И какви институции да поемат мръзнещата жена? И защо да я поемат? нали отиваме към Европата уж,затваряме разните домове за болни деца и възрастни? Много ми е странно какъв морал има българина да захвърли като непотребна дрипа и мръсен парцал родителите си в някой старчески дом. Какъв е тук политическия постинг когато пиша това,че много българи постъпват нечовешки с родителите си? Не си ли задавате въпроса,че може би не съм женен и нямам деца може би и заради нейното заболяване?
Все пак не е човек на легло,сама се храни,сама си прави покупките при хубаво време. Какво му е тук политическото? Да взема да излъжа за моя случай? И да кажа "ето Бойко и министерствата му много ми помогнаха,ама много!". Е как да го кажа като не е вярно? От една дребна история стана не знам си какво,от мухата слон направиха самите те.
Питаха ме в това число депутат от ГЕРБ. Какво съм искал,да нарушавали законите ли. Затова,че помолих за преиздаване на личната карта на майка ми. Е голямо нарушение на законите. За една карта от 10-20 лева и за една въшлива сума от 50-60 лева на месец за отопление и 10-15 лева за транспорт. Аз съм големият "нарушител". Хората милиони присвояват. Те не карат никого да нарушава законите,аз съм карал МВР и борисов да ги нарушавал.