Да, и за мен това е най-логичния процес...Просто се надявам като наближи време, да не попадна на неуредици, затова смятам да се подготвя с инфо и да ги търся сама ако трябва
Но тъй като няма избор на екип, не знам дали ще притеснявам човека да идва извън работно време, просто и другите са много добри, от Игнатов също имам много добри лични впечатления
Според мен, ако кажеш, че си по спешност и ти се налага, ще помолиш да те приеме (не съм била при него в Надежда)

Хареса ми
След това около 30 мин ме шиха и тн. По пътя от операционна към реанимация си видях мъжа, после са му показали и бебето. След като ме пусна упойката почнаха да вливат болкоуспокояващи и пренощувах в реанимация. На сутринта пак в 6:00 те събуждат, вливат ти пак болкоуспокояващо , дават ти да пиеш един чай и те раздвижват. След това те свалят в стаята и ти карат бебето
В реанимация също ни ги доведоха за 10мин.
След това около 30 мин ме шиха и тн. По пътя от операционна към реанимация си видях мъжа, после са му показали и бебето. След като ме пусна упойката почнаха да вливат болкоуспокояващи и пренощувах в реанимация. На сутринта пак в 6:00 те събуждат, вливат ти пак болкоуспокояващо , дават ти да пиеш един чай и те раздвижват. След това те свалят в стаята и ти карат бебето
В реанимация също ни ги доведоха за 10мин.