Лидл ::21:: ...and it's Christmas

• 66 361
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
Ох, пак съм аз. Писах им. Отговориха за 5 мин.  thumbsup
За който се интересува, освен мен-"пресата не е налична нито в магазинната мрежа, нито на склад"! Който купил-купил!
Здраве да е! Peace

Това се отнася за цялата страна, нали?
Предполагам...Аз помолих за доставка в магазин в София, за която предложих да си предплатя, но имейлът изрично гласи цитирам: "Бихме искали да Ви информираме, че желаният от Вас артикул Desperate Housewives MGG Преса коса е промоционален до изчерпване на доставените количества и не е включен в нашия постоянен асортимент. За съжаление трябва да Ви съобщим, че този артикул вече не е наличен нито в нашите филиали, нито в складовото дружество."

Мен ако питаш, не им се занимава...момичетата казват, че в някои магазини все още има по някоя и друга бройка...

# 451
  • софия
За който се интересува, освен мен-"пресата не е налична нито в магазинната мрежа, нито на склад"! Който купил-купил!
Здраве да е! Peace
Това са глупости.

Моля ако някой види преси в други магазини в София да сподели Praynig!
Благодаря!  bouquet

В "Изток"има. В ранния следобяд бяха останали 4.
По информация от моя приятелка от рано сутринта - и в Младост 4 има, не знам какви бройки.
За пресата за коса - за София имаше няколко бройки в Рамстор /вагона.. или както там го водят/, мисля, че е най-прясно отворения в софия

# 452
  • Благоевград
Здраве да е! Peace

Това се отнася за цялата страна, нали?
Предполагам...Аз помолих за доставка в магазин в София, за която предложих да си предплатя, но имейлът изрично гласи цитирам: "Бихме искали да Ви информираме, че желаният от Вас артикул Desperate Housewives MGG Преса коса е промоционален до изчерпване на доставените количества и не е включен в нашия постоянен асортимент. За съжаление трябва да Ви съобщим, че този артикул вече не е наличен нито в нашите филиали, нито в складовото дружество."

Мен ако питаш, не им се занимава...момичетата казват, че в някои магазини все още има по някоя и друга бройка...

Аз се интересувам за магазина в Петрич... Още на обяд бяха свършили, но като видях колко място им бяха оставили, убедена съм, че не са били повече от 40 броя.

# 453
  • В полите на Витоша :)
Вчера и аз впрегнах мъжа ми и брат ми да ми търсят пресата. Мъжът ми е командировка в Плевен, надявах се, че там ще има, но нямаше Sad В Лидл Овча Купел  също не е имало. Има някакви преси Silver Crest на цена 29.99 (ако съм запомнила правилно). И ние писахме мейл и отговорът беше абсолютно същият като на FreakOnALeash, и то изпратен тази сутрин в 8:30. Явно наистина дежурно си отговарят, без да проверяват.

# 454
  • Burgas
Колко струва тази преса? И хубава ли е? И аз имам нужда от преса, че ако си струва да проверя тук има ли я.

# 455
  • София
За пресите -  в Люлинския Лидл към 13 часа имаше поне три четири преси със сигурност  Peace.
Явно клиентското им обслужване е просто клиентско отсвирване  ooooh!.

# 456
  • Stuck in a moment
И в нашия Лидъл нямаше преси и касиерката каза, че много бързо се изчерпили Sad
Иначе все още имаше супер евтини бебешки дрехи, обаче вече не ни трябват. Купих две клинчета за 7 лв. и вече втори път кисели краставички Фрешона. Имаше и едни пикантни, обаче люти ли са, опитвали ли сте ги?

Загледала съм се в надуваемите матраци по 55 лв.
В такива хубави малки чантички бяха, много удобно изглеждаха. някой има ли такъв да каже как са, хубави ли са?

# 457
  • В полите на Витоша :)
Betelgeize, имало е от тези, на които пише Desperate Housewives, нали? Да не се разкарвам напразно утре Simple Smile

anik79, пресата е на цена 17,49 лв., другият вид (Silver Crest) е 29,99 (по спомен).

l'etrangere, кой е вашият Лидл, да не търся и там преса?

# 458
  • София
Не, имаше точно от 17.49 абсолютно съм сигурна, защото ги загледах ама си имам хубава преса, от лакомия  Mr. Green.

# 459
  • Burgas
Пратих моя мъж за преса, нямало от тази от 17лв и ми купил Silver Crest за 29лв  Rolling Eyes казали му, че по хубава и той решил да ми направи подарък, има ли я някой тази преса, ще видим как е, дано е хубава.

# 460
  • варна
Здраве да е! Peace

имам чувството, че  отговарят еднакво на всички запитвания от този род .
Питах за един комод  бях му изтървала промоцията  - нямало наличност - преди Коледа си го купих за78 лв .
Също и за един алуминиев куфар - два дни след това минах случайно и хоп куфара наличен .
Смятам ,че запитване във Форума е по -актуално от техния отговор  Joy

# 461
Днес ходих за преса, но в Лидл - Надежда нямаше, а продавачката, с която говорих изобщо нямаше представа, че са в промоция от 03.01 до 09.01 ...Стана ми криво Confused. Сутринта станах с намерението най-сетне да си я купя. Щях да взема и за подарък.
Моля ако някой види преси в други магазини в София да сподели Praynig!
Благодаря!  bouquet

В "Изток"има. В ранния следобяд бяха останали 4.
По информация от моя приятелка от рано сутринта - и в Младост 4 има, не знам какви бройки.
Вечерта в 19 ч. имаше 1 бр. в Младост.

# 462
  • Пловдив
Нямам спомени дали съм купувала качота. Мнения?

# 463
  • София
у нас се харесва

# 464

Общи условия

Активация на акаунт