Разочарование от Тон Бонбон

• 41 615
  • 550
  •   1
Отговори
# 405
Ивонска, да ти е жив и здрав рожденника.
Обясни ми моля те, как в детски клуб вина и мезета се консумират. Това напъва границите на моето ограничено мислене.
Не съм го виждала, наистина.

# 406
И аз не съм ги виждала по този начин детските рождени дни в клубове, но както и да е. Да й е жив и здрав рожденика на Ивонска и да си празнуват, както си знаят. Моят син и мъжът ми са рожденици в края на седмицата, точно преди нова година, няколко дена след това е дъщеря ми и ми идва да се скрия в някое родопско село вече. Да идва май месец и моят рожден ден, че да им обясня на всичките.  Mr. Green

# 407
Моят син е роден утре  bowuu

Да ти е жив и здрав!  bouquet
Моят е роден през октомври и години наред тъкмо на рождения му ден се разваля времето.Никакви алтернативи за празнуване навън, а съм била свидетел на весело и спонтанно забавление без много-много организации на "летните" деца.

За мен изборът на клуб не е поради "окръглени очички и търкулнати сълзички", а защото у дома нямам място за купон, навън е студено на рождения му ден и затова избирам клуб.Досега почти не съм имала разочарования, но точно защото съм капризен и взискателен клиент.И задавам много въпроси.

И пак по темата- едно от най-големите ми притеснения е било това- да не би да не дойде ангажираният човек, да не би да има грешка в обявеното време и място.
Докато се стигне до ангажимент съм имала такива комични ситуации, с уж професионалисти.Не съм писала много по форуми, но съм ги разказвала "цветно" на всички хора, които са ми искали съвет по въпроса.

# 408
Кое не можете да си представите? Че има детски клуб и към него ресторант? Тази комбинация е налична във всеки по-голям град. И да, когато клубът е 1000 кв.м. не винаги от масата на родителите се вижда къде са децата и аниматорите. На всеки 15-20 минути ходим да проверим как са, но ако междувременно някое дете поиска вода е логично да не му се отказва. Просто не очаквах, че 10 деца могат да изпият вода и сок за 120 лв.

Никое дете не е търчало самО до бара или родителите да празнуват в механа, а децата да се крият под масите. Това, че не си посещавал дадено място не го прави автоматично "отвратително" и "за кокошки".

# 409
  • София
...
Обясни ми моля те, как в детски клуб вина и мезета се консумират. Това напъва границите на моето ограничено мислене.
Не съм го виждала, наистина.

Ами... всяко клубче разполага с помещение (дори и бар) за родителите... Съвсем отделно от детската част. 'найш колко вино се пие там! ...  Crazy Mr. Green

Мерси, момичета, много ми е приповдигнато от предстоящото мероприятие!  Crazy Дано заръчания фокусник с обещаното живо зайче на 'артиса по подобие на нашата Снежанка от темата!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 410
Дано заръчания фокусник с обещаното живо зайче на 'артиса по подобие на нашата Снежанка от темата!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Зънни ми и ще донеса свинче. Отвътре му идва да се крие по ръкавите. Другият вариант е да преспиш тази нощ у фокусника или той у вас, за да ти е сигурен за утре.  Mr. Green

# 411
  • Sunshine state
Кое не можете да си представите? Че има детски клуб и към него ресторант? Тази комбинация е налична във всеки по-голям град. И да, когато клубът е 1000 кв.м. не винаги от масата на родителите се вижда къде са децата и аниматорите. На всеки 15-20 минути ходим да проверим как са, но ако междувременно някое дете поиска вода е логично да не му се отказва. Просто не очаквах, че 10 деца могат да изпият вода и сок за 120 лв.

Никое дете не е търчало самО до бара или родителите да празнуват в механа, а децата да се крият под масите. Това, че не си посещавал дадено място не го прави автоматично "отвратително" и "за кокошки".
Ти пък,не се ядосвай.Наистина с най-добро чувство го казах,че ми е станало забавно.А това с механата ме уби-така де,нека си наръчват Капи до откат,докато вие си поркате някъде на топличко.
Напълно нормално е да се натрупа сметка-каките ги питат искате ли още сок,те отговарят "да" и ей ти ги. Simple Smile

# 412
Едно време ги нямаше тези работи, а през малкото дни, в които съм в БГ не съм била на детски клуб, затова попитах.

Мерси Ивонска, и весело изкарване утре. Simple Smile

# 413
Ако всяко дете е изпило сок за 12 лв, значи им се събира течност около 2 л за 2 часа. Деца са това, ей! Не е саксия с мушкато, пък и там все от някъде ще протече!

# 414
  • Sunshine state
Ако всяко дете е изпило сок за 12 лв, значи им се събира течност около 2 л за 2 часа. Деца са това, ей! Не е саксия с мушкато, пък и там все от някъде ще протече!
Joy Значи каките са гаврътнали по едно за ваша сметка.Един вид почерпка по случая. Crazy
Карай,никой не е застрахован от такива неща.

# 415
  • София
Дано заръчания фокусник с обещаното живо зайче на 'артиса по подобие на нашата Снежанка от темата!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Зънни ми и ще донеса свинче. Отвътре му идва да се крие по ръкавите. Другият вариант е да преспиш тази нощ у фокусника или той у вас, за да ти е сигурен за утре.  Mr. Green

Преспиването у фокусника е чудесно предложение, но късно поставих тоя въпрос за обсъждане и нямам време да претворя идеята ти в реалност!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Но ако не дойде заЯкът, ще звъня за свинчето, да си знаеш! 112 ли ти беше номерът?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 416
Но ако не дойде заЯкът, ще звъня за свинчето, да си знаеш! 112 ли ти беше номерът?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Да, да. Както вече се разбра, ако ти надпишат сметката, пак на мен се обади. Дали съм проста или ларж, ще го обсъдим после.  Laughing

# 417

Ами... всяко клубче разполага с помещение (дори и бар) за родителите... Съвсем отделно от детската част. 'найш колко вино се пие там! ...  Crazy Mr. Green

Де да беше така  Crossing Arms
В неделя направихме парти за децата с приятелки в прехваленото Gymboree  ooooh!
Няма такава простотия, жалко за претенциите им
Наложи се ние майките да седим на земята докато децата играха с аниматорката
Нямаше къде да седнем не винце, ами и вода да пийнем
Да не говорим, че в клуба беше адски студ (не преувеличавам) и стояхме с якетата  Shocked
Замръзнаха ни краката от студ
Чудно прекарване - с якетата на земята  Whistling
Миналата година поне имаше 2 бутилки вино и някакви ядки (вярно нищо особено, ама все пак)
Категорично няма да стъпя повече там. А иначе да им имам претенциите  Crazy

# 418
  • София

Де да беше така  Crossing Arms
...

Е, де па да не беше! - 5 партита на моето дете съм преживяла и още 105 на другите квачки от сговорната ни дружина! Ми, все ги целим клубчетата, тъпо и студено не ни е било до сега. Съжалявам за лошия ти опит, но сте заложили на чуждестранен модел, а не на балканския (да има удобство и вино за придружаващите лица)... Поне не е било партито на личното ти дете, не е 100% щетата.  Wink

# 419
Миналата година поне имаше 2 бутилки вино и някакви ядки (вярно нищо особено, ама все пак)
Категорично няма да стъпя повече там. А иначе да им имам претенциите  Crazy

хахахаха, добре, че никога няма да правя детски РД в БГ, ще има да ме разнасят по форумите заради липсата на алкохол.

Два часа без вино не можете ли да изтраете?

Общи условия

Активация на акаунт