Време е за Икеа! - Тема 16

• 76 348
  • 751
  •   1
Отговори
# 15

Някой знае ли работното време покрай празниците  newsm78

Скъпи клиенти,
с пожелания за Весела Коледа и
Щастлива Нова година бихме искали да
ви информираме за работното време на
магазин ИКЕА по празниците:
24 декември 2012 – от 10:00 до 20:00
25 декември 2012 – магазинът няма да работи
31 декември 2012 – от 10:00 до 18:00
01 януари 2013 – магазинът няма да работи
През всички останали дни работното време
на магазина остава непроменено:
от понеделник до събота от 10:00 до 21:00 ч.
и неделя от 10:00 до 20:00 ч.

Simple Smile

# 16
  • София
  Мерси и на двете!  Hug

# 17
  • ENGLAND
При нас за първи път по Коледа има клиранс, доста неща са намалени, сигурно вече ще ги спират от производство.Ходихме вчера с дъщеря ми, за първи път толкова спокойно в събота, нямаше хора. Ама те сега всичките са се хукнали по шопингцентровете  в коледно пазаруване.

# 18
Запис от мен да следя темата.

# 19
  • София
Момичета в Баумакс ли е най-добре да се занесе икейска плокост за рязане?

Сънчо е писала в старата тема, че са ги рязали в Бриколаж и са наистина много доволни (информация от първа ръка Wink)

Цитат
Второ да споделя - купихме бюрата и отрязахме плоскостите. Нямаше никакъв проблем с рязането, мъжото ги занесе в Бриколаж (2 лева на разрез), там даже се сетили и му отрязали и кантовете. ...

# 20
  • София
Ние вчера се сдобихме с една много хубава секция от там. Малко е паянтова и трябва допълнително да се укрепя, но иначе - никакви забележки!
Тя е от няколко модула - етажерка Billy мисля че за 69лв. беше, две етажерки за дискове по 38лв. и една вратичка със стъкло взехме - за 50.
Не можах да намеря моделите в каталога, но е почти 1 към 1 с тези:

В магазина вратичката беше закрепена на двата модула за дискове, но трябва или да се заковат за стената, или един за друг, иначе ще паднат директно. Та засега сложихме вратичката на по-голямата част - нормалната етажерка и ми се струва че ще купуваме втора вратичка за да завършим композицията Simple Smile

# 21
# 22
Някой има ли впечатления от този гардероб?
Искам да сложа нещо не много голямо в коридора, за зимните якета, грейки и др. и му се чудя на този модел newsm78

http://www.ikea.com/ca/en/catalog/products/50158757/

Весела Коледа и спокойна нова година! Hug

# 23
# 24
  • Berlin
Весели празници на всички!  Close-mas: Nature Snowman

Някакви отзиви за сгъваеми столове?

# 25
  • В кошера...
Честита Коледа! И аз да се запиша, защото се надявам на някаква холна секция и гардероб през новата година. Трудно ми е да харесам така по снимки, но се налага... Определено обаче показаната по-горе не е за нас, даже книгите си не обичам да излагам на показ.

# 26
  • на североизток
Честита Коледа на всички и повече сбъднати икейски мечти Wink Close-mas:

# 27
# 28
Прехвърлям поста си от предната тема, която наистина явно не съм дочела. Hug
Прочетох с голям интерес последната тема, защото ми предстои цялостно обзавеждане.
Може ли някой, който ползва мебелите година наред да даде мнение за качеството. Чух толкова противоречиви мнения, от това ,че не мърдат с години, до.....пълни боклуци. Интересуват ме мнения на хора, ползвали ги години наред. Мерси предварително!

# 29

Общи условия

Активация на акаунт