молба за помощ

• 6 964
  • 52
  •   1
Отговори
# 30
Има институции, които да поемат мръзнещата 80г. жена с психически проблеми! Намерил къде да пуска политически постинги  Sick
защо да са политически? Реален случай от живота. Ако мислите логично,никой в беге няма да вземе да си прави такава "реклама" с психично болен родител. Ще напише нещо друго,проблм с раково заболяване,множествена склероза и как му трябат пари за лечение,а държавата не отпуска. Кой е тоя глупак,който ще измисли на майка си точно такова заболяване?

И какви институции да поемат мръзнещата жена? И защо да я поемат? нали отиваме към Европата уж,затваряме разните домове за болни деца и възрастни? Много ми е странно какъв морал има българина да захвърли като непотребна дрипа и мръсен парцал родителите си в някой старчески дом. Какъв е тук политическия постинг когато пиша това,че много българи постъпват нечовешки с родителите си? Не си ли задавате въпроса,че може би не съм женен и нямам деца може би и заради нейното заболяване?
Все пак не е човек на легло,сама се храни,сама си прави покупките при хубаво време. Какво му е тук политическото? Да взема да излъжа за моя случай? И да кажа "ето Бойко и министерствата му много ми помогнаха,ама много!". Е как да го кажа като не е вярно? От една дребна история стана не знам си какво,от мухата слон направиха самите те.

Питаха ме в това число депутат от ГЕРБ. Какво съм искал,да нарушавали законите ли. Затова,че помолих за преиздаване на личната карта на майка ми. Е голямо нарушение на законите. За една карта от 10-20 лева и за една въшлива сума от 50-60 лева на месец за отопление и 10-15 лева за транспорт. Аз съм големият "нарушител". Хората милиони присвояват. Те не карат никого да нарушава законите,аз съм карал МВР и борисов да ги нарушавал.

# 31
Защо не отговорите какво сте работили досега?  Tired

Издържате се от пенсията на майка ви. Какво ще правите, когато почине? Tired

И как в тема уж за помощ се намесиха ББ и политически партии? Tired

# 32
Господине, на лица, навършили 58 години, се издават безсрочни лични карти. Майка Ви е на 82 г. Нещо се обърках. Старите паспорти също бяха безсрочни над определена възраст.

# 33
Баща ми почина на работното си място, а майка ми пред очите ми умнико. И не е била оставена да студува, нито гладна, нито жадна от децата си. А пенсията е за положен труд или социален статус, няма общо с бръщолевениците, които се пишат тук. Като искате за майка си, пишете само за нея. Пък и тук не е социални грижи, нито частна фондация, нито благотворително дружество, подпомагащо здрави мъже в активна възраст. Жал ми е за майка ви, че явно старините и не са хубави и достойни. Ама синът и е този, който да я подпомогне, а не майките от този форум.
Сега пък станах и "умнико". Какъв е проблема? Не съм искал родителите на никого да умрат млади. И какво сега? Ако мои близки роднини са починали на 40,дай другите хора да не живеят повече? Що за извратена логика? Щом на някой родителите са починали млади,дай всички възрастни хора да умрат и те?

Пенсията може да бъде за положен труд. Но се получава единствено с документи за самоличност. Наясно ли сте с това? Колко пъти трябва да го повторя и обясня? А майка ми не я съжалявайте! благодарение на моите грижи е стигнала тази възраст. Не съм и давал никаква тежка работа да върши у дома. аз мъкна тежките кофи и чували с дърва от мазата,когато ги има. Аз ги цепя,аз паля печката когато съм у дома.
Вие само бихте могли да завиждате на майка ми,че има грижовен син. Пожелавам ви и вашият син някога да се грижи за вас тъй както аз се грижа за майка ми. Все пак няма частна фирма,не съм бизнесмен и не мога да отделям хиляди левове,а пенсията и да се връща обратно на държавата. Защото пари се дават само срещу документи насреща,нали?

Господине, на лица, навършили 58 години, се издават безсрочни лични карти. Майка Ви е на 82 г. Нещо се обърках. Старите паспорти също бяха безсрочни над определена възраст.
Издават се. Когато изчезнат какво става?

И защо пък реши,че се издържам от пенсията на майка ми? По каква логика? Че тая пенсия да не е 1 милион? Колко вземат възрастните хора в България? Работил съм нещо,докато съм имал работа. Заделил съм си бели при за черни дни. С които трябваше аз да доплащам на майка ми вместо полагащите и се пари от държавата. Преливах пари от моя джоб в джоба на държавата. А тези които и се полагаха ги присвоиха държавните чиновници. И така докато ми източат всички резерви.

Последна редакция: нд, 06 яну 2013, 14:35 от AnMary

# 34
И защо пък реши,че се издържам от пенсията на майка ми? По каква логика?
Имате и друг доход?  Tired Безработен и майка с пенсия - кое не е ясно?

Не отговорихте какво и ДАЛИ въобще сте работили.

# 35
Господине, преиздаването на лична карта за възрастни над 70 г. е безплатно. С право се държат така потребителите, защото сте доста арогантен, с големи претенции, а дори Ексел не знаете как се пише.

# 36
  • Там където е семейството ми

И защо пък реши,че се издържам от пенсията на майка ми? По каква логика? Че тая пенсия да не е 1 милион? Колко вземат възрастните хора в България? Работил съм нещо,докато съм имал работа. Заделил съм си бели при за черни дни. С които трябваше аз да доплащам на майка ми вместо полагащите и се пари от държавата. Преливах пари от моя джоб в джоба на държавата. А тези които и се полагаха ги присвоиха държавните чиновници. И така докато ми източат всички резерви.
Я дай пак за партиите и се направи отново,че не прочиташ въпроса,какво си работил до момента...... Mr. Green
Честно,не те разбирам.

# 37
Намесиха се след като писах по проблема с майка ми първо до МВР,а след като не ми отговориха цели 7-8 месеца писах до отдел "Приемна" на премиера. Получих един голям плик пълен с най-общи приказки подписан от Соня Божикова,началник на канцеларията му. Пишеше,че съм информиран в РПУ-Варна какъв бил редът за издаване на документи за самоличност на българските граждани. Това е цялата "помощ",която получих от държавата и това беше "съдействието" което ми оказаха за една болна възрастна жена.
А другите партии споменах,защото такова нечовешко отношение никога досега не съм срещал от останалите,когато бяха на власт. Все едно дали бяха леви или десни. Ето затова ги споменах. Няма как да не ги спомена,при условие че проблемът с документите е нерешим за всеки,който е на моето място.

Да допълня само. Никога не си бях вадил лична карта и не знаех какво представлява. Не съм имал лична карта и не знаех как се вади,та трябваше госпожа Божикова секретарка на борисов да ме запознае. С писмо от канцеларията на премиера чак от София. Не знаех,че майка ми трябвало да присъства лично. За пръв път го чувам това.

Последна редакция: нд, 06 яну 2013, 14:36 от AnMary

# 38
Намесиха се след като писах по проблема с майка ми първо до МВР,а след като не ми отговориха цели 7-8 месеца писах до отдел "Приемна" на премиера. Получих един голям плик пълен с най-общи приказки подписан от Соня Божикова,началник на канцеларията му. Пишеше,че съм информиран в РПУ-Варна какъв бил редът за издаване на документи за самоличност на българските граждани. Това е цялата "помощ",която получих от държавата и това беше "съдействието" което ми оказаха за една болна възрастна жена.
А другите партии споменах,защото такова нечовешко отношение никога досега не съм срещал от останалите,когато бяха на власт. Все едно дали бяха леви или десни. Ето затова ги споменах. Няма как да не ги спомена,при условие че проблемът с документите е нерешим за всеки,който е на моето място.
Добре де,от нас какво се очаква,след всичкото това.....партии,власт......Нали не мислиш,че ББ,чете форума на бг.мама и ще се свърже с теб,или очакваш,някоя майка да дойде до вас да те хване под ръка и да хукне с теб по институции?

# 39
Господине, преиздаването на лична карта за възрастни над 70 г. е безплатно. С право се държат така потребителите, защото сте доста арогантен, с големи претенции, а дори Ексел не знаете как се пише.
Госпожо,писах много подробно какъв е проблема. Може да е безплатно,но когато бъде загубена или изчезне тогава започват проблемите. Защо да съм арогантен? Аз съм потърпевш от безхаберието на държавните институции.

Добре де,от нас какво се очаква,след всичкото това.....партии,власт......Нали не мислиш,че ББ,чете форума на бг.мама и ще се свърже с теб,или очакваш,някоя майка да дойде до вас да те хване под ръка и да хукне с теб по институции?

Какво да се очаква? Просто описвам моя случай,моята история с болната ми възрастна майка и това,че не получих никакво разбиране и съдействие от държавата. Какво друго да се очаква. Знаете,че всичко се купува с пари,нали? А парите се получават срещу документи. Както и да е.

Последна редакция: нд, 06 яну 2013, 14:39 от AnMary

# 40
Сега пък станах и "умнико". Какъв е проблема? Не съм искал родителите на никого да умрат млади. И какво сега? Ако мои близки роднини са починали на 40,дай другите хора да не живеят повече? Що за извратена логика? Щом на някой родителите са починали млади,дай всички възрастни хора да умрат и те?

Пенсията може да бъде за положен труд. Но се получава единствено с документи за самоличност. Наясно ли сте с това? Колко пъти трябва да го повторя и обясня? А майка ми не я съжалявайте! благодарение на моите грижи е стигнала тази възраст. Не съм и давал никаква тежка работа да върши у дома. аз мъкна тежките кофи и чували с дърва от мазата,когато ги има. Аз ги цепя,аз паля печката когато съм у дома.
Вие само бихте могли да завиждате на майка ми,че има грижовен син. Пожелавам ви и вашият син някога да се грижи за вас тъй както аз се грижа за майка ми. Все пак няма частна фирма,не съм бизнесмен и не мога да отделям хиляди левове,а пенсията и да се връща обратно на държавата. Защото пари се дават само срещу документи насреща,нали?

Sick То остава и жената да си пали печката... Ама нещо много се овъртоли, грижовни сине. Значи оказва се, че ББ е виновен за липсата на документи, ама неговият мандат още не е стигнал 4г, но пък изгубеният паспорт/л.к. го няма от толкова. И пази Боже от такава обгрижваност (четири години не намерил изход за  документите Shocked), пожеланието по-скоро го приемам, като клетва.  И само да обясня, УМНИКО - институциите не се ограничават до старчески домове, каквито има по цял свят. Върви да се цаниш за общ работник, вместо да си губиш времето по форуми.

Примерният син, нарича обгрижваната от него майка - една идиотка и изкуфялата ми майка Това са думи на автора от друга тема тук. Sick
Интересно, как жената е получавала 4г медикаменти без документи, щом е с параноидна жизофрения и категоризиран инвалид 1-ва група с придружител? А пенсия не е ли получавала?  Outta Joint

П.П. Момичета, няма смисъл да си губим времето с подобни теми. Авторът си лежи "по принуда" до 12ч. на обяд, а ние трябва да мислим за топлото в дома му.

Последна редакция: нд, 06 яну 2013, 14:33 от AnMary

# 41

Какво да се очаква? Просто описвам моя случай,моята история с болната ми възрастна майка и това,че не получих никакво разбиране и съдействие от държавата. Какво друго да се очаква. Знаете,че всичко се купува с пари,нали? А парите се получават срещу документи. Както и да е.
Това тук не е партиен форум.Това,че не сте получили разбиране и съдействие от държавата,ние потребителите на този форум,виновни ли трябва да се чувстваме?
Този под форум е за благотворителност.Помага се на самотни майки,на деца, на семейства които се нуждаят от помощ за да си стъпят на краката и отгледат децата си.Поправете ме ако греша но......вие нито сте майка,нито дете(все пак сте на 51 год.) нито пък имате семейство с деца,на което е нужна помощ.

# 42
Не. Никога нищо не съм работил. Цял живот се обръщам в леглото от кълка на кълка, а майка ми пъха в устата с малка лъжичка закуската,обяда и вечерята. Дори ме мъкне на гръб до тоалета или ми носи гърнето. Каква работа? Нали пришки и мазоли ще ми излязат. Тя ми купи и компа да не скучая и се забавлявам в леглото по цял ден.

# 43
Не. Никога нищо не съм работил. Цял живот се обръщам в леглото от кълка на кълка, а майка ми пъха в устата с малка лъжичка закуската,обяда и вечерята. Дори ме мъкне на гръб до тоалета или ми носи гърнето. Каква работа? Нали пришки и мазоли ще ми излязат. Тя ми купи и компа да не скучая и се забавлявам в леглото по цял ден.
Не се ли усещаш,че ставаш нагъл до безобразие а?
Какво лошо има в това да те питаме какво си работил,нали работа търсиш,може да има някой познат и да ти ходатайства?????????????

# 44
  • Earth
Арогантен и нагъл. Имащ време да списва обиди в Интернет ( където проси ), но нямащ време да се погрижи за себе си и майка си. Слава богу, неженен.
Ще си спеся всички останали епитети, тъй като не желая да получа бан.

Общи условия

Активация на акаунт