Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов)

• 190 861
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Да, но Естел няма телефон...така че в такъв случай направо без час може да отидете пред кабинета на доктора и да кажете, че носите изследвания, той ще ви каже дали ще ги погледне или какво трябва да направите...момичетата от регистратурата няма как да знаят това.

# 136
Nani, началото или края на март се очаква да се подпише договора със здравната каса,защото аз края на март ще раждам,а малко или много Касата ще поеме част от сумата,ако ли не-трябва да си направя сметката по-рано.

# 137
Nani бих искала да те попитам още нещо, дали изяснихте каква ще бъде цената на престой(ако се роди преди договора със ЗК) за бебето, ако се наложи такъв извън клиничната пътека?

# 138
да се запиша и аз да ви следя  Heart Eyes и аз ще раждам в тази уникална болница и страхотни лекари. Др. Ташков ще ме изражда, страхотен професионалист, и Др. Сигридов също е страхотен  Hug Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet

# 139
След като започнем работа с касата ще има преизчисляване на цената ( ще е по-ниска). Подадена ми е информация за началото на м. март, но докато не е факт не бих искала да ви подвеждам. По-разумно е да се приготвяте за сега действащата цена, пък като се започне работа по каса паричките, които ви останат в повече няма да са ви излишни за други ваши нужди baby_neutral .
Престоя на бебето сега извън дните, които поема основния пакет не се заплаща. Заплаща се само престоя на майката по 70 лв на ден. Като се започне работа по каса тогава ще мога да ви кажа извън пътеката какво ще се плаща, едва ли ще е повече от сега.
GoKo нека да сключим договора и ще ви отговоря по-конкретно, сега каквото и да кажа ще ви подведа. Лаборатория имаме и то доста голяма.
Съжалявам за късните и кратки отговори, но претърпях инцидент и ми е трудно да гледам и пиша, светлината ми мъчи очите ( с наранена роговица съм).

# 140
  • София
След като започнем работа с касата ще има преизчисляване на цената ( ще е по-ниска). Подадена ми е информация за началото на м. март, но докато не е факт не бих искала да ви подвеждам. По-разумно е да се приготвяте за сега действащата цена, пък като се започне работа по каса паричките, които ви останат в повече няма да са ви излишни за други ваши нужди baby_neutral .
Престоя на бебето сега извън дните, които поема основния пакет не се заплаща. Заплаща се само престоя на майката по 70 лв на ден. Като се започне работа по каса тогава ще мога да ви кажа извън пътеката какво ще се плаща, едва ли ще е повече от сега.
GoKo нека да сключим договора и ще ви отговоря по-конкретно, сега каквото и да кажа ще ви подведа. Лаборатория имаме и то доста голяма.
Съжалявам за късните и кратки отговори, но претърпях инцидент и ми е трудно да гледам и пиша, светлината ми мъчи очите ( с наранена роговица съм).
Nani, много жалко че си пострадала. Мисля, че никой не би се разсърдил ако временно не отговаряш на въпросите ни. Бързо възстановяване.
Може ли някой да ми даде информация относно следене на бременност в болницата: възможно ли е това без да съм била тяхна пациентка преди ? Имат ли пакет "женска консултация", всички лекари ли провеждат такава или само част, как мога да си запазя час за преглед ?
Благодаря предварително !

# 141
а аз както винаги не доразбрала  Grinning  към тези 1750 лева влизат ли и упойката при нормално раждане,  и дали мога да поискам да съм самичка в стаята с бебето, друга родилка да няма при нас и цената пак да е същата  newsm78  Hug  bouquet 

# 142
  • София
мен ме интересува има ли някакъв интернет вече в болницата?
дали да си нося личен.
на регистратурата продължават да дават стария списък.  Rolling Eyes

# 143
а аз както винаги не доразбрала  Grinning  към тези 1750 лева влизат ли и упойката при нормално раждане,  и дали мога да поискам да съм самичка в стаята с бебето, друга родилка да няма при нас и цената пак да е същата  newsm78  Hug  bouquet 

Здравейте мами! Нова съм от форума но отдавна вече ви следя тайничко Simple Smile
Бях миналата седмица на ден на отворените врати и ни показаха всичко. Страшно чисто е и ме впечатли факта че всичко е измислено с цел да успокоява родилките, а не да ни стресират още повече както в другите болници!
Относно здравната каса, жената която ни разходи каза че БИ ТРЯБВАЛО да включат договор със здравната каса на 6 март, но все пак, заради нашата страхотна бюрокрация, докато не е подписан договора, нищо не е сигурно. Пак при разходката, жената (съжалявам, но не й помня името) ни каза че в цената влиза епидуралната, различните медикаменти, самото раждане, престоя, грижите за бебето, храната... Абсолютно всичко. Даже ти дават чехлички, нощница, болничен халат, дрешки за бебето, шишета, помпи за кърма, памперси, адаптирано мляко... Единствено трябва да си носиш документите, четка и паста за зъби и ако искаш да си вземеш топъл душ преди самото раждане - кърпа.
Цената е същата за всичките стаи до колкото разбрах. Тези който са с 2 родилки, имат перденце между леглата, така че стаята пак може да бъде разделена.
Интернет в болницата има, освен че всяко едно легло има монитор с телевизия, интернет и някаква опция с която можеш да си видиш бебока ако е в кувьоз. На рецепцията долу няма безжичен интернет, но по етажите има, така че можеш да си носиш и лаптопа, телефона и т.н. и да си влизаш безплатно в интернет. Simple Smile
Все пак, аз не съм Nani, а външно лице, но се надявам все пак да съм ви била от помощ с тази информация. Ако мога да отговоря на още някой въпрос, с удоволствие. Simple Smile
Леко бременеене и раждане на всички мами и бързо възстановяване на Nani!!!

# 144
Аз съм "екскурзоводката", Надежда Стаменова се казвам, акушерка, водя и училището за бременни към болницата bowuu

# 145
Nani, ходила съм на тонове при теб   bouquet Сега освен казаното от теб, ще следиш ли тонове или вече е друг. Аз не че съм за следене, но питам вместо някоя бъдеща мама  Heart Eyes
Бързо възстановяване и се надявам да не е сериозно

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 14:58 от orhideq

# 146
Nani бързо възстановяване ти желая Simple Smile

# 147
Julymary  благодаря за полезната информация  Peace  bouquet

# 148
# 149
Nani , бързо възстановяване,пази се и не ни отговаряй докато не се оправиш напълно.Здравето ни е най-важно - това ни научихте в "Надежда".Мисля че всяка жена във форума ще прояви разбиране.

Общи условия

Активация на акаунт