Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов)

• 190 803
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Чудя се... няма ли практика човек да има връзка с даден лекар и анестезиолог там и да се процедира при спешен случаи така простичко-да им се обадиш? Както всъщност е навсякъде или поне когато аз раждах беше така Rolling Eyes

Да, и за мен това е най-логичния процес...Просто се надявам като наближи време, да не попадна на неуредици, затова смятам да се подготвя с инфо и да ги търся сама ако трябва  Mr. Green

# 706
Разбира се, че има начин! На прегледа, поискайте тлфна на доктора и му звънете на него. Аз поне така направих и съм доволна.

# 707
  • София
Разбира се, че има начин! На прегледа, поискайте тлфна на доктора и му звънете на него. Аз поне така направих и съм доволна.

Благодаря ти за съвета, това и ще направя  Hug

# 708
Jane, ти знаеш ли вече при кой ще раждаш?

# 709
  • София
Jane, ти знаеш ли вече при кой ще раждаш?

Ами понеже Сигридов ми препоръча Ташков за ЖК и аз останах много доволна, мисля при него Simple Smile Но тъй като няма избор на екип, не знам дали ще притеснявам човека да идва извън работно време, просто и другите са много добри, от Игнатов също имам много добри лични впечатления  Peace

# 710
  • Sofia
Джейн, кажи за Игнатов, имам час при него в сряда, тъй като Сигридов го няма. И още нещо, тъй като за пореден път ми преместиха часа, който ми е крайно неудобен, мисля да се пробвам примерно във вторник без час. Дали ще има нещо портив да ме приеме? СИгридов не ме е връщал...

# 711
  • София
Джейн, кажи за Игнатов, имам час при него в сряда, тъй като Сигридов го няма. И още нещо, тъй като за пореден път ми преместиха часа, който ми е крайно неудобен, мисля да се пробвам примерно във вторник без час. Дали ще има нещо портив да ме приеме? СИгридов не ме е връщал...

При Игнатов съм била на преглед в Шейново миналата година за мисед-а ми - невероятен специалист, не ме заблуждаваше с глупости, за разлика от Велев, който беше зам. шефа там и ме имаше само за подвижна касичка в частния му кабинет по 80 лв.... (сори за спама). Един от най-добрите специалисти по фм, като Сигридов, Марков, Стратиева, мисля че имаше и сайт. Не знам как е за израждане, но чувам добри отзиви, а и е много симпатичен и човечен Simple Smile Според мен, ако кажеш, че си по спешност и ти се налага, ще помолиш да те приеме (не съм била при него в Надежда)  Peace

# 712
  • София
Аз за раждане и по-специално секцио съм много доволна от д-р Ослеков и анестезиолог д-р Игов-незаменими Grinning

# 713
 Преди време писах и се надявах  Нани да ни информира  какви изследвания се правят на новородени ...
Това, което се споделя, че и стандартни изследвания  на всички новородени  не се правят е доста обезпокоително и разваля доброто впечатление за болницата....Sad

Токуда предоставя точно и ясно какви излседвания се правят на новородени.

Дано нани се включи и даде достоверна информация. 

# 714
Искам да помоля мамите, които са родили секцио, да разкажат подробно всичко, което им се е случило от момента на приемането, раждането и престоя. И също така в деня на изписване с какво почерпихте персонала, БАГОДАРЯ!

# 715
  • София
А аз бих искала да помоля мамите, които са раждали нормално с епидурална упойка, също да разкажат малко подробности от поставянето на упойката и чувствителността по време на раждането. Благодаря   bouquet

# 716
  • София
аз бях спешно секцио.
приеха ме през нощта, облякоха ми тяхна нощница, мериха тонове, преглед имаше с ехограф и за разкритие.
после клизма и разчистване на терена от растителност.
всичкото това беше в едно помещение.
оттам ме качиха на количка, наместиха ме в операционната, там анестезиолога докато слагаше упойка ме забавляваше и за няма и пет минути извадиха бебето, после всичко започва да ми се губи, защото се усмихвах тъпо  Crazy
като извадиха бебето само го видяха дали всичко му е наред и ми го представиха, целувки, прегръдки и го взеха да го носят някъде си.
бащата седеше в коридора, показали са го на него, снимал е колкото си иска.
мен после ме шиха и наместваха вътрешности. това е най-досадното, отнема към 20 минути  ooooh!
после ме занесоха в реанимация, срещнахме се с мъжа по коридора и него са го изпратили вече да си ходи.
аз седях малко в реанимация, веднага сле като си почувствах краката ме вдигнаха на раздвижване, като походих ме свалиха в стаята и ми донесоха бебето, това беше може би на 6-7 час.
аз лично не черпих никой нищо, изобщо не остана време, много скоростно ме изписаха, до последно не се знаеше дали няма да остана още.

# 717
  • София
аз бях спешно секцио.
приеха ме през нощта, облякоха ми тяхна нощница, мериха тонове, преглед имаше с ехограф и за разкритие.
после клизма и разчистване на терена от растителност.
всичкото това беше в едно помещение.
оттам ме качиха на количка, наместиха ме в операционната, там анестезиолога докато слагаше упойка ме забавляваше и за няма и пет минути извадиха бебето, после всичко започва да ми се губи, защото се усмихвах тъпо  Crazy
като извадиха бебето само го видяха дали всичко му е наред и ми го представиха, целувки, прегръдки и го взеха да го носят някъде си.
бащата седеше в коридора, показали са го на него, снимал е колкото си иска.
мен после ме шиха и наместваха вътрешности. това е най-досадното, отнема към 20 минути  ooooh!
после ме занесоха в реанимация, срещнахме се с мъжа по коридора и него са го изпратили вече да си ходи.
аз седях малко в реанимация, веднага сле като си почувствах краката ме вдигнаха на раздвижване, като походих ме свалиха в стаята и ми донесоха бебето, това беше може би на 6-7 час.
аз лично не черпих никой нищо, изобщо не остана време, много скоростно ме изписаха, до последно не се знаеше дали няма да остана още.

Много готино си описала нещата Simple Smile Хареса ми Simple Smile

# 718
Аз раждах с планирано секцио. Приеха ме вечерта преди секциото, настаниха ме в една стая, мериха ми тонове и се срещнах пак с анестезиолог. След това ме оставиха да си зяпам ТВ и ми казаха да не ям и да не пия вече нищо до сутринта. Пробудувах почти цялата вечер- добре, че си имах компания бях с още едно момиче та си бърборихме. На сутринта будят те в 6:00 взимат ти кръв, минават за клизма и чакаш да дойдат да те вземат с количката и да те свалят към операционната. Преди да вляза в операционната, ме вкараха в един кабинет, където пак мериха тонове на бебето и го гледаха на ехограф. Набодоха ми абокат и почнаха да вливат Натриев хлорид, поне 2-3- банки преди да влезеш в операция. След това ми обръснаха корема и отдолу , където бях изпуснала косъмчета и се опътихме към операционната. Там ме посрешна целия екип, много позитивни хора. Сложиха ми упойката, хваща веднага, пуснаха музика и се започна. 10 мин след като ме срязаха извадиха бебо, измиха го , прегледаха го и ми го показаха Simple Smile След това около 30 мин ме шиха и тн. По пътя от операционна към реанимация си видях мъжа, после са му показали и бебето. След като ме пусна упойката почнаха да вливат болкоуспокояващи и пренощувах в реанимация. На сутринта пак в 6:00 те събуждат, вливат ти пак болкоуспокояващо , дават ти да пиеш един чай и те раздвижват. След това те свалят в стаята и ти карат бебето Simple Smile В реанимация също ни ги доведоха за 10мин.

# 719
Аз раждах с планирано секцио. Приеха ме вечерта преди секциото, настаниха ме в една стая, мериха ми тонове и се срещнах пак с анестезиолог. След това ме оставиха да си зяпам ТВ и ми казаха да не ям и да не пия вече нищо до сутринта. Пробудувах почти цялата вечер- добре, че си имах компания бях с още едно момиче та си бърборихме. На сутринта будят те в 6:00 взимат ти кръв, минават за клизма и чакаш да дойдат да те вземат с количката и да те свалят към операционната. Преди да вляза в операционната, ме вкараха в един кабинет, където пак мериха тонове на бебето и го гледаха на ехограф. Набодоха ми абокат и почнаха да вливат Натриев хлорид, поне 2-3- банки преди да влезеш в операция. След това ми обръснаха корема и отдолу , където бях изпуснала косъмчета и се опътихме към операционната. Там ме посрешна целия екип, много позитивни хора. Сложиха ми упойката, хваща веднага, пуснаха музика и се започна. 10 мин след като ме срязаха извадиха бебо, измиха го , прегледаха го и ми го показаха Simple Smile След това около 30 мин ме шиха и тн. По пътя от операционна към реанимация си видях мъжа, после са му показали и бебето. След като ме пусна упойката почнаха да вливат болкоуспокояващи и пренощувах в реанимация. На сутринта пак в 6:00 те събуждат, вливат ти пак болкоуспокояващо , дават ти да пиеш един чай и те раздвижват. След това те свалят в стаята и ти карат бебето Simple Smile В реанимация също ни ги доведоха за 10мин.
еметоем, много ми е странно, че чак след 24 часа са започнали да те раздвижват, не трябва ли по-рано? Много ли те боля или болкоуспокояващите са достатъчни?

Общи условия

Активация на акаунт