Дядо Коледа да знай, че за нас ще идва пак през МАЙ!

• 28 752
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Бруха, не е лесно това с килограмите. Аз също се опитах сериозно да огранича храната през последния месец, но ефекта беше нулев. АГто пак ме смъмри, но самата тя каза „И да ядеш и да не ядеш ще качваш това е”. Е да де, ама представи си ако не се ограничаваме какви висини можем да стигнем ...
Спане по корем в 6ти месец направо ми се струва...меко казано неразумно - лично мнение.
Мон, Буена, при мен нали се наложи спешно секцио и за няма и 20 минути екипа беше събран. Самата подготовка обаче изисква малко време, нали ти вливат един куп течности разни (и други, както някой ги беше нарекъл във ФБ спа процедури ти правят  Laughing).  Ще стискаме палци всичко да е наред, като ни дойде времето  Hug
Дръж се Анум, ще минат изпитите и после рахат  Heart Eyes

# 676
  • София
Мон,мисля,че трябва да си оптимизираш програмата при евентуално претерминно раждане Mr. Green
Ако тръгна по-рано да раждам,ще направя следното,звънкам на доктора на мобилния (той ми го даде Peace),обличам първото,което ми попадне,хващам си сакчето и тръгвам с колата(това ако съм сама случайно,иначе ММ ще ме кара).Преговорили сме най-прекия път до болницата WinkВ твоя случай викаш такси,то е ясно,че ако чакаш линейка ще родиш вкъщи CrazyТи за какво ти трябва 1-2 часа преди да тръгнеш newsm78

# 677
Благодаря на всички за пожеланията за именния ми ден Hug
Днес е изгряло някакво страхотно зимно слънце.Имам настороение да се раздвижа някъде.Но първо ще почистя вкъщи Grinning Прави ми впечатление, че като ходя дълго време на ток и ме заболява кръста Rolling Eyes Вчера със сестра ми обикаляхме един МОЛ 2 часа и накрая направо не си чувствах краката и кръста.Това от килограмите ли е или е нормално при бременност?Така ми се иска да съм си мацка, а не да слагам някакви равни обувки Confused Ейй, това суетата ooooh!
bruha, и моите роднини ме гледат с ей такива очи Shocked като ме видят.Даже снощи зет ми много "тактично" ми каза, че лицето така ми се било подуло, че съм заприличала на лелка Twisted Evil
А относно спането по корем на момичето - ами я си представете, че наистина й е удобно така...
Самият организъм ти подсказва, когато вече "не трябва" да спиш по корем.Поне при мен така стана.Честно, изобщо не съм си налагала да спя в друга поза в началото.Не си спомням докога точно спях по корем.Вече като корема порасна ме болеше вече като съм в такава поза.Даже на кола маска като ходих преди няколко седмци ( към 18-19 г.с.) бях по корем по едно време и усетих болка.От само себе си спя на една страна - ляво, дясно, без значение.
Хубав и слънчев неделен ден ви пожелавам Hug

# 678
аз спя по гръб и изобщо не се събуждам,нямам идея колко дълго спя така,много обичам а и ми е най дълбокия сън.като се пробудя се завъртам на една страна...и после пак по гръб...дано да не навредя на бебо...а за по кирем абсурд никога не съм спяла така и не ми харесва -задушавам се
аня-аз си знам как изглеждам и не е нужно и други да го подчертават...едно време майка ми ми каза ,когато видиш бременна казваш й че бременноста й е разхубавила това е достатъчно да се почувства добре
а сега зълвата само блещи  Mr. Green ,аз и казвам не ме снимай двойна съм,а тя ми отговаря  ооо и тройна ще станеш....за което й благодарих ...големи пожелания

# 679
О, и аз не давам да ме снимат сега Laughing Само ако човека си разбира от работата иначе на някакви любители направо се карам Laughing Освен това не е сигурно и задължително да станем тройни до края Wink

# 680
 ММ си ме снима и не мога да го спра  Grinning А и аз само за около две години съм била наистина слаба и явно заради това съм свикнала да се харесвам всякак (днес печеля палмата за скромност  Whistling Laughing) Специално на Бруха и Аня ще кажа, че наистина изглеждат добре  yes Аня направо сияе (стига да не вкара сериозната физиономия  Wink)

married married newsm18Добро утро,момичета!Аз от вълнение не мога да спя-днес ще си пробвам булчинската рокля,ще си купувам воал,ще си вземем халките!Много усмивки и до скоро!
ООо, страхотно  Heart Eyes 17-ти ли беше Денят Wink Нямам търпение да видя снимков материал Wink
 За презиращите фейсбук (към които доскоро се числях и аз) djuliani е много красива и съм сигурна, че на сватбата ще избие рибата Wink
 Първият изпит е точно на рожденния ми ден- прецакана ли съм  Mr. Green
 Не знам за вас момичета, но на мен клиниката ми е на час и половина  Mr. Green Ще ме следят изкъсо като вляза в деветия, защото макар и да съм фенка на минималната лекарска намеса, хич не ми се ражда в колата  hahaha А и първия път подраних с две седмици.
 Хайде пишете, че вече забравих как се прави нова тема.... и имам нужда от малко благодарности  rotfImao

# 681
хайде да се запиша и аз за днес  Peace
 Какво ще кажете за по едно кафенце Wink
Djuliani,страхотни емоции си имаш днес  Hug Хубави занимания са ти в главата сега,тъкмо да минава по-бързо времето  Hug
за спането  виждам сте разисквали доста..аз както казах -само на ляво ми е удобно  Peace
Анум,още малко у4кай,после ще имаш по весели занимания  Hug
Мон,ти си сбъдната ме4та на родителите ти   Heart Eyes представям си само скаква любов са те отгледали  Hug
доста моми4ета ми се губят-фередита,Стефи Д,разпишете се  само да знаем 4е сте добре  ??
приятен ден на вси4ки  Hug

# 682
Здравейте и от мен в този слънчев ден (чак и рима има  Mr. Green )
аз много обичам да спя по корем, но почти от самото начало на бременността спя на една страна.
Джулиани страхотни емоции си имаш за днес,дори и времето е съпричастно и е слънчево  Party
Анум мисля че ако и тук се повдигне темата за секс (както във ФБ) доста бързо ще приключи тази че и още една тема  Mr. Green
Аз също нямам снимки с коремчето (и по принцип не обичам да се снимам) но мисля да направя поне една за албумчето на бебка, да и показвам къде е "живяла" 9 месеца  Heart Eyes

# 683
Да се разпиша и аз,че скоро не съм Simple SmileИ аз много обичам да спя по корем и се усещам на моменти,че явно в съня си се обръщам,но събудя ли се веднага сменям позата.Дано не навредя на бебо Praynig
Да се похваля-почнахме да купуваме разни неща за бъдещето събитие(дрешки,завивки,чаршафчета).Сега стои пред нас дилемата каква количка да вземем-от тези с 2 коша или сега да си вземем за новородено,а като поотрасне да купим следващата.Вие ще купувате,че да се ориентирам и аз.

# 684
Аз си ви чета редовно.Да се включа в темата за килограмите като дойдох тук от бг тъкмо бях отслабнала и сега съм предупредила по телефона като се върна да си запазят коментарите за себе си чееее #Cussing out Laughing
Иначе съм добре чаак на 1 февруари съм на преглед може би последен в Англия.
Ани като правят изследването за МRSA,пращат ли резултати ако е негативен ,че си чакам ама май на листовката пише че ако е положителен само тогава пращат известие.
Пристигна ми помпата за кърма на Авент която поръчах от ибей,излезе ми 50 лв . Grinning
Приятен ден.  bouquet

# 685
  • Бургас
Ти за какво ти трябва 1-2 часа преди да тръгнеш newsm78

Не, не, може би не се изразих ясно - имах предвид, че ми трябват час-два общо за всичко, не само за да тръгна, а и да стигна до болницата от момента, в който разбера, че почва  Mr. Green Казвам час-два според това дали съм вкъщи, да извикам човек при сина ми, защото баща му е на работа, а не мога нито да го взема с мен, нито да го оставя сам, да извикам такси, да стигна до болницата /която е на 30 мин средно/, а през това време /още в началото всъщност/ да съм звъннала на лекарката и да се свиква екипът  Mr. Green Crazy Или от началото докато легна да раждам - между час и два /зависи и екипът колко бързо се събира/.

Мон,ти си сбъдната ме4та на родителите ти   Heart Eyes представям си само скаква любов са те отгледали  Hug

Да, така си е Mr. Green А казват, че обичаните деца израстват силни и добри хора - аз затова съм толкова прекрасна  bowuu Whistling /Анум  Heart Eyes, оспорвам палмата за скромност  Whistling Joy/

# 686
Джулиани , наистина ще си прекрасна булка. Представям си при теб като са и бебешки, и булчински вълнения какво е. Направо ти завиждам. Искам пак да имам сватба с цялата подготовка преди това. Simple Smile

Струва ми се, че доста започнахме да пишем във ФБ и затова темата се пълни по-бавно. Преди беше ураган Simple Smile

# 687
Джулиани, убедена съм, че ще си една невероятно красива булка Hug Hug Hug
Аз тези неща за раждането хич не съм се сещала за тях още, ние с ММ обиколихме два три магазина бебешки, ходих да видя на живо любимото си Стоки- еми мн ми харесва  и на живо мн ме изкефи.Ще видим, може и тя да е.Едвам се се сдържах да купя нколко клинчета и ританки имаше толкова мн и толкова сладки неща Heart Eyes Heart Eyes- дано утре на Фм да кажат, че всичко ни е наред и бебчо да се покаже, за да знаем какво да купуваме, не че всичко ще розово или синичко ама все пак ми се иска да знам .Малко с епритеснвам сега, нямам търпение да дойде утре, винаги съм така преди преглед.Тъкмо ще питам доки за този пуст обрив- дали изобщо е обрив или просто старите стрии пак се разтягат , ако изобщо може това да стане, ама ме и сърби
Момичета, не се притеснвайте за килограмите, азсъщо смятам, поне за себе си , че всяка една жена бременна е много красива, независимо колко килогами е качила, подпухнала ли е или не- ще ставаме мами и това според мен ни прави още по-красиви

# 688
Здравейте мамчета!
 Това със спането е много интересно - аз си спя когато както ми е удобно,но при последния преглед на ФМ докато ме гледаше лекарката вкл. да чуе тоновете и пулсът беше 114 , а в един момент падна до 65 което явно я притесни. Спря каза да се завъртя и пак повтори тогава пак бяха нормални тоновете. Сподели , че когато аз съм по гръб а бебето по корем/ с лице към гърба ми/ се притискало сърцето и за това се забавяли тоновете. По тази логика то винаги може да е обърнато по корем - негов и да си притиска сърцето и да му вреди това, нали newsm78. Според мен извода е да спим както ни е удобно а бебко ще се намести според нас Peace
 А това с времето за раждане - незнам по тази логика че всеки път е по бързо ,аз защо ли ще ходя до болницата изобщо???? newsm78
С първото влязох в болницата в 12,10ч а родих в 13,40ч
с второто - в 15,40ч а родих в 16,30ч
Сега вече - незнам,може направо на родилната да легна без преглед и клизми и запис на тотове.
Док ми изписа свещички ЕВА за разхлабване в дом условия се ползвали като клизма и ми препоръча ако искам да я избегна в болницата да си ползвам в къщи и така да отида. Вече ги пробвах и съм много доволна друго мамче ползвало ли ги е???

# 689
married married newsm18Добро утро,момичета!Аз от вълнение не мога да спя-днес ще си пробвам булчинската рокля,ще си купувам воал,ще си вземем халките!Много усмивки и до скоро!
    Сватбените вълнения са едно прекрасно допълнение към вълненията от бременността  newsm53
djuliani, кога ще е щастливото събитие?Аз нямам търпение да си видя роклята другата седмица  newsm44  Искам да попитам за халките - по хлабава ли си я поръча, подуват ли ти се пръстите?Мен това най-много ме притеснява, пръстите ми са леко подути  Thinking да не съм направила някой фал с размера  Confused Надявам се,че не  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт