Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са очакванията и настроението на участниците?
Какви съвети се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са очакванията и настроението на участниците?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Кога се прави 3D ултразвук на бебето и какво може да се види освен външния вид? В коя седмица е най-добре да отида за преглед?
-
Каква може да бъде причината за нисък хемоглобин по време на бременност?

),обличам първото,което ми попадне,хващам си сакчето и тръгвам с колата(това ако съм сама случайно,иначе ММ ще ме кара).Преговорили сме най-прекия път до болницата
В твоя случай викаш такси,то е ясно,че ако чакаш линейка ще родиш вкъщи
Ти за какво ти трябва 1-2 часа преди да тръгнеш
Прави ми впечатление, че като ходя дълго време на ток и ме заболява кръста 
Аня направо сияе (стига да не вкара сериозната физиономия
Добро утро,момичета!Аз от вълнение не мога да спя-днес ще си пробвам булчинската рокля,ще си купувам воал,ще си вземем халките!Много усмивки и до скоро!
А и първия път подраних с две седмици.

И аз много обичам да спя по корем и се усещам на моменти,че явно в съня си се обръщам,но събудя ли се веднага сменям позата.Дано не навредя на бебо 
/
Искам да попитам за халките - по хлабава ли си я поръча, подуват ли ти се пръстите?Мен това най-много ме притеснява, пръстите ми са леко подути
да не съм направила някой фал с размера