Къде в Бургас (35)

• 71 276
  • 771
  •   1
Отговори
# 15
 Close-mas:  Весели празници на всички! Благодаря за новата тема!! Nature Snowman

# 16
Весела и светла Коледа на всички!

# 17
  • Бургас
Знаете ли утре дали магазините за месо ще работят......нали е Коледа затова питам ....

# 18
Весели празници на всички! Нека белобрадия старец е благосклонен и развърже торбичката за семейсвата ви!

# 19
Знаете ли утре дали магазините за месо ще работят......нали е Коледа затова питам ....
31 12 2012
Месарските магазини на ул. Кирил и Методи  ще работят всеки ден до края на годината.
santa2

Последна редакция: вт, 25 дек 2012, 01:59 от silve 55

# 20
Пикадили ще работи утре- питах днес.

# 21
  • Бургас
Честита Коледа! Grinning

# 22
  • Бургас
Аз малко не по темата ама да питам къде в Бургас или околността има старчески дом.

Зависи какъв дом.
В Бургас има един общински:
http://www.burgas.bg/uploads/3f8c08d3794082afdefafb014488d1d0.pdf

Виж и тук:

http://roditeli.bg/%D0%94%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0 … D0%BE%D1%80%D0%B0

А в Българово доколкото знам са отворили един частен, в който можеш да настаниш близки срещу заплащане.

# 23
Весела Коледа на всички!
Може и да е казано някъде, но искам да попитам някой знае ли магазинче за прахове, внос да кажем от Англия или Германия.
Съсипаха ми се дрехите от праховете от големите хранителни вериги, пера с Персил на таблетки и Персил за бяло. Съответно нищо не е изпрано както трябва, имам петна от неразтворен прах и неизпрани петна.Бялото е сиво. Искам хубав прах за пранеи от къде?

Благодаря предварително!

# 24
Весела Коледа на всички!
Може и да е казано някъде, но искам да попитам някой знае ли магазинче за прахове, внос да кажем от Англия или Германия.
Съсипаха ми се дрехите от праховете от големите хранителни вериги, пера с Персил на таблетки и Персил за бяло. Съответно нищо не е изпрано както трябва, имам петна от неразтворен прах и неизпрани петна.Бялото е сиво. Искам хубав прах за пранеи от къде?

Благодаря предварително!

Честита Коледа!

Магазини за прахове има на:
- ул. "Републиканска" до светофарите с ул. "Св. Св. Кирил и Методий" (преди това беше в търговския център на пл. Кирил и Методий);
- ул. "Калоян", в дясно от входа на Краснодар;
- -к-с Славейков, магазин за 1 лв до ВИК

# 25
 Весели празници!
 За пръв път чувам за дом за стари хора в Черноморец, а не е да не познавам градчето  Rolling Eyes

Къде има интересни пуловерчета за момчета? В Уайкики не ми харесват. И също така търсим блуза и с Angry Birds

# 26
  • Бургас
Весели празници!
 За пръв път чувам за дом за стари хора в Черноморец, а не е да не познавам градчето  Rolling Eyes

Къде има интересни пуловерчета за момчета? В Уайкики не ми харесват. И също така търсим блуза и с Angry Birds

Блуза с Angry Birds купих от Престижа в Славейков на втория етаж срещу магазина за детски играчки и от още едно магазинче срещу входа на Базовото училище. Там имаше и за момче и за момиче Simple Smile

# 27
fineti, благодаря.   bouquet В Престижа видях, но са с номерация до 128, а на нас ни трябва следващия номер вече. Ще погледна и до Базовото, сетих се за къде говориш

# 28
  • Бургас
Дрешки с Angry Birds има в H & M в МОЛ "Галерия"  Peace

Весела Коледа момичета! Да сте здрави, все така отзивчиви, повече усмивки и по-малко нерви   bouquet

# 29
Къде има интересни пуловерчета за момчета? В Уайкики не ми харесват.
В Окаиди има хубави

Общи условия

Активация на акаунт