Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов)

• 190 875
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Бързо възстановяване, нани, и лека почивка сега. Както казват и другите мами - не се преумаряй.  Гушкаме те силно и приятна почивка  Hug

# 151
Аз съм "екскурзоводката", Надежда Стаменова се казвам, акушерка, водя и училището за бременни към болницата bowuu

Ето защо информацията и тука и в болницата беше толкова изчерпателна!!! Simple Smile
Благодаря за това което правите, след "екскурзията" се върнах вкъщи и казах на бъдещия татко че вече си избрах болница!
Днес говорих и с гинеколожката която ме следи и тя каза че има намерение да мине тези дни и да говорите дали ще може да се сключи договор и с нея.
Бързо и леко възстановяване Ви пожелавам и се надявам скоро да се видим пак, като дойдем да "разходим" и таткото! Simple Smile

# 152
Живот и здраве ще раждам там на 15.02. Цената е 1750 лева.
Здравей,
Случайно попаднах отново на твоя пост и видях, че вече трябва да имаш бебче. Дано всичко е минало благополучно и да сте живи и здрави!
Когато имаш възможност, може да споделиш впечатления от престоя в болница.

# 153
  • София
вече има доста родени бебета, обаче никой не иска да се похвали  Mr. Green

# 154
здравейте мацки  Hug  аз да попитам ако дадем стволови клетки, 500 лева ли ще се намали от цената за раждането или аз както винаги не съм разбрала  Blush Laughing Laughing

# 155
здравейте мацки  Hug  аз да попитам ако дадем стволови клетки, 500 лева ли ще се намали от цената за раждането или аз както винаги не съм разбрала  Blush Laughing Laughing

Своловите клетки ги даваш/даряваш на твоето бебче Simple Smile
Т.е. ако решиш да го направиш с Биорегенерация и ще раждаш в МБАЛ Надежда, ще имаш отстъпка 500 лв за процедурата и съхранението на стволови клетки, понеже тъканната банка е в подземния етаж на болницата.
С други думи, не даряваш просто ей така стволови келтки и те ти ги заплащат, а по скоро обратното  Grinning

Повече информация за стволовите клетки можеш да намериш тук: http://www.bioregeneration.bg/
и ако решиш, можеш да отидеш директно в болницата и там едни много любезни момичета ще ти обяснят всичко най-подробно. Simple Smile

Все пак, сумата която се заплаща дори и в момента в МБАЛ Надежда за раждането, в никакъв случай не бих могла да кажа че е по-висока от другите болници. Ако си направиш една бърза сметка че в Тина Киркова или Майчин Дом само избора на екипа ти е около 900 лв, престоя ти е между 40 и 120 лв на ден, зависимост от стаята, 200 лв ако искаш епидурална, грижите за бебо не ми е много ясно колко са, носиш си всичко и условията са под всякаква критика...

# 156
Julymary  мерси за инфото   bouquet  не, цената е добра разбира се, просто аз както винаги не съм разбрала, не са ми ясни нещатата с раждането, документите и др. и за това все имам някакви въпроси, това ще ми е първо раждане и в главата ми има толкова неясни неща.  Crazy Rolling Eyes извинете ме ако има нещо мацки  Heart Eyes

# 157
Aisynkata, нали за това сме тук! Simple Smile
И на мен ще е първо раждане, въпреки че има още време...
Ако още не си го направила, обади се да си запишеш час в болницата за "разходката". Аз бях много успокоена, видях персонала и невероятната обстановка. Не очаквах толкова скоро да има нещо толкова "Европейско" в България! Simple Smile И естествено, получих страшно много информация. Даже в понеделник ще ходя пак, този път с таткото, да види и той къде трябва да ме закара или поне да знае къде ще ни е срещата когато малкия човек реши да излезе на бял свят! Simple Smile

# 158
Здравейте, аз лежах в Надежда заради отлепена плацента една седмица. Условията са супер-самостоятелни стаи, ТВ, тоалетна и баня. Три пъти на ден чистят и т.н. Всички са супер любезни и мили наистина. Тук е мястото да им благодаря за грижите. Плащаше се 70лв/ден в които е включена храна и лекарства. Запознах се с три момичета които бяха родили там през времето когато и аз лежах-двете естествено, а третата мадама секцио с близнаци. И при трите всичко беше минало без никакви усложнения. Казаха, че им дават бебетата на всеки 3 часа. Всички бяха много, много доволни. Всичко беше минало супер и бяха много щастливи. Трябва да си вземе човек само кърпа иначе осигуряват всичко останало. Още не работят по Здравна каса и раждането им беше струвало около 1700 лв но докторите очакваха всеки момент да сключат договор. Имам и снимки ама не знам как да ги кача. Дано съм била полезна.

# 159
2052Мерката, благодаря ти за споделените впечатления! Дано има повече такива!

# 160
Моля, моля  Blush

# 161
И още нещо важно за клиника Надежда. Имат дежурни екипи. Повечето доктори са от Тина Киркова. Ако отидеш през нощта има кой да те приеме и прегледа. Неонатологията е д-р Детелина Стоичкова. Проверих в интернета и видях, че е била началник отделение в Св. софия (бивша Тина Киркова). Други доктори са д-р Ташков, д-р Игов, има и още но не успях да ги запомня. Примерно при мен проблема беше че съм 28 седмица и бебето е много малко. Като питах ми казаха, че толкова малки бебета и карат в транспортен кувьоз до Майчин дом. Така, че имайте го предвид. Успех на всички.

# 162
Е това ме отказва от раждане там  Sad

Моя втори син роден в токуда беше приет в тяхната неонатология, която се води изключително добра, с пневмония и за 2 седици се прибрахме вкъщи, но бяхме там, не се е налагало да ни извозват до никъде. И сега пред мен стои въпроса, ами ако бебето има проблем ?

Нани, моля обясни за неонатологията, имате ли договор с Токуда?

# 163
Казаха, че им дават бебетата на всеки 3 часа. Всички бяха много, много доволни.

По тяхно желание ли бебетата не бяха при тях? Като ходих на отворени врати ми казаха, че целта е бебето да е максимално близо до майката - и след раждането си стои при теб за 2-та часа наблюдение и след това е непрестанно при теб в стаята. Това е малко като леден душ, въобще не съответства на думите на нани на Отворени врати, та искам да знам кой го е решил това да се носят на всеки 3 часа?

# 164
Ами да не ви объркам-все пак аз лежах през почти цялото време и съответно не съм разпитвала. Предполагам, че така како са ви казали в деня на отворените врати процедират. Много са съвестни и отговорни така че не се притеснявай.

Общи условия

Активация на акаунт