Боя за коса - Вlondе 31 - Клуб на блондинките

• 89 617
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
  • В полите на Пирин планина
Според мен няма нужда от подобни коментари - всеки, който има какво да каже/пише е добре дошъл  Peace Няма нужда от конфронтации. И аз съм сравнително тъмно руса. Не искам по-светло  Stop

Деси, прекрасна коса и цвят.

Feeling, твоята коса също изглежда прекрасно.

dior.84 , твоят цвят също е чудесен. Сама ли се правиш?

# 676
  • Варна
lady brinne правя се при специалист..не смея вече да се правя сама,че става мн нееднакво

# 677
Привет дами! Hug
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/734871_10 … 5_550730093_n.jpg
Този цвят ми е взел акъла  Heart Eyes Как мога да го постигна?

Прилича ми на 95 или 94 - светло русо с червен или меден оттенък.

_Dessi_, много хубав цвят и много хубава коса имаш!  Heart Eyes Информацията за Лакме ми беше полезна - вероятно няма да взимам тази боя.  Simple Smile

Suny_boby, цветът към който си се насочила, ми се струва че е към 6-7 номер - може би с 1 идея по-тъмен от този, който си в момента. Иначе и сегашния ти цвят е хубав - изглежда естествен.

Lionne, много хубав цвят се е получил!

dior.84, твоя цвят също е хубав!

Lady Brinne, ти за тъмно руса ли се имаш? За мен си доста светло руса.  Wink

Погледнах и развихрилите се страсти относно русия цвят.  Laughing Ами на тази тема може много да се спори. За някои единственото русо е светло русото, но има и тъмно русо, и русо с меден оттенък, и с пепелен и т.н. и всички се водят русо в една или друга степен.  Laughing Но да не зациклям. Аз замислям да отида в лагера на червенокосите в скоро време, стига да ми отива и да не е много трудно за поддръжка.  Mr. Green За момента се стремя към светло рижаво - повече към оранжево отколкото към червено и се чудя как да го постигна.  Mr. Green В момента косата ми е 8-ми номер по скалата на русото и вероятно с подходящо подбрана боя ще стане. Но може би трябва да се обърна към червенокосите, ако и те не ме отпишат, че това не е червено.  Laughing

# 678
Чувствам се много неудобно ,че моето изказване провокира такива коментари .
Изказах се въодушевена от хубаво русо което видях .
Съжалявам и се извинявам ,ако някой с нещо съм засегнала.

# 679

HAPPY_QUEEN
Благодаря ти.  Hug
Аз съм в голяма дилема за себе си, дали да тръгна по пътя на блондинките, защото като чета тук, не е лесно Grinning Иначе естествената ми коса е много светло кестенява или тъмно руса, както го определи една фризьорка.Но по-скоро се възприемам като брюнетка.
Насочила съм се иначе към боите на Macadamia.

# 680

HAPPY_QUEEN
Благодаря ти.  Hug
Аз съм в голяма дилема за себе си, дали да тръгна по пътя на блондинките, защото като чета тук, не е лесно Grinning Иначе естествената ми коса е много светло кестенява или тъмно руса, както го определи една фризьорка.Но по-скоро се възприемам като брюнетка.

Aми вероятно ще ти е лесно да постигнеш по-светъл нюанс на косата си. За справка - моята коса е кестенява и за 2 боядисвания без блондор постигнах светло рус цвят, но се оказва, че не ми отива - много съм бледа с него. Ти си с по-светъл цвят на косата и предполагам, че с 1 или най-много 2 боядисвания можеш да постигнеш хубав рус цвят, но нямам предвид бяло или платинено русо, а по-естествено. По принцип не е толкова трудно за постигане, ако не се стремиш към платинено русо. ПОследното е най-трудно за постигане и поддържане, най-вече ако си много тъмнокоса. Мисля, че на теб ще ти е сравнително лесно. Доколкото имам впечатления, Макадамия дават малко по-медни нюанси и аз може да ги пробвам именно заради този факт.

Та да ме прощавате, но не намерих тема за червенокоски. Може би не са много актуални?!
Та искам да постигна подобен цвят и се чудя това 74 ли е или 84, макар че не намерих боя с номер 84 ?!  newsm78
Скрит текст:

# 681
  • Бургас
Момичета,в четвъртък ще ходя да се боядисвам и фризьорката ми показа някаква нова боя на Кюн-органична.Понеже не мога да намеря в нета информация за нея искам да ви попитам дали някой от вас е ползвал такава.

# 682

HAPPY_QUEEN
Благодаря ти.  Hug

Aми вероятно ще ти е лесно да постигнеш по-светъл нюанс на косата си. За справка - моята коса е кестенява и за 2 боядисвания без блондор постигнах светло рус цвят, но се оказва, че не ми отива - много съм бледа с него. Ти си с по-светъл цвят на косата и предполагам, че с 1 или най-много 2 боядисвания можеш да постигнеш хубав рус цвят, но нямам предвид бяло или платинено русо, а по-естествено. По принцип не е толкова трудно за постигане, ако не се стремиш към платинено русо. ПОследното е най-трудно за постигане и поддържане, най-вече ако си много тъмнокоса. Мисля, че на теб ще ти е сравнително лесно. Доколкото имам впечатления, Макадамия дават малко
Да, аз нямам никакви мераци за платинено. Ако реша да пробвам с русото ще се стремя точно към естествените тонове. Медните също ми харесват, само че ме плаши дали после няма да е много трудно да се избие това червенеене, ако реша да променям цвета.

# 683
Си♥си, аз също се извинявам, ако съм те засегнала. Просто исках да изясним нещата, за да знам към коя тема да се насочвам.  Peace

Медено- рижаво, което сега трудно ще преборя постигнах с Деколор-а. Такова медено става, че... свят да ти се завие.  Mr. Green Според мен и близките ми, които ме видяха с такава коса, този меден цвят много ми отива, но нямам смелостта да го нося.  Tired Свенливка съм по принцип.  Blush

# 684
Си♥си, аз също се извинявам, ако съм те засегнала. Просто исках да изясним нещата, за да знам към коя тема да се насочвам.  Peace

Медено- рижаво, което сега трудно ще преборя постигнах с Деколор-а. Такова медено става, че... свят да ти се завие.  Mr. Green Според мен и близките ми, които ме видяха с такава коса, този меден цвят много ми отива, но нямам смелостта да го нося.  Tired Свенливка съм по принцип.  Blush

И аз ползвах деколор след неуспешно прилагане на виолетов коректор, но косата ми стана доста светло руса със жълтеникав оттенък (след него). Сега косата ми е светло руса и няма как да придобие меден оттенък, освен ако не я боядисам с такъв цвят.  Laughing Абе казваха ми хората, че медно русо най-много ми отива и най-естествено ми стои ама и аз исках да се видя без него, за да разбера, че с него ми е по-хубаво.  Whistling

sneji_bs, доколкото съм чела, Кюн е една от най-хвалените бои, така че действай и дано останеш доволна.  bowuu

strangerintheroom, действай! Реши горе-долу колко светъл цвят искаш да постигнеш и според него избери окислител - 6 или 9%. За оттенъците е най-добре да не се правиш медно, защото се маха трудно, а може и да не ти хареса. Ако косъмът ти има червеникав пигмент, така или иначе ще избие и после битката ще е дългаааа. Дано нямаш такива проблеми.

# 685
Happy-Queen най-лесния и достъпен начин за постигане на медното което искаш, мисля че е Garnier Color Natiurals 7.4 http://www.ambar.ua/pic/shop/dc37ecd6a279dbc4dd82a6d870e28717.jpg, но пада бързо и трябва на светла основа, не знам до колко ще изсветли корените, иначе почти всички професионални бои предлагат подобен меден нюанс и са по-трайни от Garnier, само трябва да погледнеш каталозите и да си го харесаш, много хубаво става на руса основа, чак аз се изкушавам  Wink.

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 20:27 от fastu4ka

# 686
Момичета в какво съотношение се смесва боя/оксидант на Макадамия - смятам да си поръчвам от рибката, но няма упътване за ползване.
И да питам...в момена косата ми е 9ка, корени...5/6...Спряла съм се на 10.32 /води се светло бежаво, макар че на каталог изглежда сиво/...за изсветляване в корена смятам да взема 12% оксидант, за дължини колко бихте ме посъветвали Thinking

Боята се смесва 1:1,5. Поне, аз като се боядисвах с 9.1 така трябваше да смеся. Не се притеснявай, в кутията идва упътване на български. Peace За дължините максимум 9%, щом ще изсветляваш боядисана коса. Даже се чудя дали не може да мине с 6-ца, но не съм мн сигурна дали ще хване.  Thinking

# 687
  • варна
Боята се смесва 1:1,5. Поне, аз като се боядисвах с 9.1 така трябваше да смеся. Не се притеснявай, в кутията идва упътване на български. Peace За дължините максимум 9%, щом ще изсветляваш боядисана коса. Даже се чудя дали не може да мине с 6-ца, но не съм мн сигурна дали ще хване.  Thinking

Благодаря ти много   bouquet

# 688
  • София
Привет дами! Hug
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/734871_10 … 5_550730093_n.jpg
Този цвят ми е взел акъла  Heart Eyes Как мога да го постигна?

Прилича ми на 95 или 94 - светло русо с червен или меден оттенък.

Този цвят и на мен страшно много ми харесва, но не мисля, че е в червено или медно. Ако има някой идеи, да сподели...

# 689
  • В мечтите
Moмичета,да ви попитам тези номера на Мажиблонд,които  имат S отзад,означава че са със супра ли. Rolling EyesИ да се оплача от коректора на Алфапарф е супер силен.Толкова малко сложих и косата ми синее на места...и стана тъмна отново,въпреки че стоях точно 10мин, като видях колко тъмна става я измих.Наклепах се с 10.31 и 9.13 Иноа,малко коректор с 9% и пак тъмно.Дано се поизмие и другия път само 10.31 ще пробвам.
P.S Ето го цвета http://prikachi.com/images/15/5922015D.jpg

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 10:30 от Belloslava

Общи условия

Активация на акаунт