Къде в Бургас (35)

• 71 363
  • 771
  •   1
Отговори
# 135
Най-изгодно ,а и мн по-лесно е от snimkitevi,мн съм доволна!

# 136
Честита Нова Година!!! Много здраве и повече поводи за усмивки през новата година!

Откъде в Бургас мога да закупя професионална гайда? Също така искам да закупя и калпак  Mr. Green
в продавалника съм срещала-към 200лв струват

# 137
къде да намеря свинска варена  на парт
изобщо продукти те на парт

# 138
къде да намеря свинска варена  на парт
изобщо продукти те на парт
В магазина на Парт до затвора

# 139
Къде най-евтино вадят цифрови снимки? Може и някой сайт да кажете ако знаете, че е по-евтино  Simple Smile
аз два месеца вадих снимки от....snimkitevi.com по 0.14 ст. има промоция до края на януари...качваш и поръчваш,по скаип или по телефона потвърждаваш поръчката и до два дни ти я пращат до избрания адрес или офис-коректни са много и снимките са страхотни,ако имаш повече въпроси пиши ми на лични...

# 140
От тортите на Макрит вече имаме няколко любими.
Винаги са били пресни.

Сподели моля те, кои са?

Еклерова с боровинки, една с маскарпоне и едно кръгло, шоколадово- не им знам имената.
Като цени как са сравнени с други сладкарници?И къде на Гладстон се намират?Благодаря.

Какво мислите за тортите на Маркрит? Имат сладкарница гледам на Гурко.
На мен ми харесват, но най-добре е да опиташ на място. Дано да са пресни, защото им ги носят от София.От няколко месеца е тази сладкарница на Гурко Peace
На "Гурко" е значи,моя грешка.Значи трябва да търся къде точно на "Гурко".Благодаря.Не разбрах като цени как са.

# 141
Момичета, някой знае ли къде се извършва смяна на ципове на ботуши? На малкия му се развали ципчето на ботата и се чудя къде да отида.

# 142
  • София
От тортите на Макрит вече имаме няколко любими.
Винаги са били пресни.

Сподели моля те, кои са?

Еклерова с боровинки, една с маскарпоне и едно кръгло, шоколадово- не им знам имената.
Като цени как са сравнени с други сладкарници?И къде на Гладстон се намират?Благодаря.

Какво мислите за тортите на Маркрит? Имат сладкарница гледам на Гурко.
На мен ми харесват, но най-добре е да опиташ на място. Дано да са пресни, защото им ги носят от София.От няколко месеца е тази сладкарница на Гурко Peace
На "Гурко" е значи,моя грешка.Значи трябва да търся къде точно на "Гурко".Благодаря.Не разбрах като цени как са.

Намира се горе-долу срещу входа на Общинския паркинг, т.е. в посока Морската от дясно., голяма тъмно червена табела има с надпис Маркрит. Ще я откриеш лесно.

# 143
mamasvetla  bouquet

# 144
Момичета, някой знае ли къде се извършва смяна на ципове на ботуши? На малкия му се развали ципчето на ботата и се чудя къде да отида.
В кожарското ателие срещу тенис корта зад Трета поликлиника
От къде мога да си купя празни пластмасови шишета с помпа? Козметиката на ул.Левски,  където имаше вече са я затворили

# 145
  • у нас

до у-ще Княз Борис има една барака ( от едно време ), точно на пресечкта на Гладстон и улицата, която ходи към спирката на Операта(сега забравих името). Там сменят ципове на ботуши и на чанти. Даже сега се връщам оттам, смених си ципа на чантата  Peace

# 146
  • Бургас
Някой да знае добър часовникар в града?

# 147

В дългия блок в жк Изгрев, мисля, че е 15 блок, много е кадърен обущаря. От светофара, където е Бургас Плаза, надолу към Изгрев, отляво се пада блока, отсреща има разни магазини, павилион за закуски и т.н.

# 148
  • Бургас
Някой ходил ли е на пазар скоро?Дали в МОЛ-овете има нови разпродажби?

# 149
Всички магазини и в двата мола има намаление!Кой точно магазин те интересува?
Мен лично ме интересува кога ще стане по -голям процента в Бенетон,сега е -30%  ?

Общи условия

Активация на акаунт