Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е работното време на ИКЕА по време на празниците?
Докога ще има намалени коледни артикули в ИКЕА?
Какви са впечатленията за качеството на мебелите от ИКЕА?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е работното време на ИКЕА по време на празниците?
ИКЕА работи на 24 декември от 10:00 до 20:00, магазинът ще бъде затворен на 25 декември, ще работи от 10:00 до 18:00 ч. на 31 декември и ще бъде затворен на 1 януари. През всички останали дни работното време остава непроменено: от понеделник до събота от 10:00 до 21:00 ч. и неделя от 10:00 до 20:00 ч.
-
Докога ще има намалени коледни артикули в ИКЕА?
-
Какви са впечатленията за качеството на мебелите от ИКЕА?
Мненията за качеството на мебелите от ИКЕА варират, но повечето потвърждават, че механизмите и боядисването са отлични. Освен това те се отварят и затварят перфектно, което ги прави лесни за сглобяване. Някои клиенти смятат, че качеството на мебелите от ИКЕА е по-добро от това на други магазини в същия ценови диапазон.
-
Какви са впечатленията от спалното бельо на ИКЕА?
-
Какви са вашите мнения за електроуредите на IKEA?

Аз искам гардероб да си избера, то ми дава легло 1 - 2 броя, нощно шкафче, врата, прозорец и един гардероб дето даже не го ща. Аз не искам да гледам как да си разполагам мебелите в стаята, искам да видя гардероба, така както аз реша в пари, разбира се, нищо друго.

Аз си мисля точно за Кивик и се чудя още. А дамаските вие ли ще си ги шиете или са готови калъфи и няма ли да излязат скъпо със шиенето ( че и аз съм същата - мислех си поне за още 2 цвята калъфи, но никак не са евтини. И разтегателен ли е вашия... абе болната ми тема в момента