Къде в Бургас (35)

• 71 369
  • 771
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Моля някой ,който е обикалял скоро из центъра(пък и не само) за зимно дълго яке да сподели къде има по-богат избор?

В Калиопе днес имаше 3/4 якета и къси също. В Манго - много добри попадения, вкл. палто за 70 лв., до коленете дължина, вълнено, но за съжаление не беше моята кройка, все пак излезнах с поло блуза и жилетка, в Андрюс - мъжкото, супер цени (в Галерията), в Окайди-също на дребния доста неща, вкл. яке зимно за следващата зима за 39лв. Като цяло намаления има навсякъде.

# 166
Тортите на Маркрит са около 2.50 лв. и винаги са имали две, три торти на промоция с включено кафе (хубаво).
аз ли не виждам или трябва да питам видях тортите и са по 20 лв
хапнах си едно чудесно парче от 1.90лв
има еклери по 0.90ст. ще проверя утре и ще ви докладвам Laughing

Говоря за парчето и това е приблизително цената на тортите, които споменах. Много ясно, че има и по-евтини и по-скъпи, но аз не помня цени.

# 167
Моля някой ,който е обикалял скоро из центъра(пък и не само) за зимно дълго яке да сподели къде има по-богат избор?

В Калиопе днес имаше 3/4 якета и къси също. В Манго - много добри попадения, вкл. палто за 70 лв., до коленете дължина, вълнено, но за съжаление не беше моята кройка, все пак излезнах с поло блуза и жилетка, в Андрюс - мъжкото, супер цени (в Галерията), в Окайди-също на дребния доста неща, вкл. яке зимно за следващата зима за 39лв. Като цяло намаления има навсякъде.
mamasvetla,благодаря ти за подробната информация.А в магазините из центъра няма ли някой с повечко модели?

# 168
  • София

mamasvetla,благодаря ти за подробната информация.А в магазините из центъра няма ли някой с повечко модели?

Скоро не съм се разхождала по главната, не мога да дам точно инфо. Предпочитам в моловете, че е по-топличко. Grinning

# 169
  • Бургас
кой автобус ходи до Ветрен и от коя спирка в центъра тръгва

# 170
  • До морето :)
кой автобус ходи до Ветрен и от коя спирка в центъра тръгва

http://burgasbus.info/burgasbus/?page_id=343

# 171
Някой скоро да е поръчвал римски щори? Къде излизат най-евтино? Ориентировъчни цени?

# 172
Моля, който има информация за детски парти агенции, които организират парти в детската градина да ми пише може и на лични - по възможност с някакъв телефон за контакт, ако агенцията няма сайт в интернет. А ако ми изпратите и някакви цени ще съм извънредно благодарна. Времето ми е ограничено и нямам възможност да обикалам агенциите, така, че всяка информация ще ми е от голяма ползва. Благодаря!

# 173
Търся сервиз за пералня Аристон в Бургас.Благодаря Ви!

# 174
Здравейте! Искам да попитам къде в Бургас могат да се пробия ушенца на бебенце около 8-9 месеца.Благодаря предварително!

# 175
  • Бургас
Къде има хубав и богат избор на килими?
Вече бях в Домко и купихме три детски,но търся нещо красиво и практично за хол.

# 176
Къде има хубав и богат избор на килими?
Вече бях в Домко и купихме три детски,но търся нещо красиво и практично за хол.

Карпетмакс. Мисля, че така се казваше магазинът, който е след Бриколаж в посока Меден Рудник. Там са и многото бани и Мартинели. Сети ли се?  Peace

# 177
Търся сервиз за пералня Аристон в Бургас.Благодаря Ви!

В Меден рудник, в бившия битов комбинат. Излизат в Гугъл.

# 178
Преди бях питала за копринена ръкавица за пилинг на лице. В Калогерата се продват по 2.50 лв. Изпробвах я вече- страхотна работа върши.  Peace

# 179
Моля, ако е възможно да ми препоръчате фирма за борба с вредители /хлебарки/ в  Бургас от която да сте доволни  Simple Smile Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт