Боя за коса - Вlondе 31 - Клуб на блондинките

• 89 457
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
  • В полите на Пирин планина
Аз не се суша със сешоар, защото нещата тогава стават още по-зле - разхвърчава ми се във всички посоки, защото е доста мека и тънка. Но я усещам много изсушена, дехидратирана. На външен вид не й личи чак толкова, но на пипане е като изсушена слама ...
Цвета поне си харесвам  Mr. Green

# 76
Аз не се суша със сешоар, защото нещата тогава стават още по-зле - разхвърчава ми се във всички посоки, защото е доста мека и тънка. Но я усещам много изсушена, дехидратирана. На външен вид не й личи чак толкова, но на пипане е като изсушена слама ...
Цвета поне си харесвам  Mr. Green
Няма пълно щастие, но цветът поне е прелюдия към такова!  Simple Smile Първо искам да ти благодаря за вниманието. Ще кача снимки с това, което съм направила с косата си.
 Искам да се обърна към всички - откъде си купихте инфраред преса, каква марка, модел, цена? Инфраред преса равно ли е на терапевтична преса?

# 77
Искам да се обърна към всички - откъде си купихте инфраред преса, каква марка, модел, цена?

Моята е тази, купена от същото място:
http://www.davidpostalmarket.com/index.php?main_page=product_inf … 0d3611ef6597b4664

# 78
Не успявам да убия оранжевия тон в косата си. Пробвах и зелен коректор, пробвах и син, пробвах и по- силен окислител, за да се изтегли пигмент и пак не става. Май някъде бъркам.

Анч, съжалявам, че не се е получило.  Peace Борбата с нежеланите оттенъци наистина е голяма... Tired

Пробвай с друга марка боя и коректор.  Rolling Eyes
И аз мисля като Lady Brinne за по- висок номер боя с по-нисък % оксидант.  thumbsup

Момичета, аз не се сдържах и си взех син прах на Сери и Лореал Кастинг 1021... Не знам какво ще се получи,но ще си вадя кичури в домашни условия и ще ги матирам с боята. newsm17

# 79
  • В полите на Пирин планина
Sassie , стискаме палци  Peace

Аз от желание за по-пепелява коса си сложих вчера от Ледената зора на Престиж и кичурите, които са ми до лицето и са малко по-светлички, станаха със сребрист отенък  Mr. Green Но не е нещо фрапантно сиво и предполаам ще се поизмият бързо.

# 80
  • в 1001-та нощ
...Въпреки всичко ми се иска да пробвам боите на Милк Шейк, които Аленка спомена преди време, но все още не съм открила. Hug

последния цвят, с който те видях е великолепен и много ти отива, за мен МШ не изсветляват достатъчно, но за твоя цвят - си струва да се пробва  Peace Heart Eyes

bouquet
Записвам се и аз тук. Току що боядисана с Кюн 1517  с 9% Peace Само корени правих (второ боядисване ми е с нея)трудно ми е на лампа да преценя, но мисля, че е станал много добър цвят.
Благодаря на всички, които я препоръчаха   bouquet

учудвам се, че с 9%  Rolling Eyes ако основата не е много светла, като падне боята е възможно косъмът да оранжевее - заради недостатъчно изсветляване  Rolling Eyes

# 81

bouquet
Записвам се и аз тук. Току що боядисана с Кюн 1517  с 9% Peace Само корени правих (второ боядисване ми е с нея)трудно ми е на лампа да преценя, но мисля, че е станал много добър цвят.
Благодаря на всички, които я препоръчаха   bouquet

учудвам се, че с 9%  Rolling Eyes ако основата не е много светла, като падне боята е възможно косъмът да оранжевее - заради недостатъчно изсветляване  Rolling Eyes
Основата ми е между 7 и 8, достатъчно светла, според мен  Thinking
а и аз не целя чак толкова светъл цвят, като твоят, трябва да я снимам някой ден.

# 82
  • Parsberg
Здравейте,

аз цял живот съм си блондинка ,но все още не съм намерила точната марка и номер боя за коса.От известно време исках да си потъмня косата ,защото стигнах до бяло-русо , a в корените  черно.За това реших да потъмня косата си ,взех си Лонда червената кутия два номера единият 7.00умерено рус ,а другият най-светлото не помня номера.Цвета стана страхотен нещо естествено-пепелно,но след няколко измивания падна сивото падна боята и пак си станах с тъмни корени и никакъв цвят.За това реших и си купих пак на Лондата но само умерен русо и.....ужас , станах направо черна и като се измих първият път се появи нещо като зелен отенък.Един съвет от мен НЕ СИ ПОТЪМНЯВАЙТЕ КОСИТЕ вс мои познати не ме харесаха и сега се надявам и този цвят да падне и пак си ставам руса ,но ми се ще нещо по естествено русо.Спрях се на Макадамия 9.1 защото е и пепелно и да си взема един тониращ шампоан или балсам на Лореал.Някоя правила ли се е с този цвят и какъв номер оксидант да си взема?Едно момиче ,по -нагоре каза че трябват два различни оксиданта за корена и дължината.ако взема два колко ще ми струва втория оксидант ,който не е включен в боята?

# 83
Макадамия върви с два оксиданта, няма да доплащаш за втория оксидант  Peace

# 84
  • В мечтите
Момичета,да попитам за ремувър-а..изтощава ли много косата?Четох някъде из темите,че като се наклепаш с боята,след него цветът на косата ставал по-тъмен.С всички марки на римувърите ли се получава този ефект?Сега гледах в амазон има доста и най-различни.Ще ми се да си махна тоа медното от косата ми,но не знам как..и се чудя дали да пробвам нещо,ако е и по-щадящо  Rolling Eyes

# 85
  • София
Боята Keune щадяща ли е към слабите и тънки коси?Последния път ми изгориха ужасно косата с боя Lisap Sad И сега се чудя в салон,който работи с Keune или с Loreal да отида?Коя е по щадяща?Косата ми е много тънка и силните бои я съсипват.

# 86
Цвета ми се получи много добре  Heart Eyes Самата боя ми щипеше, но не е станало нещо тревожно. Мисля, че от всички бои, които съм ползвала тази беше най - щадяща към косата.

# 87
Макадамия върви с два оксиданта, няма да доплащаш за втория оксидант  Peace

Peace

Можеш да ги избереш с различни %.

Момичета,да попитам за ремувър-а..изтощава ли много косата?Четох някъде из темите,че като се наклепаш с боята,след него цветът на косата ставал по-тъмен.С всички марки на римувърите ли се получава този ефект?Сега гледах в амазон има доста и най-различни.Ще ми се да си махна тоа медното от косата ми,но не знам как..и се чудя дали да пробвам нещо,ако е и по-щадящо  Rolling Eyes

Ами, изсушава си я, да. Какви ще са пораженията обаче, зависи от състоянието на косата.
Не смятам, че след римуувъра, при намазване с боя, косата ставала тъмна.    newsm78
Ако боята е по-тъмна - да, ще стане тъмна косата. Ако боята е изсветляваща, логично е косъмът да изсветлее още.   Peace

# 88

Ето това е моят опит с ремуувъра. Не ми остана никакъв отенък. Не съм забелязала и никаква щета по косата си. Но е истина, че след третирането трябва да вземеш една идея по - светла боя от това, което целиш.

# 89
  • В мечтите
Аз четох мнения за римувъра на Престиж,за него повечето момичета казват че потъмнява косата.Може би някаква реакция с оксиданта се получава след него.Сега прочетох и за безамонячен на Елгон,даже не съм чувала и марката,но момичето пише че е доволна.Намерих в един сайт продукт на Л'Ореал Платинум,за който пише че  е за щадящо отстраняване на цвета,но цената му е доста висока и се порових из Амазон и намерих доста на по приемливи цени и сега .... обмислям  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт