкретно за услуги, сключени с клиника ЦРЗ Надежда/Д-р Малинов-Тъканна банка за стволови клетки?  Трябва да си подновя срока на договора, но "Малинов" и "Надежда" вече са отделени  newsm78
тук има информация:

http://www.bioregeneration.bg/malinov.htm

# 127
А  аз предлагам  безплатно раждане за всяко 4-то  и следващо дете заченато в клиниката  Laughing  bouquet

# 128
Вали...ти май клониш към 4...заподозрях те  Mr. Green Mr. Green
Разбираемо е, пристрастяваш се към екипа, удоволствие е да си в техни ръце и искаш още и още деца  Mr. Green
Но момичета отстъпки, че и безплатно...защо? Ние сме тези, които трябва да сме им безкрайно благодарни, те са си свършили работата и то перфектно, защо да го правят без пари Wink

# 129
След секциото в реанимация е необходимо да пиете доста вода - можете да си донесете собствена или да ви наливат от диспенсерите в болницата. Сок от ябълка не носете - пълен е с консерванти, а и само ще ви престърже празния стомах.
За вагинално раждане след цезарово сечение - всеки случай се решава индивидуално и ми е трудно да отговоря на въпроса.
Хотелът още не работи, предстои да бъде пуснат скоро, затова и не мога да дам все още цени. Предвидено е да можете да сте там семейно. Като имам конкретни отговори за него ще ви информирам.
За вече подписани договори с тъканната банка в Малинов - трябва да дойдете на място, за да се оформи документално прехвърлянето на пробите. Практически всички взети до момента стволови клетки са си при нас, при Малинов няма такива. Затова и прехвърлянето е само на документите. Като дойдете в МБАЛ Надежда за подновяване на договора ще ви обяснят всичко подробно.
За отстъпки при раждане на наши бебета - така изчислена цената е доста добре балансирана и не са предвидени допълнителни отстъпки. Всички, които ще раждат при нас и ще съхраняват стволови клетки в Биорегенерация ползват отстъпка в размер на 500 лв от цената за стволовите клетки.
За безплатното раждане - Вале, би било чудесно, но да ти кажа и на мен в банката не ми опрощават всяка четвърта вноска, настояват да си я платя Wink
В момента няма разлика в цената за нормално раждане, цезарово сечение и раждане на едно бебе или на близнаци.
Вече имаме 25 бебета!! Heart Eyes

# 130
Nani_,

Имам конкретен въпрос, записах се при д-р Сигридов за първи преглед, 3 бременност, 3 секцио, 2рото беше преди 1 година и 2 месеца, а първото преди 3 години и 1 месец, и двете в токуда при д-р Димитров. Не съм пациентка на клиниката, но искам да стана, дали трябва да се следя и по каса, ако д-р Сигридов се съгласи да ме проследи до края? Дали има лаборатория за изследванията при вас? Дали се издават болнични от вас, интересува ме 45 дневния преди раждането само.Става дума за септември месец  Wink

Последна редакция: пт, 15 фев 2013, 19:34 от GoKo

# 131
Знаете ли дали разчитането на резултати от микробиология и цитонамазка се заплаща? И колко?
По телефона казаха че са готови, да ги взема от регистратура и да ги занеса на доктора да ги разчете. Не можаха да ми отговорят на горния въпрос.

# 132
Това би трябвало да сте се разбрали с доктора, който ви е преглеждал и назначил тези изследвания, принципно не би трябвало да се плаща, освен ако не ви преглеждат пак.

# 133
Не съм. Сефте ми беше ходенето за изследванията.
А и телефона му нямам.

# 134
  • София
Това би трябвало да сте се разбрали с доктора, който ви е преглеждал и назначил тези изследвания, принципно не би трябвало да се плаща, освен ако не ви преглеждат пак.
Така е,попринцип не се плаща,но ако трябва някакви допълнителни прегледи да се направят си се заплаща.
 Макар че на мен от регистратурата упорито искаха да ми записват час,при условие че им казах,че просто искам да знам доктора кога ще е в болницата,за да ми погледне изследванията и да ми каже дали всичко е наред.Не се разбрахме с жената и аз звъннах директно на моят доктор от мбал Надежда и след като му изчетох какво са написали,ми каза че няма смисъл да се разкарвам,всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт