Блести елхата с коледни звезди, а под нея за подарък- тест с две черти- тема 122

• 28 142
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Весе, оставя се две, три минутки след сигнала!  Hug
И ние си нямаме още кухняяя, затова Прах да покаже снимки  Mr. Green  Hug
Пак да ръсна  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 721
  • София
Момичета, забравих да питам нещо.
Тези които мерят или са мерили БТ, електронния термометър оставяте ли го да стои след сигнала?
Преди да,сега не...сега няма време Mr. Green звяра как отвори очи и е хукнал,сега даже започнах твърде късно,просто от любопитство.

Доб рютро, малиииииииии каква закуска-оназ калорийната,покапах се Crazy

Рейни късметлийки са значи, при мен много време му отнема,даже съм се замисляла дали да не го сменям. Има плюс обаче-винаги може да бъде намерен,чудесно за критични ситуации.

Ние пак тежка нощ,много тежка,пак гледам с едното око,другото не се отваря,а малката върлина има енергия за 100 деца #Crazy МРЪН  Grinning подозирам аз последните кътници напират да излезнат...

оппааа пак под прашецааааааааааааа baby_neutral

# 722
  • София

Да, наистина е голям плюс, че винаги може да се намери и е много полезен с кое на какво отстояние се пие. Странно, но ти си първата недоволна от него  Mr. Green Ама нормално като не ти нацелва дозата  Tired
А "малката върлина" дано се кротне и остави мама да поспи, че всички имаме нужда  Mr. Green

# 723
  • София

Да, наистина е голям плюс, че винаги може да се намери и е много полезен с кое на какво отстояние се пие. Странно, но ти си първата недоволна от него  Mr. Green Ама нормално като не ти нацелва дозата  Tired
А "малката върлина" дано се кротне и остави мама да поспи, че всички имаме нужда  Mr. Green

Не че съм недоволна,пак съм при него и пак при него ще съм ако имам и втора бременност Peace
А малчо ще се кротне като обядва и заспи..след 14 часа някъде...

# 724
  • Северозапада
Хилоу
Весе, на мен алармата на телефона ми е нагласена да звъни 2 пъти през 5 минути. Та аз при първия звън бодвах термометъра (електронен), а при второто го вадех и отчитах. Т.е. държах термометъра общо 5 мин., като той си писукаше някъде на минута-минута и малко.
Ето и малко прашец babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 725
  • В сърцето на любимия човек
Леле каква закускааааа  Shocked Чак ме е яд, че се залъгах с едни пълнозърнести бисквитки  Mr. Green
Теди - благодаря ти, че се грижиш за снажните ни тела и да не загубим форма, най вече гръгла  Mr. Green Но се надявам да я придобием от ритащи пупи, а не от плодови пити  Heart Eyes
Весе - според мен си го дръж 2-3 минутки след сигнала, за всеки случай  Peace
Прахи, Рейни - знам, че няма нищо общо, но това седене в легенчето ми напомни на безумната тема за пръстта от къртичина  Mr. Green
Аз сега се сетих, Зеленушке, ти защо не ръсиш зелен вълшебен прашец и не пускаш вече нова тема Naughty Тази я май оспамихме вече  Mr. Green
Мравче - благодаря за прашеца  newsm75 newsm28

Момичета, този месец ще имам нужда от помощ за графиката, защото мисля да пускам прогестерон. Още е много рано, другата седмица ще свиркам по някое време, но предупреждавам от рано. Според вас добре ли е за предстоящ преглед да занеса прогестерон от този цикъл и изследванията на 3-ти ден от следващия цикъл, като основа за прегледа, а след това отново да пусна прогестерон с вече проследена от лекаря овулация?

# 726
  • Северозапада
Пънче, повечето лекари метода на БТ май го нямат за много достоверен и не знам дали ще вземат в предвид изследвания прогестерон. Но хормоните на 3-ти ден би трябвало да са от полза.

# 727
  • София

Как па ше да не ръся.. я виж вчера .. 2 пъти поне ръснах  Crossing Arms  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Айде още веднъж и след малко ще е новата тема  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 728
  • София
Пънче, повечето лекари метода на БТ май го нямат за много достоверен и не знам дали ще вземат в предвид изследвания прогестерон. Но хормоните на 3-ти ден би трябвало да са от полза.

Да де,но и аз бих направила като нея...пък ако го приеме-приеме,ако не другия месец така или иначе пак Wink

ПП ейййй аз пак под прашец/съвсем не умишлено Mr. Green/, ША ма забремените брей и то с мома Mr. Green

# 729
  • София

Ми тук, мъжкия прашец е кът...  Mr. Green

# 730
Благодаря за съветите  Hug
Аз мисля да комбинирам с тестове за О, а на да разчитам само на БТ защото при мен БТ май се покачва 2-3 дни след О Peace  Освен това си мисля този месец да не пия Дуфастона, за да се види реалната ситуация при мен, пък така и така ще ме бодат за прогестерона, да пусна и за щитовидната и в бойна готовност да цъфна при лекарката  Mr. Green

Тя меца (или може би нейният мечок) е оплодител на темата  Mr. Green
Аз нямам претенции за цвета на прашеца, само да е от плодовития  Heart Eyes

# 731
Рейни, не помня с кое стана най-накрая, че вече се бях предала  Crazy Знам само, че си правих промивки с Розалгин в комбинация с глобулите ...Много ти съчувствам да знаеш. С тумбаче и такива гадини хич не е приятно усещането  Hug

# 732
  • София

Сега ще си призная, че аз не ги усещам  Blush Всъщност, никога не съм.. това е и добре и зле.. не знам дали ги има, но пък не ме и сърбят. Само да се махат, че полудявам. Знам, че сега не е опасно, ма не ми е приятно да знам, че са там  Whistling

# 733
  • Варна
Ха добро  ви утро и Ви благодаря че сите сте на диета , понеже аз ометох плодовата пита на Теди    Mr. Green

Плодче, значи малчо върви към излекуване , хич не е приятно но една грижа по малко , минало заминало  Hug

На бебеправещите много късмет а на бременните лежерен ден  Hug

# 734
Рейнчо - това, че не ги усещаш хем е добре, хем не толкова. Аз усетих моите когато бяха 5бр на зрително поле (май така се казваше  Blush), което до колкото разбрах от Прахи е много малко количество, но не можех да си седя на трътката от сърбеж  ooooh! Но пък при редовно посещение на гинеколог, твоето си е за предпочитане пред това да се чудиш как да се наместиш, за да се почешеш, особено докато си на работа  Whistling Направо изтърках стола в офиса  Mr. Green

Аз си чакам новата тема, пък  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт