Не обичам празниците.......

• 28 978
  • 529
  •   1
Отговори
# 285
  • София
а аз толкова много години бях от заминаващите, че сега ми харесва да съм от оставащите.

# 286
Някъде имаше изследване, че по подобни празници стават най-голям процент самоубийства.
Нормално донякъде...хората, които по един, или друг начин се чувстват зле, могат да се почувстват още по-зле, когато виждат други щастливи, че има с кого, къде и как да празнуват и т.н.

# 287
  • София
а аз толкова много години бях от заминаващите, че сега ми харесва да съм от оставащите.

Ама на мен ми е криво и като заминавам.....Може все пак да си имам някои психологически проблеми, индиид..... Mr. Green

Мирама, мислила съм, за себе си де, дали нещо такова не ме притеснява...Ами не...Ние имаме много народ около нас...Не съм никога сама, винаги мога да се събера с минимум пет човека.....Не е в това въпросът при мен, не мога да си го обясня....

# 288
  • София
Ми, какво няма да се чувстват зле, като отвсякъде се сипят едни и същи идиотщини на тема семейство! И съвсем здрав човек може да изперка!

# 289
  • София
Ми, какво няма да се чувстват зле, като отвсякъде се сипят едни и същи идиотщини на тема семейство! И съвсем здрав човек може да изперка!

Joy Joy Joy

Дам....И еднообразните, дежурни пожелания, песничките, които ми капят методично на главата, като индианско мъчение..... Mr. Green
Май и аз, ако не бяха децата, досега да съм си теглила ножа..... Laughing

# 290
...Мина  единия  дразнител  . Остана втория . Peace

така, така, Mr. Green отхвърляме ги един по един Laughing

приближаваме се към лятото, когато всеки ден е празник и не трябва да съм обладана от коледни духове Mr. Green

Това е от Коледна песен на Чарлз Дикенс.

умен човек този дикенс Laughing

само да ми е споменал някой за празни магазини  Mr. Green

няма такъв  Stop. да не говорим, че в  90% масовият размер беше 34 Rolling Eyes.

с мощни напъни намерих в 'елизабет' рокля като  за мен - М размер. не ща да ги мисля другите с 5 килограма над мен Laughing, ще ходят голи.

# 291
  • София
Да, бе, ще влизаш в статистиките!

# 292
Чета Ви...
Да Ви поздравя!
Ами,че тя традицията е жива...Щом се оправдавате,че тоз казал,онзи направил,и подаръчета сте спретнали-е значи все пак си я спазвате-Коледата!Колкото и да не я искате!
Аз не мога-да я спазвам традицията!
Баща ми-преди да почине казваше-постите са за богатите-да могат да си купуват отделно от другото домочадие!
И подаръци няма...Не,че не обичаме,просто няма с какво!
И не ми излизайте с номера,че не искате-всеки обича да дава и да му бъде дадено!Това е духът на празника-да дадеш,ако имаш и на теб да бъде дадено-ако нямаш-християнския дух!
А иначе-не ми е весело-при смъртния случай на близка приятелка-не,не ми е весело...А можеше!И не,защото някой ще ми каже да ми е такова-би трябвало настроението на човека-отруден и угрижен да се пооправи,да се навесели,да се разкърши и да си пожелае да  дойде по-добро!Надеждата!Рождеството-такива ми ти коледни мисли в главата!!!
Но не ми излизайте с номера,че не я празнувате-прочетох,че въпреки всичко сте го направили-с роднини,или без тях...
Бъдете благословвени!

# 293
Форти, стига ма! Изкла ни направо! Laughing
Ний тук се събрахме да си помърморим заедно....По-назад писах - непушач съм и не влизам в теми за пушачи - логично е да не ми е комфортно Laughing И непременно ще се скарам с тълпата в темата....И вероятно ще я издразня с непушаческите си съждения.....

Разбирам те....Аз на 24 слагам постни ястия, празнувам Рождество в себе си, не Коледа със сурвакарите....

Всъщност основната ми идея, когато пуснах темата беше, че наистина празниците ме натъжават...Не знам защо....Става ми самотно....Хората заминават, няма ги с дни...Имам голямо семейство, родата ми живее в блока, всички са поносими ако не прекрасни, но...така ги усещам аз нещата...
При мен опира до лично усещане и никакви филми, подаръци, песни, приятели и т.н. в тези мигове не ме спасяват....Може пък това да е моят начин да приемам тези дни....Може да ми е нужно да се чувствам така поне по празници, след като през цялото останало време съм така добра, весела, разбираща и...съвършена..... Laughing Laughing Laughing

Джен, аз твойта болка я разбрах, но темата някак не продължи в този дух сякаш. Това мрънкане всеки път е егати  депресиращият рефрен. Разбирам всичко, само мрънкането не го приемам. Пък крайна сметка какво толкова, малко студена водица е от полза не може всички да блеем в един глас. Не сме еднакви.smile3534

# 294
  • София
Това ..."не ми излизайте с номера"....Забавно е.... Mr. Green

# 295
  • София

....не може всички да блеем в един глас. Не сме еднакви.smile3534[/i]

Бе-е, бе-е......Така е.... Hug

# 296
Това ..."не ми излизайте с номера"....Забавно е.... Mr. Green

И още как...

# 297
И аз те разбрах , GENTIL , съжалявам , че ти е тъжно ... Hug

На мен не ми е тъжно на Коледа , така че , ако е за това  - не съм по темата . Peace

# 298
# 299
Хубаво е Усмивката20!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт