СЕДМИ клас - първи срок - 6 тема

• 35 249
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
  • София
запис

# 16
меме, благодаря за темата!!!
искам да ви споделя разочарованието си от междучасие, днес за пореден път Симеонов въобще не се е появил, дошла някаква госпожа и им дала да направят тест изпратен от него.. Миналият път ги беше оставил за 1 час сами, за да отиде да си свърши някаква работа... и какви ли още не абсурди чух.

желая ви много здраве, упех и много търпение за това, което не предстои от Януари........да си починем и поне за малко да забравим за задачите,  преразказите и синтаксиса Joy

# 17
  • Варна
Привет и от мен!
При нас ваканцията започна още от четвъртък, но до сега всеки ден младежа решава по 1-2 теста, ей така за да не загубва тренинг. Има да прави и няколко преразказа, но не е стигнал до там още.
И ние сме си в къщи по празниците, ще отразим някое семейно гости, но работата на нашия татко не позволява мърдане по празниците - има си график, но и тази година поне прескача Бъдни вечер и Нова година Simple Smile

# 18
  • в полите на Балкана
Маме, благодаря за темата!  bouquet

И ние сме у дома по празниците. Обикновено идват свеки, но тази година ще сме си сами. На НГ половинката е на работа. Ще си имаме един работен татко през новата година Wink

# 19
  • Вече на светло в София

Весели празници People Santa
меме, благодаря за темата!!!
искам да ви споделя разочарованието си от междучасие, днес за пореден път Симеонов въобще не се е появил, дошла някаква госпожа и им дала да направят тест изпратен от него.. 
Моя знаеше, че днес ще имат тест още от миналия път. За отсъствие на Симеонов през друг час не съм разбрала newsm78

# 20
  • София и там където не се пуши
Моят днес готвили заедно с баща си. Аз го раздавам много заета.

# 21
И ние сме у дома на празниците.У дома е силно казано,че повечето време сме на работа.
На нашите никой не им каза резултатите от олимпиадата по математика.Ясно е ,че не се е класирала ама ми се искаше да видя за колко точки се е преборила.
Весели празници на всички  Gift

# 22
  • София
Добро утро на всички с пожелание за весели празници!
Дано всички да получим от дядо Коледа най-желаните подаръци!!!

Записвам се в тази тема,че миналата само я четох.Не,че няма какво да напиша,просто нещо ме домързява напоследък.
Моята мома  вече от седмица се чувства празнично и не обръщаше много внимание на ученето,но ще я стягам повече през новата година.Иначе ходи на олимпиадата по математика,де,но нищо не ми е казала за резултата.Няма ли къде да ги проверим?

# 23

Злато, можех да ти подредя багажа и после да ти го нося в Боровец.....не се обади...

Eh, маме! Гледаш да съм по-близо до тебе! На Пампорово съм, не на Боровец!
Запази си кулинарния дух, че за НГ сме у нас и ще искам съвет за лесна питка или баница, а  не ми се рови из кулинарните теми. На лични, естествено, за д а не спамим темата.
Взела съм малко задачки ПИСА за забавление - чакаме от закуската натам да стане 12.30 з ада намлят картите за лифт и тогава да хукнем по пистите.  

# 24

Злато, можех да ти подредя багажа и после да ти го нося в Боровец.....не се обади...

Eh, маме! Гледаш да съм по-близо до тебе! На Пампорово съм, не на Боровец!
Запази си кулинарния дух, че за НГ сме у нас и ще искам съвет за лесна питка или баница,

да стане 12.30 з ада намлят картите за лифт и тогава да хукнем по пистите.  

Ох.....може и до Пампорово да ги нося, не е проблем....И на Пампорово ще се съглася.....

Кулинарен дух у мен има, доброзорно, така и не ги научих да фотосинтезират моите....Тормози ме, с радост ще се притека на помощ - като не носих куфарите, поне това да направя за теб.....

Чакам моите да станат, че имаме малко задачки за отмятане......пия си кафето сама, мъж излезе по работа...Снощи девойчето бе на рожден ден, учебник не отворихме, да видим как ще е днес......

# 25
 gold__,каква е обстановката на Пампорово? Става ли за каране?
Аз  преполових готвенето и у нас  вече ухае на Бъдни вечер и Коледа.  Simple Smile
Желая ви светли и весели празници! Hug

# 26
нещо ме отсвирват с ПИСА-та, но да видим - дано го прикоткам!
 kaffeetrmker_2
СТрахно е! Има пухкав сняг  Grinning, навалицата не  е голяма!

Цените са по-ниски от Банско (както винаги)  Grinning, но доста солени въпреки това  Mr. Green ( имам предвид лифт карта, оборудване..)

# 27
  • София и там където не се пуши
Малее, от стиснелък не се качих на ски през живота ми  Joy Joy Joy

Като гледам и моите няма, а дано някои снаахи дето го обичат това и зарибят и тях. Седмокласника беше зарибен като малък ама не случи на родители.  Joy Joy Joy

# 28
  • София
Не знам какво ще пипнат моите, че са при бабите. Дълбоооооооко се съмнявам да се презорят, защото много ги глезят там, нали ги виждат рядко, и сега ще се изсипят всички бабини благинки. Взеха си учебниците, защото имат много домашни, надявам се да ги напишат.

# 29
  • София-България, Израел - където си поискам
Аз  преполових готвенето и у нас  вече ухае на Бъдни вечер и Коледа.  Simple Smile
Желая ви светли и весели празници! Hug
Да, и при мен е така Grinning
Светли и весели празници и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт